Jump to content


Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

  • Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2017 DevFuse

Pravila!

::: Osnovna pravila foruma i uputstvo za registraciju :::

Uprava sajta ne snosi odgovornost za sadržaj postavljen od strane članova, prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, a ne urednika foruma (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi).
Administratori i Moderatori će izmeniti i/ili izbrisati poruke i/ili njihove delove da bi bili u skladu sa pravilima foruma. Ako mislite da je njihova odluka pogrešna, stavite sebi do znanja da oni ovo posmatraju kao treća strana i da svoje odluke sprovode na činjenicama, a ne emocijama. Eventualno se možete obratiti preko kritika na za to predviđenom mestu (ali bez preterivanja i spamovanja administratora/moderatora)

!!!   Nije dozvoljeno:

*  Pisati komentare koji sadrže uvrede, pretnje, vulgarne reči, pornografiju, otvorene klevete ili pozive na nasilje (uključujući sve oblike nacionalne, rasne, verske, seksualne i bilo kakve druge mržnje)
* Spamovati (slati veću količinu beskorisnih postova), slati poruke čija je svrha samo da nerviraju druge
* Baviti se ilegalnim aktivnostima, slati sadržaje koji nisu u skladu sa zakonskim propisima, promovisati piratski softver, verske sekte... Slati informacije do kojih se doslo nelegalnim putem i onih koje predstavljaju nečije privatne podatke, poput informacija o bankovnim računima, internet nalozima, broju telefona, ličnom imenu, adresi stanovanja i sl.
* Pisati velikim slovima (Caps Lock,Size) ceo sadržaj poruke, to ne samo da nervira vec se smatra i nepristojnim
* Bilo kakvo oglašavanje ili propagiranje, uključujući političko, religiozno i komercijalno (*Ovo se odnosi na sve segmente sajta: vaš username, potpis, avatar, poruke i sve ostalo osim ako nije dogovoreno sa upravom foruma)
* Slanje neželjenih informacija i uznemiravanje članova putem privatnih poruka. Administratori imaju uvid u privatne poruke i na žalbu korisnika sankcionisace svaku zloupotrebu istih.
* Lažno predstavljanje ili korišcenje višestrukih naloga na forumu od strane iste osobe, u cilju varanja i vredjanja drugih korisnika ili miniranje normalnog toka diskusije čak iako poruke same po sebi ne krše direktno ni jednu stavku ovog pravilnika!


Molimo vas da se držite teme. Poruke koje skreću raspravu sa teme mogu biti obrisane ili prebačene na drugu temu.
Potrudite se da vaše poruke imaju smisla. Poruke i teme koje su po proceni moderatora banalne i glupe biće uklanjane, a članovima koji ih često šalju biće uskraćen pristup.

Vlasnik foruma se NE obavezuje da obrazloži razloge za uklanjanje poruka i zadržava pravo da ugasi naloge korisnika koji krše ovde navedene standarde !!!

Warn:
Za svako ignorisanje pravila korisnik dobija +10% Warn-a
Suspenzija se primenjuje po sledećoj tabeli:
10-50% - bez ograničenja
60% - blokada pisanja poruka jedan dan
70% - blokada pisanja poruka dva dana
80% - blokada pisanja poruka sedam dana
90% - suspenzija naloga mesec dana
100% - trajna suspenzija naloga
Posle određenog vremena administratori mogu smanjivati warn ukoliko korisnik prekine da krši pravila.
Administratori takođe zadržavaju pravo da po svojoj proceni u specijalnim slučajevima udalje korisnika sa foruma bez postupka postepenog warnovanja (upozorenja)

Potpis i Avatar:

Ogromni potpisi (signature) na forumu nisu dozvoljeni. Maksimalno 6 linija teksta, normalne velicine (size=2) ili slika-najviše 750x100px i ne veća od 100 kb.
Sadržaj potpisa mora biti u skladu sa pravilima koja se odnose na poruke.
Nemojte ubacivati nepristojne sličice i reklame u potpis!

Kao Avatar možete koristiti sličice iz galerije avatara ili postaviti svoju koja će biti maksimalne veličine 100x100 px i manja od 50kb.
Nemojte postavljati nepristojne sličice i reklame kao avatar!

Shoutbox:

Za shoutbox vaše ista pravila kao i za ostatak foruma
Zabranjeno je ubacivati fotografije i video klipove u shout preko "img"  i ostalih bb-code tagova. Oni služe samo za ubacivanje smajlija kojih nema u bazi foruma. Svako kršenje pravilnika ce biti sankcionisano bez upozorenja.

* Pojedini forumi imaju posebno naglašena pravila koja vaze pored ovih, opstih, pravila!

Kratko uputstvo za registraciju na forum :

Da bi ste se registrovali na forum, morate imati aktiviran neki e-mail nalog.
Posle upisivanja vaših podataka i naravno tačne e-mail adrese, na upisanu adresu stići će vam mail koji morate pročitati i kliknuti na određeni link da bi vaša registracija bila uspešno završena. Posle ove procedure možete pristupiti svim blagodetima našeg sajta logovanjem sa unešenim imenom i šifrom.


Sav materijal koji se na forumu objavi je zastićen, i bez pismenog odobrenja administratora nemate prava da ga kopirate i umnožavate ni u koje svrhe. Ovo se posebno odnosi na sadržaje koje objavljujemo i pravilnik.

Nije moguće izbrisati nalog sa foruma niti poruke koje je korisnik napisao jer bi se time poremetio tok tema... Ako ne želite dolaziti - nemojte, ako ne želite pisati - nemojte.

Napomena legalne prirode:
Korisnici koji učestvuju u diskusijama odgovorni su moralno, pravno i krivično za njihov sadržaj.
Ne postoji nikakav materijal zasticen autorskim pravima smesten na forumu, linkovi koji se postavljaju samo radi testiranja. Ako zelite trajno da koristite prikazane filmove, serije, muziku, programe, igre, knjige, kurseve, alatke, ... - kupite ih.

Legal notice:
Users who participate in the discussions are morally, legal and criminal responsible for their content.
There is no copyrighted material hosted on the Forum, the links are posted just for testing purposes. If you want to permanent use the described movies, TV shows, music, programs, games, books, courses, utilities, ... - buy them.

*Administratori sajta zadržavaju pravo da vrše dopune i izmene ovog pravilnika ! (update: 06.03.2009.)


Hvala i uživajte na našem sajtu!
     Admin team