Jel cuo neko za novu proceduru registracije vozila u nasem gradu? Po onome sto sam ja cuo za registraciju automobila u Arandjelovcu ljudi se MORAJU prijavljivati tj. upisivati na nekakav spisak u vremenu od ponoci do 2h ujutro, jer se samo u tom vremenu pravi spisak za tekuci dan!?!

Meni je ovo zvucalo neverovatno da se nije dogodilo nekim mojim prijateljima. Par puta su svi bili na salteru. Prvi put jer nisu znali ljudi da je uvedena nova procedura a tada im je receno da uzmu broj kako bi sutradan dosli na red. Medjutim sutradan kada bi dosli sa brojem da pitaju kad mogu da ocekuju registraciju auta, sacekala bi ih radnica na salteru sa pitanjem :"A jeste li Vi na spisku?"
-"Kom bre spisku?"
Tada im je objasnjeno da moraju da dodju u gore pomenuto doba noci i da se upisu u spisak, pa tek onda da uzmu redni broj. To je valjda zato sto maksimalno 50 vozila/registracija moze da se obradi utoku dana. Valjda im nije palo na pamet da ovi posle broja 50 mogu da predju u sledeci dan i sl. Ne, nego mora da se napravi "vampirski" spisak. A i da mora da se pravi spisak, nije problem, ali sto bre posle ponoci?!?!

Meni je ovo totalna glupost... Zato vodite racuna svi vi kojima sada dolazi ponovna registracija da posle grada svratite u SUP da se upisete za sledeci dan. A ,mozete i da zamolite nekog ko polazi u trecu smenu da to uradi za vas.