Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Zasto Je Ovaj Sajt Propao?
Posted 28 June 2010 - 06:19 PM
Posted 28 June 2010 - 09:11 PM
zikson, on 28 June 2010 - 08:12 PM, said:
Upravo tako...sve pare zaradjene na ovom sajtu uprava daje na zene,alkohol,kocku,droge i rock'n'roll i ne zanima ih sta clanovi misle...eh ko sve danas moze da ima sajt,strasno...
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 28 June 2010 - 11:07 PM
Monty Burns, on 28 June 2010 - 07:50 PM, said:
xaxa dobra definicija
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 29 June 2010 - 07:30 AM

Posted 29 June 2010 - 07:34 AM
mislim da ovde i pored fb moze da se lepo zabavi..nema predaje arandjelovcani!!!
Posted 29 June 2010 - 07:39 AM

Posted 29 June 2010 - 08:08 AM
Basivity, on 29 June 2010 - 07:30 AM, said:
naravno kako je forum omasovljen,pojavljuju se nepoznati likovi,nemogu se svi poznavati.u tom slucaju postaje zanimljivije upoznati neka druga misljenja a deliti mesto zivljenja sa istim. meni nisu zanimljivi forumi gde ima 100 000 clanova i iz svih krajeva nase zemlje,bolje 1000 i kad se pise o senicanima i koloniji svi znamo o cemu je rec.
sto se tice ozbiljnosti,uvek moze da se vodi normalna diskusija..malo sale nije za zameriti..a mozda su neozbiljni clanovi napustili 4-um jer nisu nasli utociste.
Posted 29 June 2010 - 08:24 AM
Zasto Je Ovaj Sajt Propao?
nije sajt propao,samo se uozbiljio.
Pink slavi gledanost "Farme" a bilo je psovanja i spletkarenja kao nikad do sad. Ja nikad nisam obracao paznju na te rijalitije..a sad su mi skrenuli paznju bas tim ponasanjem.dno- dna. Sad citam da su svi odvedeni da krstare zeljkovom jahtom kao nagrada za gledanost.
Naravoucenije: za masovnije posecivanje nama treba i provokacija i bezobrazluka i svega sto se "lud ponosi,pametan se stidi".
Posted 29 June 2010 - 09:34 AM
Zbog toga sto nemamo vise sta da napisemo, da otkrijemo o sebi, da iznesemo svoje stavove i misljenja....jer smo sve rekli.
Zbog toga sto imamo problema i briga preko glave da bi se zanosili forumom i FB-om.
Zato sto se pojedini uhvate jedne teme kao "Svaba tra la la" i onda teraju samo u njoj. Politika, sport, mobilni telefoni.
Nije vise zanimljivo...Nista ne traje vecno. A mi smo takav narod...kad izgustiramo nesto do maksimuma, to nam posle dosadi.
Edited by Shopaholic, 29 June 2010 - 09:34 AM.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 29 June 2010 - 09:42 AM
Najlakše je krivca tražiti na drugoj strani.

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 29 June 2010 - 09:56 AM
Shopaholic, on 29 June 2010 - 09:34 AM, said:
Zbog toga sto nemamo vise sta da napisemo, da otkrijemo o sebi, da iznesemo svoje stavove i misljenja....jer smo sve rekli.
Zbog toga sto imamo problema i briga preko glave da bi se zanosili forumom i FB-om.
Zato sto se pojedini uhvate jedne teme kao "Svaba tra la la" i onda teraju samo u njoj. Politika, sport, mobilni telefoni.
Nije vise zanimljivo...Nista ne traje vecno. A mi smo takav narod...kad izgustiramo nesto do maksimuma, to nam posle dosadi.
imas pravo..samo oni koji su od samog pocetka i jos su prisutni dokazuju da je ovo mesto druzenja koje moze da traje i 5-tu godinu a da im nije dosadilo.
naravno da zbog obaveza svi stavimo virtuelni svet u drugi plan..to je normalno..ali se uvek rado vratim da vidim sta se dogadja ovde.
Posted 29 June 2010 - 10:51 AM
sve nas prisluskuju... cak su obucili nas domaci kadar da radi za njih, a ustvari su im isprali mozgove i svi su oni kao zombiji... tako da ako pokusaju da vas ujedu pucajte direkt u glavu u ostale delove tela nedeluje... jel ako omasite i ujedu vas postace te vip zombi. i sada znam da silazim sa teme ali da pokrenemo zabavu jer CLANOVI ZNAJU ZASTO!!!!

Posted 29 June 2010 - 11:41 AM
Basivity, on 29 June 2010 - 10:51 AM, said:
sve nas prisluskuju... cak su obucili nas domaci kadar da radi za njih, a ustvari su im isprali mozgove i svi su oni kao zombiji... tako da ako pokusaju da vas ujedu pucajte direkt u glavu u ostale delove tela nedeluje... jel ako omasite i ujedu vas postace te vip zombi. i sada znam da silazim sa teme ali da pokrenemo zabavu jer CLANOVI ZNAJU ZASTO!!!!
Bobane jesi ti u nekoj svadji sa Minicem?
Ja bas ne mislim da novi clanovi nisu dobili ugodnu dobrodoslicu naravno da jesu i od strane administratora i moderatora i nas starih forumasa,ali postoji problem druge vrste!U nezgodnu situaciju su se upleli oni clanovi koji su se lose postavili ili za koje vec neko sa foruma zna da kakvi su u pravom svetu i tu nastaje veliki problem i umesto da takve osobe iskuliraju neke teme koje se ticu ozbiljnih stvari drugih forumasa i da kuckaju tamo gde ih niko nece dirati ako imaju malo stida i srama da ukapiraju koliko vrede onda ne bi bilo nikakvih problema!!!
I nebitni su telefoni,automobili,kompovi...itd jer svako ima neki svoj kutak...Ali kada vide da neko spamuje od ujutru do uvece SVE teme onda.....
Edited by Majaaa, 29 June 2010 - 11:42 AM.
Posted 29 June 2010 - 11:57 AM
Majaaa, on 29 June 2010 - 11:41 AM, said:
Ja bas ne mislim da novi clanovi nisu dobili ugodnu dobrodoslicu naravno da jesu i od strane administratora i moderatora i nas starih forumasa,ali postoji problem druge vrste!U nezgodnu situaciju su se upleli oni clanovi koji su se lose postavili ili za koje vec neko sa foruma zna da kakvi su u pravom svetu i tu nastaje veliki problem i umesto da takve osobe iskuliraju neke teme koje se ticu ozbiljnih stvari drugih forumasa i da kuckaju tamo gde ih niko nece dirati ako imaju malo stida i srama da ukapiraju koliko vrede onda ne bi bilo nikakvih problema!!!
I nebitni su telefoni,automobili,kompovi...itd jer svako ima neki svoj kutak...Ali kada vide da neko spamuje od ujutru do uvece SVE teme onda.....
Boban i ja u svađi??? Neeee

Mi se volemo, mi se volemo, od ljubavi naše ničeg nema slađe

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In