Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Zasto Je Ovaj Sajt Propao?
Started by Majaaa, Jun 28 2010 06:19 PM
49 replies to this topic
Posted 22 July 2010 - 04:25 PM
Naravno da je propao jer nema svrhe nista pisati kada posle par dana 'revnosni' urednici sve obrisu jer toboze to nije u vezi sa temom,bilo bi smesno da nije zalosno i zato niko iole ozbiljan nece da ulaze energiju u pisanje koje ce neki nadobudni urednik obrisati bez pravog razloga za tren oka.I sam sam urednik na mnogo ozbiljnijem forumu pa se cak ni tamo ne radi kao ovde,ovo se moze nazvati zajebancija sa ljudima koji su imali zelju da ucestvuju u nekim diskusijama a nisu znali da to urednici i ne zele da se na forumu desava vec da forum samo egzistira radi egzistiranja...Zelim Vam svima mnogo srece i uspeha u daljem radu.Potrudite se da posao ucite od uspesnih.
sve je nista
Posted 01 August 2010 - 10:40 PM
Lincoln Burrows, on 28 June 2010 - 09:11 PM, said:
Upravo tako...sve pare zaradjene na ovom sajtu uprava daje na zene,alkohol,kocku,droge i rock'n'roll i ne zanima ih sta clanovi misle...eh ko sve danas moze da ima sajt,strasno...

Ah da,umalo da zaboravim...uprava pare od sajta baca na kupovinu najnovijih modela mobilnih telefona,poput ovoga

Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 04 August 2010 - 11:20 PM
Nekada sam znao ovde da provodim sate i sate, jesam se i svadjao i mozda rekao i po sto sta pametno (mada cisto sumnjam xD) okupljasmo s kao nesto jedno vreme upoznao sam i dosta ljudi preko ovog foruma i na kraju je izgleda doslo do neke vrste prezasicenja... j***em li ga sta se tu desilo

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 13 August 2010 - 07:34 PM
Istomisljenik sam sa tobom i smatram da su se ljudi pomirili sa ovom situacijom i da vecina zivi kao parazit ne mareci za one kojima je pomoc mozda stvarno potrebna, duhovno klonuli puni beznadja mislim da jednostavno treba ustati protiv svega sto je protiv napretka, veliki pozdrav, ziva dusa
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account