Arandjelovcani Forum - Arandjelovac: Zasto Je Ovaj Sajt Propao? - Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Jump to content

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic
  • Bookmark

Zasto Je Ovaj Sajt Propao?

#1 User is offline   Majaaa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:...

Posted 28 June 2010 - 06:19 PM

Ako postoje osobe koje dolaze na ovaj forum ponekad....Zamolila bih da kazu svoje misljenje i svoj razlog zbog cega vise teme nisu aktivne zbog cega nema vise sale igara i ozbiljnih diskusija na ozbiljnim temama..... Zaobidjimo facebook,twitter itd....Realno smesno je izvlaciti se na njih...pozz zivim dusama :)
0

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   Monty Burns Icon

• Stalni posetilac
  • PipPipPipPip

Posted 28 June 2010 - 07:50 PM

Zato sto je ovo postao forum na kojem sve vrti oko politike i mobilnih telefona...
Bombonica-Maca...
0

#3 User is offline   zikson Icon

• YU2ZIX
  • Icon
  • Interests:No interests.

Posted 28 June 2010 - 08:12 PM

Zbog bahatosti uprave :lol:

#4 User is offline   Lincoln Burrows Icon

• EFG Conglomerate
  • Icon

Posted 28 June 2010 - 09:11 PM

View Postzikson, on 28 June 2010 - 09:12 PM, said:

Zbog bahatosti uprave :lol:

Upravo tako...sve pare zaradjene na ovom sajtu uprava daje na zene,alkohol,kocku,droge i rock'n'roll i ne zanima ih sta clanovi misle...eh ko sve danas moze da ima sajt,strasno...
:D
Posted Image
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
0

#5 User is offline   alexandar Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 28 June 2010 - 11:07 PM

View PostMonty Burns, on 28 June 2010 - 08:50 PM, said:

Zato sto je ovo postao forum na kojem sve vrti oko politike i mobilnih telefona...

xaxa dobra definicija
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...

Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!

Pravda za Frox-a!
0

#6 User is offline   bojana88ar Icon

• ~ ♥ C&B ♥ ~
  • PipPipPipPip
  • Interests:Cedice V~O~L~I~M T~E

Posted 28 June 2010 - 11:30 PM

ma udali se ljudi! :D
salim se mislim da je fb uzrok!
0

#7 User is offline   Majaaa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 28 June 2010 - 11:56 PM

Ja mislim da su mnogi clanovi unistili forum i oterali one koji su bili OK jer nisu znali na pravi nacin da se ponasaju prema nistacima... :)
0

#8 User is offline   Basivity Icon

• Super Član
  • Icon

Posted 29 June 2010 - 07:30 AM

Ma ljudi zive zivot, niko se ne opterecuje nisacim pored svih gluposti zivota ovih dana... Bilo je ludo dok smo se svi sa foruma poznavali, onda su se pojavili novi likovi i "proterali stare" postavis normalnu temu za diskusiju... potegne se neka glupava pre sto godina... nema ozbiljnih odgovora... glupost i neozbiljnost... mi smo ga od ozbiljne skupine za informisanje pretvorili u igraonicu gde je bitnija tema "vadite li muda dok pishate" nego problemi grada i nas koji zive u njemu. Generalno jako malo ljudi sa kojima moze da se vodi normalan razgovor.
1

#9 User is offline   Zoorro Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 29 June 2010 - 07:34 AM

neznam zasto unisten? mozda manje posecen nego na pocetku,kad je bilo svima zanimljivo okupljanje arandjelovcana. stare teme su jos uvek zanimljive za nove clanove,nove teme mogu da budu samo aktuelna desavanja(politicka,prodaja telefona :lol: i sl.) predlazem da novi clanovi pazljivo pregledaju desavanja i ostave svoj komentar bez obzira da li je tema stara 2 ili 3 godine.
mislim da ovde i pored fb moze da se lepo zabavi..nema predaje arandjelovcani!!!:bi:
0

#10 User is offline   Basivity Icon

• Super Član
  • Icon

Posted 29 June 2010 - 07:39 AM

i nemislim da ga je ubila politika nego plicaci koji komentarisu... generalno politika je na sa svakodnevnica i netreba zabranjivati ljudima da iznesu svoje misljenje ovde (jer nemaju gde drugde) ma kakvo ono bilo. Klinci se zezaju, a nas malo starije omladince nezanimaju preterano klinacke teme. Mislim da fali ozbiljnosti clanova u smisu ucesca u diskusijama, a ne destabilizacija ismevanjem istih.
1

#11 User is offline   Zoorro Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 29 June 2010 - 08:08 AM

View PostBasivity, on 29 June 2010 - 08:30 AM, said:

Ma ljudi zive zivot, niko se ne opterecuje nisacim pored svih gluposti zivota ovih dana... Bilo je ludo dok smo se svi sa foruma poznavali, onda su se pojavili novi likovi i "proterali stare" postavis normalnu temu za diskusiju... potegne se neka glupava pre sto godina... nema ozbiljnih odgovora... glupost i neozbiljnost... mi smo ga od ozbiljne skupine za informisanje pretvorili u igraonicu gde je bitnija tema "vadite li muda dok pishate" nego problemi grada i nas koji zive u njemu. Generalno jako malo ljudi sa kojima moze da se vodi normalan razgovor.

naravno kako je forum omasovljen,pojavljuju se nepoznati likovi,nemogu se svi poznavati.u tom slucaju postaje zanimljivije upoznati neka druga misljenja a deliti mesto zivljenja sa istim. meni nisu zanimljivi forumi gde ima 100 000 clanova i iz svih krajeva nase zemlje,bolje 1000 i kad se pise o senicanima i koloniji svi znamo o cemu je rec.
sto se tice ozbiljnosti,uvek moze da se vodi normalna diskusija..malo sale nije za zameriti..a mozda su neozbiljni clanovi napustili 4-um jer nisu nasli utociste.
0

#12 User is offline   Basivity Icon

• Super Član
  • Icon

Posted 29 June 2010 - 08:12 AM

Slazem se, ali je primetno u velikom broju tema namera clana da provocira ljude koji bi da normalno polemisu.
0

#13 User is offline   Zoorro Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 29 June 2010 - 08:24 AM

to si u pravu,ali kad bolje pogledate dok je bilo provokacija,bilo je i vise prisutnih da vide ko je kome sta odgovorio.sad su se smirile strasti i odjednom nova tema:

Zasto Je Ovaj Sajt Propao?
nije sajt propao,samo se uozbiljio.

Pink slavi gledanost "Farme" a bilo je psovanja i spletkarenja kao nikad do sad. Ja nikad nisam obracao paznju na te rijalitije..a sad su mi skrenuli paznju bas tim ponasanjem.dno- dna. Sad citam da su svi odvedeni da krstare zeljkovom jahtom kao nagrada za gledanost.
Naravoucenije: za masovnije posecivanje nama treba i provokacija i bezobrazluka i svega sto se "lud ponosi,pametan se stidi".
0

#14 User is offline   Basivity Icon

• Super Član
  • Icon

Posted 29 June 2010 - 08:41 AM

tebra ako aludiras da sada sve treba da vozim jahtom od ta posla nema nista... i ovako je glancam po ceo dan zar da dozvolim da se moja "long leg lady" isprlja .... mmmm nema sanse
0

#15 User is offline   Shopaholic Icon

• Queen of the picnik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 29 June 2010 - 09:34 AM

Zbog lose dobrodoslice novih clanova (gde sam i ja jedno vreme bila docekana na noz) jer ne dozvoljavate nikome da narusi vas mali svet koji ste kreirali u virtuelnom prostoru. Ko dodje novi, a da ga ne poznajete totalno je nezanimljiv i nebitan. A ciljate na posecenost foruma... Ovde mislim prvenstveno na clanove koji su od samog pocetka tu.

Zbog toga sto nemamo vise sta da napisemo, da otkrijemo o sebi, da iznesemo svoje stavove i misljenja....jer smo sve rekli.

Zbog toga sto imamo problema i briga preko glave da bi se zanosili forumom i FB-om.

Zato sto se pojedini uhvate jedne teme kao "Svaba tra la la" i onda teraju samo u njoj. Politika, sport, mobilni telefoni.

Nije vise zanimljivo...Nista ne traje vecno. A mi smo takav narod...kad izgustiramo nesto do maksimuma, to nam posle dosadi.

This post has been edited by Shopaholic: 29 June 2010 - 09:34 AM

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
1

#16 User is offline   MilosM Icon

• Radio-Active
  • Icon

Posted 29 June 2010 - 09:42 AM

Šta ste se bre uhvatili tih mobilnih telefoni više jbt :D
Najlakše je krivca tražiti na drugoj strani. <-<
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
0

#17 User is offline   Zoorro Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 29 June 2010 - 09:56 AM

View PostShopaholic, on 29 June 2010 - 10:34 AM, said:

Zbog lose dobrodoslice novih clanova (gde sam i ja jedno vreme bila docekana na noz) jer ne dozvoljavate nikome da narusi vas mali svet koji ste kreirali u virtuelnom prostoru. Ko dodje novi, a da ga ne poznajete totalno je nezanimljiv i nebitan. A ciljate na posecenost foruma... Ovde mislim prvenstveno na clanove koji su od samog pocetka tu.

Zbog toga sto nemamo vise sta da napisemo, da otkrijemo o sebi, da iznesemo svoje stavove i misljenja....jer smo sve rekli.

Zbog toga sto imamo problema i briga preko glave da bi se zanosili forumom i FB-om.

Zato sto se pojedini uhvate jedne teme kao "Svaba tra la la" i onda teraju samo u njoj. Politika, sport, mobilni telefoni.

Nije vise zanimljivo...Nista ne traje vecno. A mi smo takav narod...kad izgustiramo nesto do maksimuma, to nam posle dosadi.

imas pravo..samo oni koji su od samog pocetka i jos su prisutni dokazuju da je ovo mesto druzenja koje moze da traje i 5-tu godinu a da im nije dosadilo.
naravno da zbog obaveza svi stavimo virtuelni svet u drugi plan..to je normalno..ali se uvek rado vratim da vidim sta se dogadja ovde.
0

#18 User is offline   Basivity Icon

• Super Član
  • Icon

Posted 29 June 2010 - 10:51 AM

meni nije frka da slusam o telefonima , ako su iz telenora ili mts-a ali ona spijunska firma vip sa onim duginim bojama u kruzicima... cia snajka cia...
sve nas prisluskuju... cak su obucili nas domaci kadar da radi za njih, a ustvari su im isprali mozgove i svi su oni kao zombiji... tako da ako pokusaju da vas ujedu pucajte direkt u glavu u ostale delove tela nedeluje... jel ako omasite i ujedu vas postace te vip zombi. i sada znam da silazim sa teme ali da pokrenemo zabavu jer CLANOVI ZNAJU ZASTO!!!! :)
0

#19 User is offline   Majaaa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 29 June 2010 - 11:41 AM

View PostBasivity, on 29 June 2010 - 10:51 AM, said:

meni nije frka da slusam o telefonima , ako su iz telenora ili mts-a ali ona spijunska firma vip sa onim duginim bojama u kruzicima... cia snajka cia...
sve nas prisluskuju... cak su obucili nas domaci kadar da radi za njih, a ustvari su im isprali mozgove i svi su oni kao zombiji... tako da ako pokusaju da vas ujedu pucajte direkt u glavu u ostale delove tela nedeluje... jel ako omasite i ujedu vas postace te vip zombi. i sada znam da silazim sa teme ali da pokrenemo zabavu jer CLANOVI ZNAJU ZASTO!!!! :)

Bobane jesi ti u nekoj svadji sa Minicem? :lol:

Ja bas ne mislim da novi clanovi nisu dobili ugodnu dobrodoslicu naravno da jesu i od strane administratora i moderatora i nas starih forumasa,ali postoji problem druge vrste!U nezgodnu situaciju su se upleli oni clanovi koji su se lose postavili ili za koje vec neko sa foruma zna da kakvi su u pravom svetu i tu nastaje veliki problem i umesto da takve osobe iskuliraju neke teme koje se ticu ozbiljnih stvari drugih forumasa i da kuckaju tamo gde ih niko nece dirati ako imaju malo stida i srama da ukapiraju koliko vrede onda ne bi bilo nikakvih problema!!!
I nebitni su telefoni,automobili,kompovi...itd jer svako ima neki svoj kutak...Ali kada vide da neko spamuje od ujutru do uvece SVE teme onda..... :huh:

This post has been edited by Majaaa: 29 June 2010 - 11:42 AM

0

#20 User is offline   MilosM Icon

• Radio-Active
  • Icon

Posted 29 June 2010 - 11:57 AM

View PostMajaaa, on 29 June 2010 - 12:41 PM, said:

Bobane jesi ti u nekoj svadji sa Minicem? :lol:

Ja bas ne mislim da novi clanovi nisu dobili ugodnu dobrodoslicu naravno da jesu i od strane administratora i moderatora i nas starih forumasa,ali postoji problem druge vrste!U nezgodnu situaciju su se upleli oni clanovi koji su se lose postavili ili za koje vec neko sa foruma zna da kakvi su u pravom svetu i tu nastaje veliki problem i umesto da takve osobe iskuliraju neke teme koje se ticu ozbiljnih stvari drugih forumasa i da kuckaju tamo gde ih niko nece dirati ako imaju malo stida i srama da ukapiraju koliko vrede onda ne bi bilo nikakvih problema!!!
I nebitni su telefoni,automobili,kompovi...itd jer svako ima neki svoj kutak...Ali kada vide da neko spamuje od ujutru do uvece SVE teme onda..... :huh:

Boban i ja u svađi??? Neeee Posted Image

:lol:

Mi se volemo, mi se volemo, od ljubavi naše ničeg nema slađe :ag:
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer