Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Samo Prazne Price Kada Ce Neko Da Se Bori
Started by mrud, Aug 15 2010 08:17 PM
17 replies to this topic
Posted 16 August 2010 - 06:59 PM
Pa da neko pita i zainteresuje se da vidi da sam ozbiljan a ne neko ko bi da bude tema o kojoj se prica, nadjemo se pa se dogovorimo i delujemo, ako to vise ikoga interesuje, zivimo bez ikakve organizacije zato sve okolo i propada, i ne postujem provokatore, zato
Posted 21 August 2010 - 04:37 AM
Stvarno ne razumem sta hoces.Imas li neki program nesto bilo sta neku ideju,ili je to posledica toga sto si izgubio posao,a sad su ti svi krivi,pa hoces revoluciju.Komunisti su imali manifest i po njemu su delovali,daj i ti neki program pa ce da vidimo,a da nesto rusimo a ne znamo sta cemo posle da zidamo je vrlo glupa stvar.Dela onda.
Posted 21 August 2010 - 10:00 AM
Mislim da narod nema vise interesovanje za neke nove revolucije,otpore i sl.Dosadilo svima.Ucestvovali i videli da nema boljitka,samo gore..cemu onda trositi enegiju za nesto pa da vam bude jos crnje. Nisam siguran da neko ima snagu da ponovo pokrene masu tipa 5.okt.
Posted 21 August 2010 - 10:28 AM
Ljudi kakva revolucija ovo je moderno vreme, naravno da sam izrevoltiran, ali sam se borio za demokratiju a dobio kapitalizam imam pravo da kazem da ovo ne odgovara nikome, pa stavite se u polozaj porodice kola je dobila dete a nocilac osiguranja izgubio posao i nikoga za to nije briga, nisam samo ja u pitanju. Program mora da se napravi ali da bi se delovalo mora imati demokratsku osnovu ili ti, nas vise koji ce pustiti anketu sta narod misli o to me i protest, miran naravno, apeli, a ne preteca pisma. Mi smo ti koji treba da se dogovorimo nece niko za nas, nasi su nama tanko ostavili, a sta cemo mi svojoj deci. Polako prvo na lokalnom nivou pa polako, ovo je svima dosadilo, zar ne? Prvo pritisak na nasu opstinu, pa redom, sa puno njih sam razgovarao i vecina je rekla samo zajedno, oni zavise od nas zapamtite
Posted 21 August 2010 - 11:07 AM
Tema je kada ce "neko" da se bori?Ko je to neko?I za sta da se bori?Kakvog efekta imaju mirni protesti?Sta ti konkretno ne valja?Sta predlazes da bude bolje?Na koji nacin to zelis da ucinis a da postignes kvalitetan efekat?Sa kim si to mislio da uradis?Zelis li da to radis u zakonskim formama ili zelis da to radis na neki drugi nacin?
Pokusavam samo da dobijem konkretne oodgovore na tvoje pitanje i predloge nista vise.
Pokusavam samo da dobijem konkretne oodgovore na tvoje pitanje i predloge nista vise.
Posted 22 August 2010 - 11:50 AM
Pa ja sam za prvo dogovor, jer postoji dosta iskusnijih koji mogu da pomognu, pritisak na upravu da organizuje sastanak kojim bi kvaliteno informisao ljude o cemu se radi, zakonska osnova je vrlo bitna, sa biroa postoje ljudi koji su zainteresovani, ljudi iz inspekcije rada. I na kraju pritisak na lokalnu vlast jer mi mozemo da postojimo i organizujemo se kao institucija koja aktivno moze da ucestvuje u opstini ali ne kao ne vladina ili ti neka infiltrirana organizacija vec nasa Arandjelovacka. Ali sve je to neizvodljivo dok se stari forumasi ne dogovore i sastanu i razrade plan i program kako bi se delovalo i maximalno izolovala ta ideja od onih koji su i rasturili ovaj forum, postoji puno stvari koje ne mogu ovako da pisem puno njih prate sve ovo, TASTERI
Edited by mrud, 22 August 2010 - 11:58 AM.
Posted 22 August 2010 - 04:51 PM
mrud, on 21 August 2010 - 10:29 AM, said:
Jecka lepo je sto karikiras, ja sa stvarno ozbiljan, a ti ?
Mrtva ozbiljna.Nemam nista sa tvojom ''revolucijom'' samo sam rekla da ne pravis krsh na forumu,vec ga ima dovoljno.
Sve to moze da se napise na jednom mestu.
Jesmo li se sad razumeli?
Posted 08 September 2010 - 02:04 PM
mrud, on 21 August 2010 - 10:28 AM, said:
Ljudi kakva revolucija ovo je moderno vreme, naravno da sam izrevoltiran, ali sam se borio za demokratiju a dobio kapitalizam imam pravo da kazem da ovo ne odgovara nikome, pa stavite se u polozaj porodice kola je dobila dete a nocilac osiguranja izgubio posao i nikoga za to nije briga, nisam samo ja u pitanju. Program mora da se napravi ali da bi se delovalo mora imati demokratsku osnovu ili ti, nas vise koji ce pustiti anketu sta narod misli o to me i protest, miran naravno, apeli, a ne preteca pisma. Mi smo ti koji treba da se dogovorimo nece niko za nas, nasi su nama tanko ostavili, a sta cemo mi svojoj deci. Polako prvo na lokalnom nivou pa polako, ovo je svima dosadilo, zar ne? Prvo pritisak na nasu opstinu, pa redom, sa puno njih sam razgovarao i vecina je rekla samo zajedno, oni zavise od nas zapamtite
Najlakse je sedeti u kuci, ne raditi nista i zaliti se! Kako si se ti tacno borio za demokratiju, lupanjem u serpe i nosenjem zastave? To je samo pocetak borbe! Ziveti zivot na tudj racun, do svojih 30-tih ne postici nista, a onda pozivati ljude na protest i traziti krivce u lokalnoj i republickoj vlasti je zalosno i sebicno. Sta treba da kazu ljudi koji rade od jutra do sutra za 15.000, bez penzionog i zdravstvenog osiguranja, bez slobodnih dana i odmora, ljudi kojima na kraju radnog dana kazu u koju smenu sutra da dodju, kojima deca studiraju ili su, daleko bilo, bolesni, zatim mladi ljudi sa fakultetskim diplomama, koji rade za polupismene gazde - skorojevice? Nesto ne vidim da se zale na forumu. Valjda nemaju vremena, rade ljudi, snalaze se, prezivljavaju! A to, koliko su kome roditelji i ostali rodjaci ostavili, i koliko je to tanko ili nije, je tek posebna prica!
E, da su neradnici, dzabalebarosi i paraziti drustva znali sta demokratija i kapitalizam nose, tj. da nigde vise nema "besplatnog rucka", pretpostavljam da se ne bi tako srcano "borili" za promene. Jbg, izgleda da im nismo bas najbolje objasnili te termine!
Posted 08 September 2010 - 02:18 PM
g-dja 117, on 08 September 2010 - 02:04 PM, said:
E, da su neradnici, dzabalebarosi i paraziti drustva znali sta demokratija i kapitalizam nose, tj. da nigde vise nema "besplatnog rucka", pretpostavljam da se ne bi tako srcano "borili" za promene. Jbg, izgleda da im nismo bas najbolje objasnili te termine!
Ovo demokratija sigurno nije. A kapitalizam je najvece zlo savremenog drustva.
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
1 user(s) are reading this topic