Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Resite Se Starih Stvari, Igracaka I Koje Cega, A Pomozite Drugima Koji To Ne Mogu Da Priuste
Started by mrud, Sep 07 2010 07:24 PM
12 replies to this topic
Posted 07 September 2010 - 07:24 PM
Danas sam bio u opstini i imam informaciju da ce svi podrzati akciju zajedno u srcu. Ukratko ona bi se bavila prikupljanjem i poklanjanjem. Svi koji su zainteresovani za akciju mogu se javiti, i naravno obavestiti sto vise ljudi. Opstina ima prostorije koje bi posluzile za klasiranje stvari, a preko socijalnog i crvenog krsta bi dobijali informacije o licima kojima je pomoc najneophodnija. Prikupljanje stvari, igracaka, lampi, svezaka, pribora u sustini svega sto bi nekome posluzilo i pomoglo da olaksa svoj zivot. Neki roditelji nemaju deci ni knjige da kupe, a kamoli nove cipele ili pantalone, dzemper, a to vama stoji po tavanima i samo skuplja prasinu. Budimo solidarni i zajedno u srcu. Samo zajedno.... HVALA
Posted 08 September 2010 - 04:09 PM
Trenutno se pravi organizacija i spisak zainteresovanih, jer vecina je vrlo skepkicna po pitanju ove humanitarne akcije, kontakt telefon je (fix 723317) i (062723316) Perica. Ceca iz opstine mi je objasnila da prvo napravimo listu donatora i posle se moram najaviti predsedniku opstine koji ce odobriti nasu akciju da ne bi prosla neopazeno, da ceo Arandjelovac zna da smo zajedno u srcu. Politika u ovoj akciji nema znacaja i necu dozvoliti da neko slucajno na taj i bilo koji nacin profitira. Pomozimo jedni drugima. Svi zainteresovni se mole da se jave zbog organizuje spiska koji je jako bitan koordinaciji ustanovama koje se bave pomoci. Svi ucesnici imaju pravo da znaju sta i gde se pomoc dostavila. Akcija je ne profitabilna i sluzi zblizavanju nas u ovoj bukvalno muci koja nas je zadesila, HVALA:rolleyes:
Posted 09 September 2010 - 10:59 PM
Sve sto imate nije bitno, i polovina olovke moze nekome da znaci da nauci da pise, i istrosena igracka da se zaigra, a sve to se moze proveriti kome je i kada dostavljeno. Ako treba snimace se i video zapisi, a najbitnije je da smo zajedno u srcu. Ljudi to je jedino sto je ostalo, od svih vrlina, solidarnost i jednakost su najbitniji. Molim vas sve koji veruju da se jave na kontakt telefone da uzmemo podatke jer nam nece verovati pokrovitelji i vlast koja ovo podrzava. Verujem da iako smo svi razliciti ljubav je zajednicka kod nas svih. Lepa rec i gvozdena vrata otvara. Hvala svima koji ovo podrzavaju i veruju:respekt:
Posted 09 September 2010 - 11:12 PM
Majo, ne znam zasto mislis da ne bi otislo kome zaista treba. Darko i ja smo se dogovorili da pomognemo ovu akciju koliko mozemo i stvarno bi trebalo dati sve od sebe...
Posted 10 September 2010 - 08:45 AM
zikson, on 09 September 2010 - 11:12 PM, said:
Majo, ne znam zasto mislis da ne bi otislo kome zaista treba. Darko i ja smo se dogovorili da pomognemo ovu akciju koliko mozemo i stvarno bi trebalo dati sve od sebe...
i agree....
ne dajem pare vec stare igracke koje cuce u podrumu vec 10 godina....kome god da idu, potrebnije su nego meni
take it easy....it's all right...my eyes are open but im lazy to stay...lazy to go...let's get together on the floor :)
Posted 10 September 2010 - 07:44 PM
zikson, on 09 September 2010 - 11:12 PM, said:
Zato sto znam takvu akciju koliko se dugo sprovodila i svi su mislili da je uspesno,a u stvari vise od pola tih stvari se uzimalo i koristilo u neke druge svrhe i dobro poznajem tu osobu koja se hvalila a radila je na bitnom mestu i bas sve to,zato ne verujem,zao mi je a vi dajte sta god hocete,vise nema nista posteno i od srca,sem moje masaze haha
Posted 11 September 2010 - 12:41 PM
Hvala Majo. To sto govoris je jedan od puno dokaza nepoverenja koja uglavnom slamaju i srca i dusu naseg naroda, mislim da licna korist je za zivota, a sta posle, svi putujemo na jedno mesto na kraju, samo zavisi od ubedjenja. Ma bre napravicu manifestaciju ako treba zbog takvih nevernih Toma pa neka vam makar malo proradi savest. Ja sam niko bitan, obican naravno kao i svi koji posteno rade u dugovima, trenutno nezaposlen. Ali kada bih ti bila potrebna pomoc bez oklevanja bih pokusao da pomognem. Hvala ljudima koji veruju, ZAJEDNO U SRCU
Edited by mrud, 11 September 2010 - 12:42 PM.
Posted 21 September 2010 - 02:13 PM
Zao mi je sto puno ljudi izostaje iz akcije, ili je ignorise totalno. Mediji i vlast koja god da je, pomaze, a mi ne mozemo da se slozimo. Desice se promene, a onda ce vam biti krivo sto niste makar moralno bili podrska. Videce svi kakvih ljudi ima, ali se nisam nadao ovakvom hladnocom i bezosecajnosti. Ja iskreno nemam poene niti ih skupljam jer sam neutralan u politickom smislu, ali da Arandjelovcani ne mogu pomoci Arandjelovcu to jos nisam video. HVALA svima koji podrzavaju moj stav. Moram priznati u manjini ZASAD, ZAJEDNO U SRCU
Edited by mrud, 21 September 2010 - 02:14 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account