Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Kaladont
Started by Aca, Nov 10 2006 01:34 AM
4114 replies to this topic
Posted 10 November 2006 - 01:34 AM
Znate li ovu igru
Poslednja dva slova predhodnog posta su tvoja prva dva slova
1.Nema stranih reci
2.Nema vlastitih imena
3.nema imena gradova
PRIMER: ja kazem rec MONITOR drugi igrac mora da od zadnja dva slova (OR) sastavi drugu rec npr. Orah itd.
Evo prve reci :
Kafana
1.Nema stranih reci
2.Nema vlastitih imena
3.nema imena gradova
PRIMER: ja kazem rec MONITOR drugi igrac mora da od zadnja dva slova (OR) sastavi drugu rec npr. Orah itd.
Evo prve reci :
Kafana
Posted 10 November 2006 - 01:37 AM
Aca, on Nov 10 2006, 02:34 AM, said:
Znate li ovu igru
1.Nema stranih reci
2.Nema vlastitih imena
3.nema imena gradova
Evo prve reci :
Kafana
1.Nema stranih reci
2.Nema vlastitih imena
3.nema imena gradova
Evo prve reci :
Kafana
Samo mali dodatak rec ne sme da se zavrsi slovima (KA)
Prva rec je
Kafana
Posted 23 November 2006 - 04:25 PM
Aca, on Nov 23 2006, 03:56 PM, said:
Gde ti pade na pamet rec NAKOVANJ
Posto ne moze da se sastavi nijedna rec od slova ANJ evo nove reci:
DRVO
Posto ne moze da se sastavi nijedna rec od slova ANJ evo nove reci:
DRVO
Dobro posto je Rade zadao rec na koju niko nema odgovor,trebalo bi ga nekako nagraditi ,na primer ima za sada 1 poen i sl... PA mozemo recimo proglasiti pobednika igre kada neko prvi skupi recimo 10 poena itd..
A na rec se recimo moze cekati najvishe 3 dana,gledajuci na vreme postavljanja poruke i ako niko ne odgovori autor dobija poen i pobednika igre(ciklusa) objavljujemo na sajtu,mozemo smisliti neke nagrade sve u cilju zanimljivije igre...
To mi je palo na pamet pa ako je neko raspolozen nek se ovde izjasni pa cemo posle prepraviti pravila igre i srediti temu!!!
A evo i moje reci: VOZAČ
Posted 23 November 2006 - 04:32 PM
dARco, on Nov 23 2006, 05:25 PM, said:
Dobro posto je Rade zadao rec na koju niko nema odgovor,trebalo bi ga nekako nagraditi ,na primer ima za sada 1 poen i sl... PA mozemo recimo proglasiti pobednika igre kada neko prvi skupi recimo 10 poena itd..
A na rec se recimo moze cekati najvishe 3 dana,gledajuci na vreme postavljanja poruke i ako niko ne odgovori autor dobija poen i pobednika igre(ciklusa) objavljujemo na sajtu,mozemo smisliti neke nagrade sve u cilju zanimljivije igre...
To mi je palo na pamet pa ako je neko raspolozen nek se ovde izjasni pa cemo posle prepraviti pravila igre i srediti temu!!!
Ja se slazem sa tobom mislim da bi bilo dosta zanimljivije da se uvede neko bodovanje.
Samo ja ostajem pri tome da se od zadnja dva slova predhodne reci sastavlja nova rec,a ne da svi postavljamo svoju rec jer ce svako postaviti rec na koju nece biti odgovora ,a to ne bi bilo zanimljivo ima dosta reci na koje nema odgovora.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account