Nije jasno zasto svi provod vezuju za lokaciju, odnosno za lokal!
Dobru atmosferu prave ljudi!!!
Bio sam na zurkama, i to na odlicnim zurkama, koje su se odrzale u prostorijama koje izgledaju tako lose da ne mozete ni da zamislite! Pa, jbt, ljudi po Bg-u prave zurke po gradilistima i napustenim, oronulim salama i po fiskulturnim halama. Dokle god se budete zamarili prostorom za zurku, od svega toga ce ostati samo ideja!
Ja sam za svaku lokaciju, ali pod uslovom da moze da primi vise od 100 ljudi. Prva zurka je bila experimentalna i manjeg obima i, po komentarima, rekao bih da je dobro prosla. Sada je dosao red da se napravi nesto vece i ozbiljnije. Vidim da volja postoji, al' je potrebno usmeriti je.
Evo sta ja predlazem...
Pre svega - da se dogovorimo oko para... Kolika ce biti svota novca koju ce svako morati da prilozi? Mislim da je 10E (ili 15E) pristojna cifra.
Onda - podelimo zaduzenja. Svako ima odredjen "posao" i samo se oko toga brine, za sve ostalo ga boli qrac - samo radi svoje zaduzenje.
Dvojica, ili trojica, da provere sve u vezi lokala - kolika je cena iznajmljivanja i sl.
Druga dvojica da provere po diskontima pica koji je najpovoljniji...
Treca ekipa je zaduzena za muziku...
Cetvrta ekipa skuplja pare ili mozemo da odaberemo mesto gde cemo se svi naci i dati novac...
Ja mogu da se potrudim za muziku i pice. Ko ce se jos javiti dobrovoljno?
Ne znam ko je glavni "baja" na sajtu, da li
dARco ili
GoRDon, ali neko ce morati da vodi racuna o svima koje budemo odabrali da se cimaju za zurku, jbg. Neko kod koga ce stajati pare, ko ce da odredi datum i sl.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na kraju, napravimo spisak - popisemo imena i
ko nije na spisku -> ne moze da udje...Naravno, to ne vazi za devojke...
Ja cu da pogledam ko bi mogao da bude na vratima, naravno - i to cemo platiti. Ako imate nekog da predlozite, recite. Na zurci obavezno moramo da imamo nekog na vratima...
Mislim da mozemo da okupimo 50 ili 60 momaka i devojaka, naravno, sa sajta koji bi hteli da ucestvuju u ovome - da daju pare.
OBAVEZNO moramo da sracunamo odnos devojaka i momaka. Mislim, necemo da pravimo gej zurku...

Pola-pola ili da devojke budu u vecini...
Mozda izgleda tesko za izvesti, al' nije. Ja sam sa drugovima sa faxa na ovaj nacin napravio oko 20 zurki i sve su odlicno prosle...
Ako hocete zurku, morate malo i da se cimate, jbg... Ako ne zelite... vas problem... Ostanite kod kuce i smarajte se...