Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

PREDLOG

24 replies to this topic

#1 Deda el grande

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,330 posts

Posted 20 November 2006 - 05:13 PM

Posto sam na jednoj od tema procitao vrlo zivopisan naziv za grad -> SMARANDjELOVAC - koji, uostalom, sve govori o situaciji u gradu vezanu za bilo kakva desavanja, resih da predlozim nesto.

KAKO BI BILO DA SE ORGANIZUJE ZURKA NA KOJOJ BI SE OKUPILI CLANOVI OVOGA SAJTA(naravno, mogu da udju i devojcice koje nisu clanovi, ALI samo devojcice!)? :D
Mislim da razloga za pravljenje zurke imate na pretek. Za pocetak je dovoljno i to sto je sajt nedavno proslavio svoj prvi rodjendan, a o tome koliko je b i l o k a k v a zurka ocajnicki potrebna ovom gradu zarad opstenarodnog veselja - necu ni da govorim.
I bez komentara tipa, "Znas kakva je frka napraviti tako nesto!", "Nece to uspeti!" i sl.
Sve sto je potrebno je dobra volja! :D

O pojedinostima mozemo kasnije...

Edited by Alex_Smoke, 20 November 2006 - 05:15 PM.

"Stvarnost je stvarnija ako jos dodas nestvarnog..."

#2 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 20 November 2006 - 07:46 PM

Ehh nista novo...!!! :rolleyes: :D

Evo danima vec Mudri i ja ,i jos neki clanovi stalno nesto kao planiramo zurku,cak smo razmatrali i neke pojedinosti,tako da to stalno imamo u vidu...

Sto se tice rodjendana tu smo zakasnili a bio je odlican povod i bas mi je krivo...

Nadam se da cemo razmotriti sve i mozda neko ima neku ideju od clanova koja nama nije pala na pamet,pa bi valjdalo da ta zurka bude bar pre nove godine.

....i ja sam 100% ZA !!! :ay:
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#3 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 03 January 2007 - 11:27 AM

I ja sam za to!Naravno da bi neka velika zurka probudila ovaj grad.
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#4 Aca

Extra AR forumas/ica

• Moderator
  • 8,432 posts

Posted 03 January 2007 - 03:43 PM

Pa evo vam predlog napravi te zurku za srpsku novu godinu!!!
Posted Image

#5 Boza

Wanted

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,884 posts
  • Interests:...

Posted 03 January 2007 - 08:46 PM

Predlozite neki lokal dobar za zurku? Do stotinak ljudi.
THE MOST WANTED AFTER PARTY.

#6 StevaAR

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 235 posts

Posted 05 January 2007 - 02:06 PM

View PostMudri, on Jan 3 2007, 09:46 PM, said:

Nisu losa mesta Ustanak ili Galerija (ne moze bas sto ljudi ali blizu)

#7 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 05 January 2007 - 05:49 PM

View PostStevaAR, on Jan 5 2007, 02:06 PM, said:

Nisu losa mesta Ustanak ili Galerija (ne moze bas sto ljudi ali blizu)

Moze i 100 ljudi, narocito u Ustanku i vishe, ali ruku na srce nekako su mi oba navedena lokala "rupe".
A opet lokali koji nisu rupe su malo i "tezi" za pravljenje zurki!
Lepo i korisno :
------------------------

#8 CTPAX

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,478 posts
  • Interests:music lover...music creator...

Posted 09 January 2007 - 12:57 AM

Podrzavam Alexa Smoke-a u tome da ja Arandjelovac mnogo neaktivniji i dosadniji nego pre.
Nekada sam u AR dolazio jer sam znao da je tamo provod EXTRA,devojke lepe.komunikativne...a sad..!?Organizujte se ljudi ako treba ikakva pomoc obratite mi se,za bilo sta!

mislim da ovaj grad moze mnoooogo vise od ovog sad!!
treba zurki,povoda uvek ima!!
Alex znas da je brat uvek za te akcije,iako je 70km daleko od AR!! haha

Pozz i srecno...

#9 StevaAR

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 235 posts

Posted 09 January 2007 - 10:13 AM

View PostdARco, on Jan 5 2007, 06:49 PM, said:

Moze i 100 ljudi, narocito u Ustanku i vishe, ali ruku na srce nekako su mi oba navedena lokala "rupe".
A opet lokali koji nisu rupe su malo i "tezi" za pravljenje zurki!

Pa i nemas neka bolja mesta ya te zurke, mozda kod coke na bukulji ili nesto sl.

#10 GoRDon

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,611 posts

Posted 10 January 2007 - 09:37 AM

View PostMudri, on Jan 3 2007, 09:46 PM, said:

Ne znam da li jos uvek izdaje lokal ali kod Kosketa je extra lokal za takvu zurku.Trebalo bi se raspitati.

#11 Deda el grande

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,330 posts

Posted 10 January 2007 - 01:01 PM

Nije jasno zasto svi provod vezuju za lokaciju, odnosno za lokal! :blink:
Dobru atmosferu prave ljudi!!!
Bio sam na zurkama, i to na odlicnim zurkama, koje su se odrzale u prostorijama koje izgledaju tako lose da ne mozete ni da zamislite! Pa, jbt, ljudi po Bg-u prave zurke po gradilistima i napustenim, oronulim salama i po fiskulturnim halama. Dokle god se budete zamarili prostorom za zurku, od svega toga ce ostati samo ideja! :angry:

Ja sam za svaku lokaciju, ali pod uslovom da moze da primi vise od 100 ljudi. Prva zurka je bila experimentalna i manjeg obima i, po komentarima, rekao bih da je dobro prosla. Sada je dosao red da se napravi nesto vece i ozbiljnije. Vidim da volja postoji, al' je potrebno usmeriti je.

Evo sta ja predlazem...
Pre svega - da se dogovorimo oko para... Kolika ce biti svota novca koju ce svako morati da prilozi? Mislim da je 10E (ili 15E) pristojna cifra.

Onda - podelimo zaduzenja. Svako ima odredjen "posao" i samo se oko toga brine, za sve ostalo ga boli qrac - samo radi svoje zaduzenje.
Dvojica, ili trojica, da provere sve u vezi lokala - kolika je cena iznajmljivanja i sl.
Druga dvojica da provere po diskontima pica koji je najpovoljniji...
Treca ekipa je zaduzena za muziku...
Cetvrta ekipa skuplja pare ili mozemo da odaberemo mesto gde cemo se svi naci i dati novac...

Ja mogu da se potrudim za muziku i pice. Ko ce se jos javiti dobrovoljno? :)

Ne znam ko je glavni "baja" na sajtu, da li dARco ili GoRDon, ali neko ce morati da vodi racuna o svima koje budemo odabrali da se cimaju za zurku, jbg. Neko kod koga ce stajati pare, ko ce da odredi datum i sl.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na kraju, napravimo spisak - popisemo imena i ko nije na spisku -> ne moze da udje...Naravno, to ne vazi za devojke... :D
Ja cu da pogledam ko bi mogao da bude na vratima, naravno - i to cemo platiti. Ako imate nekog da predlozite, recite. Na zurci obavezno moramo da imamo nekog na vratima...
Mislim da mozemo da okupimo 50 ili 60 momaka i devojaka, naravno, sa sajta koji bi hteli da ucestvuju u ovome - da daju pare. :D
OBAVEZNO moramo da sracunamo odnos devojaka i momaka. Mislim, necemo da pravimo gej zurku... :D Pola-pola ili da devojke budu u vecini... :P

Mozda izgleda tesko za izvesti, al' nije. Ja sam sa drugovima sa faxa na ovaj nacin napravio oko 20 zurki i sve su odlicno prosle...
Ako hocete zurku, morate malo i da se cimate, jbg... Ako ne zelite... vas problem... Ostanite kod kuce i smarajte se...

#12 mladj4a

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 60 posts

Posted 10 January 2007 - 08:09 PM

View PostAlex_Smoke, on Jan 10 2007, 12:01 PM, said:

Nije jasno zasto svi provod vezuju za lokaciju, odnosno za lokal! :blink:
Dobru atmosferu prave ljudi!!!
Bio sam na zurkama, i to na odlicnim zurkama, koje su se odrzale u prostorijama koje izgledaju tako lose da ne mozete ni da zamislite! Pa, jbt, ljudi po Bg-u prave zurke po gradilistima i napustenim, oronulim salama i po fiskulturnim halama. Dokle god se budete zamarili prostorom za zurku, od svega toga ce ostati samo ideja! :angry:

Ja sam za svaku lokaciju, ali pod uslovom da moze da primi vise od 100 ljudi. Prva zurka je bila experimentalna i manjeg obima i, po komentarima, rekao bih da je dobro prosla. Sada je dosao red da se napravi nesto vece i ozbiljnije. Vidim da volja postoji, al' je potrebno usmeriti je.

Evo sta ja predlazem...
Pre svega - da se dogovorimo oko para... Kolika ce biti svota novca koju ce svako morati da prilozi? Mislim da je 10E (ili 15E) pristojna cifra.

Onda - podelimo zaduzenja. Svako ima odredjen "posao" i samo se oko toga brine, za sve ostalo ga boli qrac - samo radi svoje zaduzenje.
Dvojica, ili trojica, da provere sve u vezi lokala - kolika je cena iznajmljivanja i sl.
Druga dvojica da provere po diskontima pica koji je najpovoljniji...
Treca ekipa je zaduzena za muziku...
Cetvrta ekipa skuplja pare ili mozemo da odaberemo mesto gde cemo se svi naci i dati novac...

Ja mogu da se potrudim za muziku i pice. Ko ce se jos javiti dobrovoljno? :)

Ne znam ko je glavni "baja" na sajtu, da li dARco ili GoRDon, ali neko ce morati da vodi racuna o svima koje budemo odabrali da se cimaju za zurku, jbg. Neko kod koga ce stajati pare, ko ce da odredi datum i sl.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na kraju, napravimo spisak - popisemo imena i ko nije na spisku -> ne moze da udje...Naravno, to ne vazi za devojke... :D
Ja cu da pogledam ko bi mogao da bude na vratima, naravno - i to cemo platiti. Ako imate nekog da predlozite, recite. Na zurci obavezno moramo da imamo nekog na vratima...
Mislim da mozemo da okupimo 50 ili 60 momaka i devojaka, naravno, sa sajta koji bi hteli da ucestvuju u ovome - da daju pare. :D
OBAVEZNO moramo da sracunamo odnos devojaka i momaka. Mislim, necemo da pravimo gej zurku... :D Pola-pola ili da devojke budu u vecini... :P
Mozda izgleda tesko za izvesti, al' nije. Ja sam sa drugovima sa faxa na ovaj nacin napravio oko 20 zurki i sve su odlicno prosle...
Ako hocete zurku, morate malo i da se cimate, jbg... Ako ne zelite... vas problem... Ostanite kod kuce i smarajte se...

Glavonja oću ja na žurku!!!! XeXE....

#13 rufrajder

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 85 posts

Posted 11 January 2007 - 07:14 PM

DEBELI NEMOJ DA SE NAPRDJUJES!!!!!!!!!!!!!!1

#14 mladj4a

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 60 posts

Posted 11 January 2007 - 08:01 PM

View Postrufrajder, on Jan 11 2007, 06:14 PM, said:

DEBELI NEMOJ DA SE NAPRDJUJES!!!!!!!!!!!!!!1

Ejde bre DEBELI
ŠVARCAJ GA!!!!

:an:

#15 Deda el grande

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,330 posts

Posted 22 January 2007 - 12:34 PM

View Postmladj4a, on Jan 10 2007, 09:09 PM, said:

Glavonja oću ja na Ãć’…Ãâ€s¾urku!!!! XeXE....

Mozze, al' da bude$ na vratima! :P

#16 Sandra86

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,943 posts

Posted 25 January 2007 - 05:17 PM

KAD CE TA ZURKA,najava stoji jos iz 2006. da ce zurka biti uskoro!Ljudi prosla je godina dana od najave,sad je 2007.
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA

#17 Boza

Wanted

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,884 posts
  • Interests:...

Posted 25 January 2007 - 06:08 PM

View Postmaza06, on Jan 25 2007, 04:17 PM, said:

KAD CE TA ZURKA,najava stoji jos iz 2006. da ce zurka biti uskoro!Ljudi prosla je godina dana od najave,sad je 2007.

Nemoj da si nestrpljiva. Lepo pise uskoro.
THE MOST WANTED AFTER PARTY.

#18 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 25 January 2007 - 08:39 PM

View PostMudri, on Jan 25 2007, 06:08 PM, said:

Nemoj da si nestrpljiva. Lepo pise uskoro.

:D :D :D :respekt: najprecizniji odgovor

Ajde sad malo ozbiljnije: pa nadam se da ce biti u februaru, samo da se management team :) okupi i dogovori oko pojedinosti...

Za sada se ne zna da li ce biti zurka veceg obima ili nesto slicno kao prosla ali svakako ce je biti.
Sve u svemu bice obavestenje i ankete na forumu bar 15 dana pre ,jer i od broja zainteresovanih zavise pojedinosti gde,sta,koliko i sl.

A sto se tice natpisa,mozda stoji od 2006. ali ne stoji godinu dana :) :P :P
Lepo i korisno :
------------------------

#19 Sandra86

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,943 posts

Posted 25 January 2007 - 11:43 PM

Ih bre Darko ,salila sam se za godinu zada,za zurku bi bilo super da bude organizovana.Ja predlazem da i devojke ucestvuju u prikupljnju novca,zasto bi samo muskarci sve placali.
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA

#20 GoRDon

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,611 posts

Posted 26 January 2007 - 08:35 AM

View Postmaza06, on Jan 26 2007, 12:43 AM, said:

Ih bre Darko ,salila sam se za godinu zada,za zurku bi bilo super da bude organizovana.Ja predlazem da i devojke ucestvuju u prikupljnju novca,zasto bi samo muskarci sve placali.

Na nasim zurkama devojke su privilegovane i oslobodjene svakih dazbina.Potrebno je samo da ponesu dobro raspolozenje, a to ne bi trebalo da bude problem.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users