Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Cs U Ar-U I Okolini Orasac Gaming Cs Server
Started by Basivity, Jan 16 2011 01:13 PM
16 replies to this topic
Posted 16 January 2011 - 02:11 PM
Citerski server. Admini nemaju pojma o CS, na svakih 2 min menjaju mapu, kad su 3-4 coveka na serveru, oni menjaju na Dust2 Long. Sve u svemu, treba dosta vremena da prodje, kako bi shvatili neke stvari.
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer
Posted 18 January 2011 - 11:24 AM
Evo Veliki Pozdrav I od mene Drago Mi Je Da Je Pokrenuta Tema O Serveru Orasani Online...
Hvala Na Iskrenim Odgovorima,ja sam inace vlasnik tog servera,
u pravu si za pojedine admine jer su deca i neznaju kako se koristi medjutim jos uvek je pocetak,
imajuci u vidu da je server
poceo da radi pre mesec dana tacnije oko nove godine.
Svremenom ce doci na svoje ali da bi doslo sve na svoje naravno treba nam podrska sto znaci sugestije sve je dobro doslo,
do juce smo imali svega 12 slotova ali samim tim sto nije bilo mesta na serveru i sto jew server uvek bio pun uvecali smo slotove za duplo,
sto je najbitnije za pocetak da server nema bagova ping je odlican i da zasada koliko toliko vlada fina atmosfera.
Znaci MOLIO Bih Vas Da Sve Sugestije Slobodno Ostavite Ovde,jer nastojimo da Taj Server Bude Ipak DOBAR ZA SVE...
Ukoliko Vas Neko Banuje Ili tako Nesto Slobodno Mi Ostavite Poruku Potrudicu Se Da Sve Bude OK...
VELIKI POZDRAV...
217.26.76.42:28001 HQ_Orasani Online Public Server
Caunter Strike Server 1.6
Hvala Na Iskrenim Odgovorima,ja sam inace vlasnik tog servera,
u pravu si za pojedine admine jer su deca i neznaju kako se koristi medjutim jos uvek je pocetak,
imajuci u vidu da je server
poceo da radi pre mesec dana tacnije oko nove godine.
Svremenom ce doci na svoje ali da bi doslo sve na svoje naravno treba nam podrska sto znaci sugestije sve je dobro doslo,
do juce smo imali svega 12 slotova ali samim tim sto nije bilo mesta na serveru i sto jew server uvek bio pun uvecali smo slotove za duplo,
sto je najbitnije za pocetak da server nema bagova ping je odlican i da zasada koliko toliko vlada fina atmosfera.
Znaci MOLIO Bih Vas Da Sve Sugestije Slobodno Ostavite Ovde,jer nastojimo da Taj Server Bude Ipak DOBAR ZA SVE...
Ukoliko Vas Neko Banuje Ili tako Nesto Slobodno Mi Ostavite Poruku Potrudicu Se Da Sve Bude OK...
VELIKI POZDRAV...
217.26.76.42:28001 HQ_Orasani Online Public Server
Caunter Strike Server 1.6
Posted 18 January 2011 - 05:12 PM
Pozdrav Mikice,
pre svega cestitke na serveru i zelim da uspesno radi i da dugo postoji. Prvo bi trebalo malo poduciti admine, kako da obavljaju svoj posao, ako su se vec prihvatili tog posla. Za 5 min koliko sam bio na serveru, tri puta je menjana mapa, a cetvoro nas je bilo na serveru, to sam vec pisao.
Drugo, ne bih voleo da vidim, kao sto sam primetio na ostalim serverima, da se brani igracima gde ce da idu. Npr. na Nuke na drugim serverima, brane terorima da se penju na krov, na snow nedaju AWP i ostale gluposti, ne mogu da se setim. Ako je mapa naprevljena za igru, sta sad tu kao nema krov, ta i ta puska ovo ono? Treba pustiti sve da igraju kako znaju, a ako ti imas skill, ti ces njega ubiti bez problema. Tako da opustite malo ovaj server, pustite ljude da igraju kako zele i banujte citere.
Pozdrav
pre svega cestitke na serveru i zelim da uspesno radi i da dugo postoji. Prvo bi trebalo malo poduciti admine, kako da obavljaju svoj posao, ako su se vec prihvatili tog posla. Za 5 min koliko sam bio na serveru, tri puta je menjana mapa, a cetvoro nas je bilo na serveru, to sam vec pisao.
Drugo, ne bih voleo da vidim, kao sto sam primetio na ostalim serverima, da se brani igracima gde ce da idu. Npr. na Nuke na drugim serverima, brane terorima da se penju na krov, na snow nedaju AWP i ostale gluposti, ne mogu da se setim. Ako je mapa naprevljena za igru, sta sad tu kao nema krov, ta i ta puska ovo ono? Treba pustiti sve da igraju kako znaju, a ako ti imas skill, ti ces njega ubiti bez problema. Tako da opustite malo ovaj server, pustite ljude da igraju kako zele i banujte citere.
Pozdrav
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer
Posted 18 January 2011 - 05:53 PM
Apsolutno si u pravu yu2mma, promena svake mape se mora odluciti glasanjem naj ranije minut pre kraja trenutne.
Obavestiti admine da psovanje i prozivanje za cheat sankcionisu gag-om na 30 minuta
admini treba da edukuju igrace kako se prijavljuje nesto
znaci u@ taj i taj ima sta ili radi sta...
da ostali nevide takve stvari i da ih to ne ometa u igri.
Ne davati svima admina, da nedodje situacija da og 7 igraca na serveru 6 budu admini pa onaj jedan igrac bude maltretiran.
zabraniti provokativne nikove, tipa ebem vam svima...
admin treba da promeni takav nick, upozori igraca i na kraju da ga odstrani sa servera ukoliko nenedju kompromis....
Obavestiti admine da psovanje i prozivanje za cheat sankcionisu gag-om na 30 minuta
admini treba da edukuju igrace kako se prijavljuje nesto
znaci u@ taj i taj ima sta ili radi sta...
da ostali nevide takve stvari i da ih to ne ometa u igri.
Ne davati svima admina, da nedodje situacija da og 7 igraca na serveru 6 budu admini pa onaj jedan igrac bude maltretiran.
zabraniti provokativne nikove, tipa ebem vam svima...
admin treba da promeni takav nick, upozori igraca i na kraju da ga odstrani sa servera ukoliko nenedju kompromis....

Posted 19 January 2011 - 07:48 AM
E pa Momci Hvala Na Savetima,hvala na cestitkama,slobodno danas smemo da se pohvalimo da smo prvo vece tj.sinoc od kako smo duplirali slotove
imali pun server.Cini mi se da je sve to bilo extra,do trenutka dok nije usao opet jedan pametni admin i promenio mapu
.
NO dobro taj vise nije admin i nece moci cak ni da ga kupi,sve u svemu polako cemo napraviti dobar tim koji bi trebao zadovoljiti kriterijume....
Hvala jos Jednom MilosM i Basivity na Savetima... pozz
imali pun server.Cini mi se da je sve to bilo extra,do trenutka dok nije usao opet jedan pametni admin i promenio mapu
NO dobro taj vise nije admin i nece moci cak ni da ga kupi,sve u svemu polako cemo napraviti dobar tim koji bi trebao zadovoljiti kriterijume....
Hvala jos Jednom MilosM i Basivity na Savetima... pozz
Posted 02 February 2011 - 01:52 AM
Weliki pozdraw od mene,ja sam clan tima Orasani!!! Prihwatamo swe kritike i pohwalee!!
Ali nazalost ima admina koji stwarno neznaju prawila admina ali polako se nawikawaju na nase kritike...
Narawno treba dosta wremena da prodje da bih serwer bar malo bio nalik Arandjelowcanima,zato poziwamo swe koji wole Caunter Strike da dodju na serwer i da budu stalni igraci!!
Pozdraw i widimo se na nisanu!!!
!!!
Ma napravio sam ga zajebalo vek breeee|!!!!!! Nema ga u drzave
Posted 14 March 2011 - 06:28 PM
MilosM, on 07 March 2011 - 11:02 AM, said:
Admini su nula velika! Resite to, ako mislite da vam server funkcionise.
Admini su samo oni koji plate e sad ima samo 2 admina to sam ja kao head admin i jos jedan CZV tako da mislim da nebi trebalo da ima problema posto nemogu sam da finansiram server videcemo sta ce biti ili da se plati ili da se gasi,posto su dvojica mojih drugara odustala od placanja jbg ili cu prodati ip ili cu ugasiti server
Edited by Mikica_ar, 14 March 2011 - 06:29 PM.
Posted 17 March 2011 - 02:35 PM
Mikica_ar, on 14 March 2011 - 06:28 PM, said:
Admini su samo oni koji plate e sad ima samo 2 admina to sam ja kao head admin i jos jedan CZV tako da mislim da nebi trebalo da ima problema posto nemogu sam da finansiram server videcemo sta ce biti ili da se plati ili da se gasi,posto su dvojica mojih drugara odustala od placanja jbg ili cu prodati ip ili cu ugasiti server
Ne znam kakva je to logika da se admin placa. Admin privilegije moraju da se zasluze.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account