Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
BUTICI
Started by Sandra86, Jan 17 2007 11:44 AM
65 replies to this topic
Posted 17 January 2007 - 03:15 PM
tema nije toliko losa, koliko smo mi muskarci kad je kupovina u pitanju lenji, znaci udemo u prvu radnju nadjemo nesto sto nam se dopada i kupimo!
dok nase "lepse polovine" posvecuju tome dosta vremena.
u gradu ima dosta butika koji su ok, bar meni jer nisam nesto preterno opsednut modom tako da uzmem sve sto mi lepo stoji. predlazem Time Out, Jagger, Legend, Nike Shop i Sportiko..... mada u vecini slucajeva stvari kupim kod sanera...
dok nase "lepse polovine" posvecuju tome dosta vremena.
u gradu ima dosta butika koji su ok, bar meni jer nisam nesto preterno opsednut modom tako da uzmem sve sto mi lepo stoji. predlazem Time Out, Jagger, Legend, Nike Shop i Sportiko..... mada u vecini slucajeva stvari kupim kod sanera...

"We can have the sun
We can have the moon
We can have the walk on every sunny afternoon
Reasons to love
You give me freedom to love..."
Posted 25 January 2007 - 05:23 PM
Slazem se,cak su i cene skoro iste kao u Bg, s'tim sto je u Bg malo veci izbor. Samo su velike razlike u cenama sportske opreme,trenerki,patika,duksica,mislim na Planetu,Sportiko itd... Videla sam stvari,patike koje su u bg i do 3000 jeftinije.I ja vecinu stvari kupujem u Ar.
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA
Posted 25 January 2007 - 08:50 PM
Ej a sta mislite s'obzirom na popularnost jedne teme na forumu da otvorimo i temu :
"Pravih butika u AR nema"
Salim se, u AR ima zadovoljavajucih prodavnica i ko god se oblaci iole "normalno" moze pronaci nesto za sebe..
U Beogradu je svakako prednost sto imate vishe izbora pri kupovini i sto skoro uvek mozete naci odgovarajucu velicinu modela koji vam se bash svidja, sto u Arandjelovcu i nije chest sluchaj.
Jedino zbog toga dosta stvari i kupim u BG-u.
"Pravih butika u AR nema"
Salim se, u AR ima zadovoljavajucih prodavnica i ko god se oblaci iole "normalno" moze pronaci nesto za sebe..
U Beogradu je svakako prednost sto imate vishe izbora pri kupovini i sto skoro uvek mozete naci odgovarajucu velicinu modela koji vam se bash svidja, sto u Arandjelovcu i nije chest sluchaj.
Jedino zbog toga dosta stvari i kupim u BG-u.
Posted 12 July 2007 - 02:20 PM
dynamic, on Jan 28 2007, 11:42 PM, said:
Bg sajam, i knez mihailova kada su sezonska snizenja,
u Ar Giovani
u Ar Giovani
BG sajam je ok.
A ta snizenja - jednom sam isao sa sestrom (pre2 god) i dok je njoj bio uzitak,
ja sam hteo da pobijem tamo ona malogradjanska beogradska govna.
E' one ribe tamo nisu normalne,nema mesta da se dise one dobiju bre neku
snagu i laktaju sve zivo.Pobise se, prave neke face k'o da nisu normalne i
sta sve nisam video tamo.Uh ne daj boze u sta zensko moze da se pretvori
na snizenju.A obezbedjenje lokala je imalo teskih problema sa par njih
koje su htele da preko reda dodju do kase...
To je bio prvi i poslednji put.Mozda sad nije tako ali pre dve godine
je izgledalo bas ovako bez preterivanja.
U AR timeout.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account