Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Kategorije Foruma
Posted 25 February 2006 - 12:33 PM
Pokusacemo da uvazimo i vase najneskromnije zelje...
Posted 14 March 2006 - 07:18 PM
Ja sam za to da se jos ne brishe,namerno sam ubacio tu kategoriju jer je arandjelovac prilicno specifican i poznat po tracevima , jer mali grad i to ....
Uostalom, treba jos nesto tako izmisliti posebno i specificno sto nemaju drugi forumi,jer mi ne treba da budemo "obican" forum jer takvih je mnogo i naravno da necemo imati mnogo member-a...
U svakom slucaju neka si postavio svoje misljenje,jer zato i sluzi ova tema...
Posted 15 March 2006 - 07:46 AM
Posted 18 March 2006 - 04:33 PM
Tu bi moglo da se postavlja sve u vezi "nasih" lokalnih devojaka npr. slike lepih(i mladih
Za sve pitam, da ipak kolegijalno odlucimo...
Posted 18 March 2006 - 04:52 PM
Posted 18 March 2006 - 07:23 PM
Posted 18 March 2006 - 07:59 PM
Takovac, on Mar 18 2006, 07:15 PM, said:
Pa i to, mislio sam da napravim jos jedan forum npr. Opste teme u kome ce biti kategorije Muzika,razno i jos nesto uglavnom sve sto nije vezano za AR,jer glupo je u arandjelovac forumu pisati razno koje nema veze sa gradom.Osmislicemo nesto!
Posted 18 March 2006 - 08:57 PM
dARco, on Mar 18 2006, 07:59 PM, said:
Ma kakve to veze ima? Choveche vi to napravite i posle mozemo da razmenjujemo pesme,sajtove... ima puno koristi od toga ako muziku skidash sa neta!!!
Posted 19 March 2006 - 06:59 PM
Takovac, on Mar 19 2006, 05:35 PM, said:
To je tacno ali mi tu zivimo i one su deo naseg zivota. Lepo bi bilo da se da neki komentar o tome ko je i kakav je ko, pa ako nista drugo i drugi ce cuti i znati vise o devojkama koje se vidjaju u gradu. To i nije tako lose.
Posted 19 March 2006 - 07:13 PM
gordon, on Mar 19 2006, 06:59 PM, said:
Ma slazem se ja zato nego sam vishe za "Music" nishta drugo, uostalom moze da se ubace oba!
Posted 25 March 2006 - 08:35 PM
dARco, on Mar 18 2006, 04:33 PM, said:
Tu bi moglo da se postavlja sve u vezi "nasih" lokalnih devojaka npr. slike lepih(i mladih
Za sve pitam, da ipak kolegijalno odlucimo...
Slazem se do ima i na sajtu mog faxa, a sto nebi stavili i slike Arandjelovackih momaka, mislim da valjda imate nameru da privucete i lepsu polovinu na ovaj forum.
Ipak ja bi najsrecniji bio kad bi stavili galeriju slika arandjelovacki klubova,kafica,parkova pa i kafana. pa da komentarisemo gde treba izlaziti a gde netreba.
Jer mislim da bi one koji ne zive u AR-u najvise zanimao nocni zivot
Posted 26 March 2006 - 05:37 PM
Elez Srdjan, on Mar 25 2006, 07:35 PM, said:
Ipak ja bi najsrecniji bio kad bi stavili galeriju slika arandjelovacki klubova,kafica,parkova pa i kafana. pa da komentarisemo gde treba izlaziti a gde netreba.
Jer mislim da bi one koji ne zive u AR-u najvise zanimao nocni zivot
NARAVNO da ce biti slika iz nocnog zivota,ja i planiram vecinom njih da ubacujem neznam koje bih druge.Tako da ce tu biti i arandjelovcanki i arandjelovcana,po razlicitim mestima(kaficima itd..) pa ko voli nek izvoli sta ga zanima i ko ga zanima nek gleda i komentarishe.
Mada mi je to obaveza i posao vishe,jer nije problem ubaciti na forum samo,treba neko stalno izlaziti na razna mesta,slikati non-stop,malo je opterecenje samo misliti na to...ali.......
Ali zelja ce ti biti ispunjena EKI...samo neznam kad...nesto nas zajebava oko te galerije
Posted 26 March 2006 - 08:26 PM
dARco, on Mar 26 2006, 06:37 PM, said:
Ali zelja ce ti biti ispunjena EKI...samo neznam kad...nesto nas zajebava oko te galerije
Odstampaj majice dugih rukava sa sloganom AR-foruma i sto da ne, neki sponzora (ja cu vam dati 1000 din da ispisete na maji EKI GOSPODIN). I daj fotoaparat nekom ko zna da slika i majicu po kojoj ce se prepoznati fotgraf AR-foruma.
Posted 08 April 2006 - 10:25 AM
Opšte teme za teme koje nisu vezane za Aranđelovac, sa forumima:
Music
Sve o muzici..
Automobili
automobili,motori,kamioni...i sve sl.
Sport
Sve o sportu na ovom mestu...
Razne teme
Razne,opšte diskusije nesvrstane u druge kategorije
U zavisnosti od popularnosti tema bice ubaceni/ukinuti odredjeni forumi ove kategorije.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account