Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Kritike i Pohvale

• You cannot reply to this topic
496 replies to this topic

#1 Trki

friend from BiH

• Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Interests:Skola i samo skola<br />Ma salim se, zgodne devojke+pametne<br />Istorija,geografija, <br />matematika.<br />Automobili,nakit,pistolji i sport

Posted 07 April 2006 - 09:30 PM

Da se nebi prepucavali o nekim stvarima i o necemu gde nije mesto.
Otvaram ovu temu.
Pa kritikujte do mile volje, ako mislite da ce vam to pomoci. :D
Verujte i ja sam puno kritikovao, dok nisam svatio da je puno lakse kritikovati,
nego ucinti nesto za ovaj forum.
I postujmo demokratiju. Svatimo da svako ima pravo da iskaze svoje misljenje,
kakvo got da je. :D Pa nek svako odgovara za svoje izjave.
Ja stojim iza svega sto kazem i ne stidim se (zato sam naveo puno ime i prezime mada se kajem zbog nekih izjava :D ).

#2 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 08 April 2006 - 01:58 PM

E bas sam mislio da otvorim ovu temu,znaci ko ima nesto protiv, sta ne valja pisite ovde..
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#3 nesa

Član

• Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 09 April 2006 - 09:10 AM

Ima samo jedna mala zamerka kad je glasanje u pitanju, pa kad si stavio na koga ces da glas ne vidi se lepo ono dole da pribelezis svoj glas(nadam se da znate na sta mislim).Jedino bi to moglo da se promeni.

#4 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 09 April 2006 - 09:54 AM

OK znam na sta mislis i jeste to problem.Problem je u kompatibilnosti srpskog jezika sa skinom,inace na engleskom sve radi OK,videcemo za to!
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#5 nesa

Član

• Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 09 April 2006 - 02:42 PM

E ako vam treba pomoc oko prepravjanja greski tu sam znam dosta da radim u javi i c++.

#6 Hans

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,192 posts

Posted 09 April 2006 - 03:23 PM

Ne treba brate.
Nikad ne veruj zeni koja laze

Posle svake kiše mora doæi sunce...Ne volim kad nastupi jesen.
Spoljasnje okolnosti zavise od unutrasnjih osecanja

The Independent Republic of Kosova

#7 Zulum

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 136 posts

Posted 13 April 2006 - 05:24 PM

Mislim da je ovo pravo mesto da pohvalim ukidanje kategorije Arandjelovcanke, po meni totalno besmislenog foruma. Svaka cast! :rolleyes:
---------------------------------------------

http://www.mbelectronic.rs

#8 GoRDon

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,611 posts

Posted 13 April 2006 - 08:13 PM

View PostZulum, on Apr 13 2006, 06:24 PM, said:

Mislim da je ovo pravo mesto da pohvalim ukidanje kategorije Arandjelovcanke, po meni totalno besmislenog foruma. Svaka cast! :rolleyes:

Ovaj forum ima mnogo plemenitiju starnu a to je da okupi ljude koji imaju bobru volju za druzenje i koji hoce nesto da promene u ovom gradu.
Ukidanje navedene teme nije nikakav uspeh, lako je nesto izbrisati, najteze je stvoriti nesto sto vredi!!!

#9 Lekler

Super ÄŒlan

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 985 posts
  • Interests:...

Posted 13 April 2006 - 09:12 PM

Sta da napisem kad ste najbolje ukinuli...
:mellow:

#10 Sunshine

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 146 posts
  • Interests:NY PD

Posted 13 April 2006 - 09:30 PM

View Postgordon, on Apr 13 2006, 09:13 PM, said:

Ovaj forum ima mnogo plemenitiju starnu a to je da okupi ljude koji imaju bobru volju za druzenje i koji hoce nesto da promene u ovom gradu.
Ukidanje navedene teme nije nikakav uspeh, lako je nesto izbrisati, najteze je stvoriti nesto sto vredi!!!

POhvala i od mene za ukidanje !
YO 43 23

#11 Trki

friend from BiH

• Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Interests:Skola i samo skola<br />Ma salim se, zgodne devojke+pametne<br />Istorija,geografija, <br />matematika.<br />Automobili,nakit,pistolji i sport

Posted 13 April 2006 - 09:39 PM

View PostSunshine, on Apr 13 2006, 10:30 PM, said:

POhvala i od mene za ukidanje !

Tvoji komentari su i doprineli ukidanju teme!
Zato i tebi ide jedna mala pohvala :lol:

#12 Sunshine

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 146 posts
  • Interests:NY PD

Posted 13 April 2006 - 09:42 PM

View PostElez Srdjan, on Apr 13 2006, 10:39 PM, said:

Tvoji komentari su i doprineli ukidanju teme!
Zato i tebi ide jedna mala pohvala :lol:

Fala sine '
Pozdrav od mene GAJE KONANA i ILIJE
YO 43 23

#13 Zulum

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 136 posts

Posted 14 April 2006 - 03:09 PM

View Postgordon, on Apr 13 2006, 09:13 PM, said:

Ma nemam ja nista protiv toga da se ljudi upoznaju, druze razmenjuju iskustava na forumima, ali kako je postavljena tema usko usmerena ka muskoj populaciji mislim da ni malo ne doprinosi nekom upoznavanju ili druzenju. Tema je cisto ocenjivanje "mesa" <_< , pogotovo sto i sami kazete da je bilo neumesnih izjava na racun nekih devojaka. Mislim da ova tema moze samo da odbija zensku populaciju sa foruma. Kako bi se ti osecao da te neko nalepi na forum pa ti ocenjuje dupe, noge, nos, obrve i na kraju inteligenciju, a sve na osnovu neke tamo leve slike...
Posto vidim da je vecina za to da se ta kategorija vrati, neka tako i bude, ali mislim da to nije dobro.
Uh al' sam smorio... :)
---------------------------------------------

http://www.mbelectronic.rs

#14 Trki

friend from BiH

• Members
  • PipPipPip
  • 235 posts

Posted 16 April 2006 - 11:30 AM

E ja moram da pohvalim to, sto u galeriji napokon ima sta da se vidi.
Slike parka i grada su extra, a uostalom to je moralo da se uradi.
Bravo!!! :D

#15 Takovac

Music Expert

• Members
  • PipPipPipPip
  • 462 posts
  • Interests:Audio-Video, Weed &amp; girls, and a little bit else...

Posted 16 April 2006 - 11:29 PM

View PostZulum, on Apr 13 2006, 06:24 PM, said:

Eto pametnog choveka!!! To burazeru.

#16 konan_slaven

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 128 posts
  • Interests:sport, posebno rukomet

Posted 26 April 2006 - 09:26 PM

primetio sam da ima jako malo riba tacnije samo nekoliko...dajte da smislimo nesto kako bi ih privukli....ja stvarno neznam sta bi ih privuklo zato to prepustam vama jer koliko sam video ja sam jedan od najmladjih....uglavnom po meni je jedini problem jer nema riba....nadam se da cete uraditi nesto po tom pitanju...!!!!!!!
UZIVAJTE U ZIVOTU DA SE POSLE NEBI KAJALI

#17 nenad73

Prolaznik

• Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 19 May 2006 - 12:01 PM

Ja nisam iz Arandjelovca, ali obozavam vas grad... Prvenstveno zbog ribica kojih nema nigde toliko i tako dobrih kao u Arandjelovcu. Puno puta sam dolazio u vas grad i upoznao sam puno ljudi, od klinaca do starijih likova. Pozdrav za sve vas i samo nastavite, najbolji ste! A ja obecavam da cu redovno pratiti vase poruke...

#18 Ivic@

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 296 posts

Posted 22 July 2006 - 08:15 PM

Za sada moja jedina zamerka se odnosi na nekontrolisano sirenje piraterije po forumu. Mislim da bi teme tipa "dajem besplatno igre i softver", koje u stvari nisu besplatne, trebale biti momentalno obrisane od strane admin-a ili moderatora. Clanovi foruma mogu kontaktirati jedni druge preko PP-a ili putem mail-a, a ne javno u vidu topic-a, kada su te stvari u pitanju.
"Bolje vrabac u ruci nego slon na drvetu"

#19 Smartphone

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 238 posts
  • Interests:Devojke

Posted 23 July 2006 - 04:51 AM

View PostIvic@, on Jul 22 2006, 09:15 PM, said:

Za sada moja jedina zamerka se odnosi na nekontrolisano sirenje piraterije po forumu. Mislim da bi teme tipa "dajem besplatno igre i softver", koje u stvari nisu besplatne, trebale biti momentalno obrisane od strane admin-a ili moderatora. Clanovi foruma mogu kontaktirati jedni druge preko PP-a ili putem mail-a, a ne javno u vidu topic-a, kada su te stvari u pitanju.

Mislim da trenutno ne postoji ni jedan jedini razlog zbog koga bi takve teme bile obrisane. Takodje nisi naveo sta podrazumevas pod tim nekontrolisano sirenje piraterije.... broj tema u kojima se direktno pominje piratski software je zanemarljivo mali tako da mi nije jasna tvoja konstatacija da se na ovom forumu "nekontrolisano siri piraterija".
Are we having fun yet?

#20 Ivic@

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 296 posts

Posted 23 July 2006 - 02:23 PM

View PostSmartphone, on Jul 23 2006, 05:51 AM, said:

Mislim da trenutno ne postoji ni jedan jedini razlog zbog koga bi takve teme bile obrisane. Takodje nisi naveo sta podrazumevas pod tim nekontrolisano sirenje piraterije.... broj tema u kojima se direktno pominje piratski software je zanemarljivo mali tako da mi nije jasna tvoja konstatacija da se na ovom forumu "nekontrolisano siri piraterija".

Prva tema je http://ar.bitcom.co....wtopic=242&st=0,
zatim http://ar.bitcom.co....p?showtopic=416
POGOTOVO http://ar.bitcom.co....hp?showtopic=68

Broj tema u kojima se pominje piraterija treba da bude jednak 0, barem je tako na svim iole ozbiljnim forumima.
Ako vec koristite nelegalan software ne morate ga javno distribuirati i "poklanjati". Za to sluzi PP. Sve ovo navodim jer sam verovatno jedan od retkih na forumu koji je korisnik legalnog softvera i koji zna kakve prednosti donosi kupovina istog. Pod "nekontrolisano sirenje piraterije" sam mislio da se Admin i moderatori ne trude previse da u pojedinim temema upozore clanove kada do toga dodje. Moj predlog je da se u Computers podforumu postavi pravilnik u kome ce biti navedeno "sta sme a sta ne" kada je u pitanju sirenje nelegalnog softvera.
"Bolje vrabac u ruci nego slon na drvetu"

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users