lekler, on Sep 10 2006, 10:29 PM, said:
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Kritike i Pohvale
Posted 11 September 2006 - 09:17 AM
Novih administratora nece biti!!(bar u skorijioj buducnosti)- neko je pitao "root-a" ali evo ja cu odgovoriti!!!
Posted 11 September 2006 - 01:25 PM
dARco, on Sep 11 2006, 10:17 AM, said:
Edited by frale, 11 September 2006 - 01:33 PM.
Posted 14 September 2006 - 09:00 PM
Posted 14 September 2006 - 09:37 PM
chutinac, on Sep 14 2006, 10:00 PM, said:
teme mogu da postavljaju i clanovi,
tako da izvoli zapocni neku ozbiljnu diskusiju!
Posted 14 September 2006 - 09:45 PM
neverland, on Sep 14 2006, 10:37 PM, said:
tako da izvoli zapocni neku ozbiljnu diskusiju!
Moj posao nije da postavlajm teme nego da dodjem i da se dobro provedem za teme postoje administratori i trebali bi da pre nego sto puste neku temu u opticaj prvo da vide koliko je interesovanje za takvu temu a ne ovako da svako pocinje temu koja mu se svidja i ovo prerasta u vasar.
Posted 14 September 2006 - 09:49 PM
chutinac, on Sep 14 2006, 10:45 PM, said:
slazem se za taj vasar,
ali mislim da bi ako imas nesto zanimljivo na pameti,
ako bas ne zelis da ti postavis temu,
bar das administratorima predlog ili bilo kakvu sugestiju,
i njima ovo nije obaveza, vec zabava, kao i tebi i meni!
Posted 14 September 2006 - 09:59 PM
neverland, on Sep 14 2006, 10:49 PM, said:
ali mislim da bi ako imas nesto zanimljivo na pameti,
ako bas ne zelis da ti postavis temu,
bar das administratorima predlog ili bilo kakvu sugestiju,
i njima ovo nije obaveza, vec zabava, kao i tebi i meni!
Slazem se i ja sa tobom ali nisam ja pokrenuo forum a ako neko hoce nesto ozbiljno da radi onda se to neradi iz zabave,najlakse je nesto pokrenuti ako su se odvazili za takav korak neka to isteraju do kraja a moji predlozi su vec napisani na 3 strani,stim sto i dalje mislim da bi chat room bio prava stvar lepo se odredi tema za taj dan i pici svi su tu ko hoce da chatuje neka chatuje ko hoce na forum neka pici na forum na kome pod hitno treba smanjiti broj pod kategorija ili cemo se izgubiti negde u masi....
Posted 14 September 2006 - 10:09 PM
chutinac, on Sep 14 2006, 10:45 PM, said:
Teme nisu zaduzeni da postavljaju ADMINISTRATORI vec ih postavljaju clanovi, mi brinemo samo o kategorijama foruma, njegovom izgledu, radu, njegovim komponentama i delovima.To je ono sto mi radimo, naravno ima i tema koje smo postavljali ali Forum je mesto gde svako moze da pise i postravlja teme, njega ne grade samo ADMINISTRATORI nego clanovi.Oni su ti koji cine ovaj forum zivim. E sad na posao pa ako te nesto zanima sto niko nije postavio ili imas neku ozbiljnu temu ti je postavi pa ces videti i sam koliko je posecena i zanimljiva ostalim clanovima.
Posted 14 September 2006 - 10:30 PM
GoRDon, on Sep 14 2006, 11:09 PM, said:
Prijatelju ja otprilike moram stalno da se ponavljam smanji broj kategorija i izbaci teme koje nisu posecene batalime sa finesama tipa "Forum je mesto gde svako pise i postavlja teme,njega ne grade samo ADMINISTRATORI????pa sto onda onaj mali balavac brise pola poruka koje ljudi postave??odakle je on merodavan sta je primerena a sta ne primerena poruka,samo to sto je ADMINISTRATOR ili...sta?previse tema ima ,covek se caskom izgubi napravite neki chat room a ostavite samo glavne kategorije a ne da svaka tema ima 15 podkategorija razne teme stavljajte na chat da se o njima diskutuje :jedna tema jedan dan :a ne ovako ovde se nezna ko pije a ko placa napravite download sekciju gde cemo moci da razmenjujemo programe ili slicne zezalice kao na pravim forumima ovde ste postavili samo galeriju sto pozdravljam i sta jos??
Posted 15 September 2006 - 08:40 PM
dARco, on Sep 15 2006, 04:44 PM, said:
A stvarno je ruzno sto u skoro svim porukama prozivas mene ili druge clanove.
P.S. GoRDone prebaci ove poruke u temu za kritike,nemaju veze sa reklamom!
Brate tebe svi kritikuju iza ledja samo sto ti toga nisi ni svestan. Gubis autoritet i svi se spremaju da te prozivaju, a ne samo chutinac , mislim da je najbolje da kada pocne neka raspravka zazmuris na jedno oko.
POZDRAV.
Posted 16 September 2006 - 12:18 AM
Vidim da su neke slike koje sam ja tada slikao za sajt sada prisutne.Neznam odakle vam ali mi je drago da ih vidim.Ako se ne ljutite imao bih par saveta..
Mislim da bi devojke trebalo malo vise da ubacite na sajt ili vikendom kada izlazite u grad ponesite footo aparat pa napravire lepe spontane slicice nasih devojaka i stavite na sajt organizujte npr.najlepse odevena devojka za taj i taj mesec ili najlepsa,najzgodnija, ili najbolja frizura ili slikajte parove pa stavite glasanje za najbolji par ili najbolji provod,najbolja zurka.Mislim da nije veliki problem i staviti na sajt misljenja nase omladine o izlascima.Mislim da ce svako ko svidi svoju sliku ili komentar biti prijatno iznenadjen.
Ne stedite fotke.Sto vise slika to bolje.Voleo bi da sam u AR pa da vam napravim jedno 500 slika za vece.Naravno ukoliko slika bude u nezgodnom trenutku ili pozi treba pitati slikanog da li ta slika sme biti prikazana. Mislim a ne treba praviti neke ankete i trositi vreme na analize pojedinaca ili grupu ljudi .Dovoljno je samo da zapisete ono sto cujete i vidiite u svakodnevnom zivotu.
Pratite sport .Ako ima neki fudbalski turnir objavite to i slike sa turnira bi bile pozeljne.Ili neka kulturna manifestacija.
Mislim da ovaj sajt treba da posecuju svi gradjani od 5 do 105 god i da svima bude interesantan.
Bice jos saveta i komentara ako se ne ljutite!!!!! POZDRAV SVIM ARANDJELOVCANIMA
Posted 16 September 2006 - 12:27 AM
Ideja o fotografisanju nocnog zivota je stvarno dobra i u pocetku smo se trudili da to postignemo ali veoma je tesko izvesti,za to smo bili zaduzeni samo gordon i ja i nismo mogli sve postici a narocito kada ni mi ne izadjemo u AR vikendom..(i ja sam veoma cesto van AR)
I dalje se nadam da cemo jednom uspeti...
Spominjes ljutnju???Pa mislim, nama mogu samo dobro doci ovakvi komentari,predlozi i kritike zar ne??
Pozdrav!
Posted 16 September 2006 - 12:47 AM
Treba samo nabaviti prosecan digitalac i staviit u gzep kao mobilni.I svaka prica koja nastane treba da se ilustruje slikomI to oduzima 10 sekundi dnevno,a mnogo govori. Posle godinu dana videces koliko si lepih trenutaka sacuvao od zaborava!!!
!!
Jos jednom mi je drago sto je ideja "Sajt o gradu Arandjelovcu", konacno zazivela
Posted 20 September 2006 - 09:30 PM
dARco, on Sep 15 2006, 05:44 PM, said:
A stvarno je ruzno sto u skoro svim porukama prozivas mene ili druge clanove.
P.S. GoRDone prebaci ove poruke u temu za kritike,nemaju veze sa reklamom!
Slusaj mali ja nikog ne prozivam, samo konstatujem na nacin na koji vi niste navikli a ako bi hteo tebe da prozovem ili bilo koga drugog lakse bi mi bilo da te nadjem u gradu i rapravim to,ali neka bude po tvome ovaj put........a da nebi pomislio da se krijem iza nicka moj identitet cete cekati u tvom inboxu....
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account