Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Kritike i Pohvale

• You cannot reply to this topic
496 replies to this topic

#481 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 11 June 2009 - 09:19 PM

Sto se tice kritike,ovo nije tema za kritikovanje mene a ako je broj postova u ovoj temi merilo necega i ti ih imas poprilicno,zar ne?
Zatim,intuicija je jedno,cinjenice su drugo...ni ti ne prihvatas kritiku niti zelis da priznas da si pogresila...nego sad kao intuicija :trt:
Sto se tice ocekivanja,ne ocekujem bas nista od vas...jedino da se ti "silni" forumasi koje sam smorio obrate meni i kazu sta im smeta a ne tebi da se zale (wtf??).
A iskreno,ko je najbolji a ko najgori/najlosiji mod je apsolutno nevazno...bez obzira ko je inicijator.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#482 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 June 2009 - 09:20 PM

Drugih predloga imam koliko hocete.... :) Promenite dizajn foruma, dodajte nesto zanimljivo, otvorite jos podforuma...ima svasta da se radi, i da svima bude bolje. :)
[/quote]
..Lepo si im rekla Jovana..umesto sto glume policajce i dresere(za najmanju sitnicu),neka se pozabave time sto si im upravo navela...Mrtvi su mnogo,i to je najgore..Darka nema,razumem..Milos je tu,i trudi se koliko moze(otvara teme,zeza se sa nama),Lincoln je obicno lektor,ispravlja,brise,i zakljucava..a Ziks..hm..on je uvek ljut,zbunjen,ili vec..jos nisam videla smajli od njega,i bas mi je zao zbog toga..a ostalih moderatora nema nigde..:(
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#483 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 June 2009 - 09:31 PM

View PostLincoln Burrows, on Jun 11 2009, 10:19 PM, said:

Sto se tice kritike,ovo nije tema za kritikovanje mene a ako je broj postova u ovoj temi merilo necega i ti ih imas poprilicno,zar ne? ja i mogu da ih imam,jer je ovo servis za nas..a ti ne,jer se inace drzis po strani,pa me prosto cudi ovoliko postova od tebe..
Zatim,intuicija je jedno,cinjenice su drugo...ni ti ne prihvatas kritiku niti zelis da priznas da si pogresila...nego sad kao intuicija :trt: pogresila nisam,vrati taj shout,pa pogledaj..nikoga nisam uvredila,i naravno da ne prihvatam kritiku..bar ti znas da je prihvatim uvek kada sam kriva,i zato je tvoj komentar veoma jadan..meni je opsovano sve zivo,kopirala sam samo dok se neko od vas ne smiluje da dodje..i opet ne verujem da me je Zikson banovao,izvini,ali to je moje ubedjenje,i ubedjena sam da si to ti!!!
Sto se tice ocekivanja,ne ocekujem bas nista od vas...jedino da se ti "silni" forumasi koje sam smorio obrate meni i kazu sta im smeta a ne tebi da se zale (wtf??).Veoma glupo sto te silne forumase stavljas pod navodnicima..Ja bih te zamolila da se malo opustis,i da mi poverujes u ono sto ti kazem,ok?Nece niko tebi doci i reci to,nisu toliko opterceni forumom,ako me razumes?! Rekli su mi kroz pricu,i to je dovoljno..nema potrebe da potenciras,kada ti je vec svejedno,i kada nista od nas ne ocekujes... Ne ocekujemo ni mi od tebe nista,jer ni ti ne ocekujes od nas,prosto..
A iskreno,ko je najbolji a ko najgori/najlosiji mod je apsolutno nevazno...bez obzira ko je inicijator. Po meni je nevazno,ali po tebi nije,sudeci po tvom prethodnom komentaru o naj modu.. :huh:

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#484 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 11 June 2009 - 10:36 PM

Ovoliki broj postova od mene je iniciran tolikim neosnovanim kritikama na racun foruma...ne kazem da su forum i oni koji ga odrzavaju savrseni,ali jednostavno se NE MOZETE zaliti na druge a da mislite da mozete da se ponasate kako vam padne na pamet.Taj shout koji stalno pominjes nekima od vas sluzi za najgore uvrede i vulgarnosti i onda vi koji to radite,imate pravo da se zalite zbog banovanja i slicnog??A to radite cesto...To su primeri nedostatka vaspitanja i lepog ponasanja...nego eto,mene je sad neko kao iznervirao a ja cu sad da mu kazem svasta na shoutu,da vredjam,psujem itd. a drugi ce to da citaju...E pa to ne ide tako.
Oko tvog bana sa shouta dalje necu da se ubedjujem,misli sta hoces...ti znas ko te banovao,ali ipak vise volis da mislis da sam to bio ja...ali wgaf.
Pomenula si da bi vise volela da pricas sa Ziksonom i Darkom a ne samnom...mozda oni ne zele da pricaju sa tobom?
Sve u svemu,besna si zbog tog bana (koji je verovatno zasluzen) i dok te to ne prodje,forum ti nece valjati...jer otkud nekome kome forum ne valja preko 4500 postova? ;)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#485 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 June 2009 - 10:52 PM

View PostLincoln Burrows, on Jun 11 2009, 11:36 PM, said:

Pomenula si da bi vise volela da pricas sa Ziksonom i Darkom a ne samnom...mozda oni ne zele da pricaju sa tobom?
Sve u svemu,besna si zbog tog bana (koji je verovatno zasluzen) i dok te to ne prodje,forum ti nece valjati...jer otkud nekome kome forum ne valja preko 4500 postova? ;)

..:ag: upravo ovo sam zelela da cujem..Zikson i Darko ne zele da pricaju samnom..hahaha..e moj ti,pa ja to znam,zato sam i rekla to..c c c c...Nisam besna uopste zbog bana,cak sta vise,idem na konacni..Sto se ostalog tice,pogresio si mnogo..Forum mi "valja",i ljudi(forumasi)na njemu koje sam upoznala..ne valja mi rukovodstvo,da se razumemo,i da odmah rascistimo..mojih 4500 postova nije pravljeno zbog vas 5 celnika,nego zbog mene same,i zbog ljudi koji su na ovom forumu,i koji to citaju..:) Forum je odlican samo sa forumasima na njemu..meni ne treba kada dodjem na forum,da vidim vas 5 koji se crvenite..;)

I drzacu se one svoje,ovo je moj poslednji komentar u ovoj temi(otvorila sam i temu)..Zato sto pametniji popusta glupani vladaju svetom...Pozdrav..:)

Don Huan

Visit My Website

#486 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 11 June 2009 - 11:13 PM

View PostCeDiNiCa, on Jun 11 2009, 11:52 PM, said:

..:ag: upravo ovo sam zelela da cujem..Zikson i Darko ne zele da pricaju samnom..hahaha..e moj ti,pa ja to znam,zato sam i rekla to..c c c c...Nisam besna uopste zbog bana,cak sta vise,idem na konacni..Sto se ostalog tice,pogresio si mnogo..Forum mi "valja",i ljudi(forumasi)na njemu koje sam upoznala..ne valja mi rukovodstvo,da se razumemo,i da odmah rascistimo..mojih 4500 postova nije pravljeno zbog vas 5 celnika,nego zbog mene same,i zbog ljudi koji su na ovom forumu,i koji to citaju..:) Forum je odlican samo sa forumasima na njemu..meni ne treba kada dodjem na forum,da vidim vas 5 koji se crvenite..;)

I drzacu se one svoje,ovo je moj poslednji komentar u ovoj temi(otvorila sam i temu)..Zato sto pametniji popusta glupani vladaju svetom...Pozdrav..:)

Ja sam rekao mozda ne zele,jer ja ne znam da li oni zele ili ne...
Ljudi koje pominjes da citaju tvoje postove,citaju i ono sto pise na shoutu a tu ima svasta(sto rezultira banom),moras da se slozis sa tim...
Crveni je samo Zikson...
Verujem da mnogima od vas "ne trebaju" moderatori (dok vama licno nesto ne zatreba),ali nazalost oni dolaze u paketu sa forumom...
A vec si imala poslednji komentar u ovoj temi,onaj kad povlacis vodu...;)
Posted Image

Posted Image

Posted Image

#487 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 June 2009 - 11:40 PM

View PostLincoln Burrows, on Jun 12 2009, 12:13 AM, said:

A vec si imala poslednji komentar u ovoj temi,onaj kad povlacis vodu...;)

To ti kazes da je poslednji,ja kada sam "povukla vodu",nisam to rekla..i upravo zbog toga povlacim opet vodu,da g***a odu..;)

Don Huan

Visit My Website

#488 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts
  • Interests:Ham Radio

Posted 11 June 2009 - 11:44 PM

View PostCeDiNiCa, on Jun 11 2009, 09:44 PM, said:

I da ne zaboravim najbitniju kritiku na vas rad...Na svakom forumu,novim clanovima se pozeli dobrodoslica,a to sa vama nije slucaj :( Toliko ste nepristupacni(cast izuzetcima),da je to strasno...To nema ni na jednom forumu..mislim da treba da ucite od drugih tu ljubaznost,a ne da pricate samo sa forumasima koji vama odgovaraju,i da stavljate huh,blink,itd.itd..prepoznace se "celnici" o kojima pricam..;)

Jeste cedinice, u pravu si. Ali i na svakom forumu, se novi clan predstavi lepo prvi, otvori temu ako treba i onda mu se tu pozeli dobrodoslica. Da li smo mi duzni da gledamo dno liste dole, ko se kada registrovao i da otvaramo temu '' Dobro nam dosasoooooo''. Naravno da ne. Tako da smo mi previse pristupacni, ali ponavljam, previse. Ali to se veoma lose pokazalo ovde, jer su to mnogi zloupotrebili.....
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

#489 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 12 June 2009 - 12:09 AM

View PostMilosM, on Jun 12 2009, 12:44 AM, said:

Jeste cedinice, u pravu si. Ali i na svakom forumu, se novi clan predstavi lepo prvi, otvori temu ako treba i onda mu se tu pozeli dobrodoslica. Da li smo mi duzni da gledamo dno liste dole, ko se kada registrovao i da otvaramo temu '' Dobro nam dosasoooooo''. Naravno da ne. Tako da smo mi previse pristupacni, ali ponavljam, previse. Ali to se veoma lose pokazalo ovde, jer su to mnogi zloupotrebili.....

U pravu si i ti..tako bi trebalo da bude,ali nije iz nekih razloga..mene strasno nervira sto vi ne mozete da sankcionisete vise nick-ova..:( Ne znam za druge,ali to meni strasno smeta,jer sam u jednom trenutku pricala sa istim covekom,koji je imao 3 nick-a..:( Kasno sam ukapirala,jer nisam obracala paznju na to..Uradite nesto povodom toga,jer to je strasno ljudi,te osobe se podsmevaju svima nama ovde...

Don Huan

Visit My Website

#490 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts
  • Interests:Ham Radio

Posted 12 June 2009 - 07:45 AM

View PostCeDiNiCa, on Jun 12 2009, 01:09 AM, said:

U pravu si i ti..tako bi trebalo da bude,ali nije iz nekih razloga..mene strasno nervira sto vi ne mozete da sankcionisete vise nick-ova..:( Ne znam za druge,ali to meni strasno smeta,jer sam u jednom trenutku pricala sa istim covekom,koji je imao 3 nick-a..:( Kasno sam ukapirala,jer nisam obracala paznju na to..Uradite nesto povodom toga,jer to je strasno ljudi,te osobe se podsmevaju svima nama ovde...

u danasnje vreme ADSL-a i dinamickih IP adresa, nije moguce pratiti svakog. Novi E Mail nalog se moze otvoriti u roku od 2 minuta, sto je dovoljno za registraciju na forum pod sasvim drugim nickom. Sve dok taj drugi nick postuje pravila i ne dovede do bilo kakve sumnje da je to isti covek, tu mu se ne moze nista, jer nista nece imati, sto bi ukazalo da je to on. Tako da ne postoji mogucnost otkrivanja nekog sa drugim nickom.
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

#491 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 12 June 2009 - 08:41 AM

Licno mislim da dupli/trodupli nickovi nisu goruci problem,vec odnos pojedinih stalnih posetilaca prema forumu,kao i neke druge okolnosti...U svakom slucaju,ovo je ipak razmena misljenja i svako ima pravo da kaze sta misli.
Sto se tice moje "raspravke" sa Cedinicom,ja odustajem...jer shvatio sam da je tesko raspravljati se sa nekim koga ustvari volis. :rolleyes:
Posted Image

Posted Image

Posted Image

#492 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 12 June 2009 - 08:47 AM

View PostLincoln Burrows, on Jun 12 2009, 09:41 AM, said:

Sto se tice moje "raspravke" sa Cedinicom,ja odustajem...jer shvatio sam da je tesko raspravljati se sa nekim koga ustvari volis. :rolleyes:

....:o :unsure: :stidimse:

........volim i ja...:)

Edited by CeDiNiCa, 12 June 2009 - 08:48 AM.

Don Huan

Visit My Website

#493 kaca

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 224 posts

Posted 12 June 2009 - 09:43 AM

Eto, samo ste trebali da kazete 'ava, ava, ava, niko nije krava'...

#494 Zoorro

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 12 June 2009 - 09:52 AM

a ja se cudim,gde su svi ovi forumasi? :unsure: ovde bolja zabava od shoutboxa :D toleranciju molim!!!

#495 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 12 June 2009 - 10:27 AM

i ja bih sad zagrlio nekog.. :(
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#496 zotja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 108 posts
  • Interests:Pa cuj,misliiim,zanimamo se jel,nije da se ne zanimamo....

Posted 31 December 2009 - 10:28 PM

Slova,naslovi,teme,prica,prica...ali nigde da nadjem temu gde cu vas pohvaliti kao sjajan forum u kome sam uzivo malo piskarajuci u ovoj godini.Au sou,zato ne volim velike forume sav se bre upetljam,ne znam gde cu i sta cu pre.Arandjelovcani moji mili,da vi pozelim sretnu novu god,da ste mi zivi,zdravi,veseli,da kaplje,curi i pretice sa svih strana.Da vas drzi entuzijazam,da se manje bavite politikom i da se koliko je to moguce vise prepustite zajznju,druzenju i tako tim stvarima.Sve najbolje u 2010toj.Voleo bih opet malo ovde da propisem al nesto me koci,gusi,davi.Bas to kazem i na forumu SD cafe,mobilmege,mobilnisvet i jos par njih gde sam voleo da skrabam i gde jos poneku sada napisem.Valjda ce nesto 2010ta doneti novo.Bute mi dobri i pozdrav mojoj generaciji...onoj iz skole Milan Ilic Cica i uciteljice Jelene Stefanovic.Ziveli

#497 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 06 January 2010 - 06:12 PM

Sad bas razmisljam....zasto ne otvorite neku temu na engleskom jeziku, posto imamo internacionalnog posetioca, koji prica samo engleskim jezikom... Ili nesto da se uradi, mislim da ne bude uskracena.

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users