Lincoln Burrows, on Jun 11 2009, 11:36 PM, said:
Pomenula si da bi vise volela da pricas sa Ziksonom i Darkom a ne samnom...mozda oni ne zele da pricaju sa tobom?
Sve u svemu,besna si zbog tog bana (koji je verovatno zasluzen) i dok te to ne prodje,forum ti nece valjati...jer otkud nekome kome forum ne valja preko 4500 postova?

..

upravo ovo sam zelela da cujem..Zikson i Darko ne zele da pricaju samnom..hahaha..e moj ti,pa ja to znam,zato sam i rekla to..c c c c...Nisam besna uopste zbog bana,cak sta vise,idem na konacni..Sto se ostalog tice,pogresio si mnogo..Forum mi "valja",i ljudi(forumasi)na njemu koje sam upoznala..ne valja mi rukovodstvo,da se razumemo,i da odmah rascistimo..mojih 4500 postova nije pravljeno zbog vas 5 celnika,nego zbog mene same,i zbog ljudi koji su na ovom forumu,i koji to citaju..

Forum je odlican samo sa forumasima na njemu..meni ne treba kada dodjem na forum,da vidim vas 5 koji se crvenite..
I drzacu se one svoje,ovo je moj poslednji komentar u ovoj temi(otvorila sam i temu)..Zato sto pametniji popusta glupani vladaju svetom...Pozdrav..