Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Najbolje pizze u gradu
Started by Armani, May 28 2007 02:44 PM
109 replies to this topic
Posted 23 September 2007 - 03:41 PM
A.G. Matos
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
Posted 23 September 2007 - 05:28 PM
Najbolje i jedine prave pizze po svetski utvrdjenim standardima (debljina testa po ivicama i sredini,velicina,sastojci,nacin spremanja...) su u San Giorgio-u,sto se tice Arandjelovca.Licno poznajem gazdu i znam da je pekao zanat u Italiji,Svajcarskoj,Nemackoj itd.
Edited by Lincoln Burrows, 23 September 2007 - 05:30 PM.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 23 September 2007 - 05:28 PM
Najbolje i jedine prave pizze po svetski utvrdjenim standardima (debljina testa po ivicama i sredini,velicina,sastojci,nacin spremanja...) su u San Giorgio-u,sto se tice Arandjelovca.Licno poznajem gazdu i znam da je pekao zanat u Italiji,Svajcarskoj,Nemackoj itd.Npr. za pizzu Gorgonzola koristi samo najkvalitetniji sir firme Galbanni i ja mu za to skidam kapu.http://www.arandjelovcani.com/forum/style_emoticons/default/smil420c52297c181.gif
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!

Posted 03 October 2007 - 09:02 PM
sandra dodjite vi kod mene da vam ja umesim pizzu da padnete na pedu,salim se!po meni je ok kod nese.
Posted 03 October 2007 - 10:52 PM
Sandra86, on Oct 3 2007, 01:57 PM, said:
A kad ce da pravi,imenjace?
Imenjakinjo,za tebe kad god hoces,samo se najavi da ces da dodjes da bi sve bilo spremno.
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 15 November 2007 - 10:19 PM
BELAVISTA je imala najbolje PIZZE u gradu!!!!
***Ve$eL@ DrUzIn@ Ar~DiSnEy~L@Nd***
ANDREA~

aKa Little Mermaid
Ako neko uspe na suncu kockom leda napisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!
Jednom se radja, jednom se dise, jednom se voli i nikad vise
VoLiM sLoVo D Jer Se LakO pIsE, voLim sAMOoo DaMiRa i nIkoGa Vise!!!
ANDREA~

aKa Little MermaidAko neko uspe na suncu kockom leda napisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!
Jednom se radja, jednom se dise, jednom se voli i nikad vise
VoLiM sLoVo D Jer Se LakO pIsE, voLim sAMOoo DaMiRa i nIkoGa Vise!!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account