Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Malo O Politici U Ar
Posted 17 April 2006 - 11:04 PM
dARco, on Apr 8 2006, 02:20 PM, said:
Ovde mozemo diskutovati o politici grada Arandjelovca..
Kakvi su vasi stavovi,kako ocenjujete upravu grada, njene podvige, greske,celokupan rad..
Najbolja vlast do sada..
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 18 April 2006 - 12:57 AM
Hasan Salihamidzic, on Apr 18 2006, 12:04 AM, said:
Ako stvarno tako mislis.....??Nadam se da ovaj smajli pokazuje ozbiljnost poruke.
Inace ne znam da li je jos neko gledao sednice nasih gradjana u opstini,ja jesam nekoliko puta i najvise bi se moglo definisati kao komedija,a tek da ne spominjem,da se neko ne uvredi, da tamo nema 3-4 pametna coveka.
Posted 30 April 2006 - 01:20 AM
Posted 30 April 2006 - 03:11 PM
Ivic@, on Apr 30 2006, 02:20 AM, said:
Da veoma zalosno,cini mi se da nas grad u poslednje vreme primetno propada.
Mislim da je sve zbog radikala koji su na vlasti pa se bas najbolje "ne slazu " sa vlastima drzave,i onda smo mi pomalo zaboravljeni..
Posted 02 May 2006 - 12:19 AM
dARco, on Apr 30 2006, 04:11 PM, said:
Mislim da je sve zbog radikala koji su na vlasti pa se bas najbolje "ne slazu " sa vlastima drzave,i onda smo mi pomalo zaboravljeni..
Mislim da nisu radikali na vlasti kod nas.. imaju "samo" predsednika opstine koliko ja znam, a na vlasti je vestacka koalicija
Posted 02 May 2006 - 12:49 PM
Hasan Salihamidzic, on May 2 2006, 01:19 AM, said:
Pa da ali u sustini i jeste mozda bas zbog tog predsednika ovako,ja mislim.(pa se svi medjusobno kolju i teraju inat)
Mada se ustvari i ne zna ko je gori i ko je zasluzan za ovo propadanje.
Eto npr. svratih juce i do vrha bukulje,cak se i gore vidi da je sve losija organizacija i posecenost nego prethodnih godina..
Posted 05 May 2006 - 02:02 PM
Hasan Salihamidzic, on May 3 2006, 12:26 AM, said:
nego jel ima ovde neko politicki aktivan ili simpatizer neke opcije?
Nadamo se da takvih ovde nema. Mislim da niko od nas, koji ne pripadamo nijednoj politickoj stranci, ne bi voleo da se "politika" umesa u rad samog foruma. Zar ne?
Posted 06 May 2006 - 01:37 PM
Hasan Salihamidzic, on May 3 2006, 12:26 AM, said:
nego jel ima ovde neko politicki aktivan ili simpatizer neke opcije?
Pitaces ti mene kad dodjes na vlast , jel to....
Salim se...Ni ja nisam naravno politicki aktivan i nisam simpatizer nijedne postojece opcije,eventualno svoje mozda..
Posted 09 May 2006 - 06:19 PM
dARco, on May 6 2006, 02:37 PM, said:
Salim se...Ni ja nisam naravno politicki aktivan i nisam simpatizer nijedne postojece opcije,eventualno svoje mozda..
moze li se znati koja je to opcija? a centar za kulturu mi nekako najbolje stoji..
ne vidim nista lose komentarisati politiku na forumu, sto ne znaci da bi svi morali biti politicki obojeni. Samo je normalno da svaki gradjanin ima svoje politicko misljenje, a ljudi sve vise tvrde da ih politika ne interesuje i zele da budu van toga, a kukaju kad vide onoga koga ne zele na vlasti..
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account