Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Aradjelovac-prevoz
Posted 04 July 2007 - 05:51 PM
Posted 04 July 2007 - 09:22 PM
rankulja, on Jul 4 2007, 06:51 PM, said:
Ma usluga im je na nivou,dobijas sem bombona i besplatno grejanje u busu(bez obzira na godisnje doba).Al to je valjda tako normalno za nas grad
Vidis kakav bus vozi knjazove radnike xexe,moz s njim oko sveta i da zivis u njemu.Bice bolje......jednog dana

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 04 July 2007 - 09:33 PM
rankulja said:
Sta reci ... do skora totalni monopolisti a i sada imaju vecinski udeo u prevozu do Beograda.Sto slabija konkurencija to slabija usluga i vece cene.
Lasta je malo poboljsala situaciju od kako je uvela jos nekoliko polazaka ali to i dalje nije dovoljno..
Mislim da je i dalje veliki broj dnevnih polazaka i popust za studente ono sto je na strani Arandjelovac-prevoza.
Putovanje narocito u ovim vrelim danima je vise nego pakao kod ovog prevoznika.Vecina Lastinih autobusa je klimatizovano pa samim tim i prilicno privlacnije u odnosu na konkurenciju.(mada mi se neki dan zadesio Lastin autobus jos gori od ovih iz Ranilovica tako da sam sve proklinjao,sebe prvog sto nisam putovao automobilom
Kako zaustaviti ovakvo maltretiranje nasih sugradjana? Tesko.
Za sada kao jedini realan i blizak odgovor cini mi se je to da Lasta ponudi razne pogodnosti uz uslugu i naravno veci broj polazaka i mislim da ce skoro svi putnici preci kod njih jer vecina ljudi je nezadovoljna Ar-prevozom koliko sam ja imao prilike da cujem do sada.
Ili eventualno ulazak jos nekog "ozbiljnijeg" konkurenta u buducnosti..
A sto se tice retkih turista koje si spomenuo,mogu navesti jedan primer: Zena sa dvoje dece koja je dosla iz Beograda na nekoliko dana(Lastom) i slucajno se zadesila u autobusu Ar-prevoza u povratku,cudila se kako joj je cena povratka skoro duplo veca u odnosu na onu cenu koju je platila u Lasti.Naime u Arandjelovac Prevozu su joj i naplatili dobar deo celog iznosa i za malu decu u odnosu na Lastu.Ajde ta mala pretrpljena neprijatnost na pocetku ali zamislite posle, autobus izlazi na autoput i pri brzini otvara se poklopac na patosu autobusa tako da veoma jako strujanje vazduha ulazi u unutrasnjost i dize prasinu i duva pravo na nju i decu,a da nikog za to nije briga..Iole kulturna zena(kako sam mogao zakljuciti na grubo) je ipak odlucila da se pozali po mom shvatanju pijanom ili ludom vozacu i vratila se samo sa nekoliko psovki koje mrmljala u sebi..Mislite da ce ikada vise putovati ovakvim prevozom.Ja mislim da joj je muka kada i pomisli na rec Arandjelovac jer se nalazi i na natpisu na autobusima
Posted 04 July 2007 - 09:37 PM

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer
Posted 05 July 2007 - 01:58 AM
maza06, on Jul 4 2007, 10:27 PM, said:
AS prevoz ima bolje busove putujem cesto jednim i drugima pa znam
Posted 05 July 2007 - 07:39 PM
Posted 06 July 2007 - 12:54 AM
Slucajni Prolaznik, on Jul 4 2007, 10:47 PM, said:
Budi ti pozitivan,kad bi isao sa Ar-prevozom u skolu u Bg,pa krenes na vreme,a stignes pola sata ili sat kasnije.Bus koji staje na svakih 5 minuta do Auto-puta,pa i onom kome nije muka pripasce uz takvo cimanje.A bombone ti dodju kao SLAG NA TORTU:)
Kada stignem na lastin,osecam se kao na Dedinju:)A kondukteri u Ar-prevozu su cesto nasmejani
:angry:Kez od uva do uva.......Moja NOCNA MORA.......HVALA BOGU JOS UVEK JE RASPUST
Posted 06 July 2007 - 06:52 AM
Majaaa, on Jul 6 2007, 01:54 AM, said:
Kada stignem na lastin,osecam se kao na Dedinju:)A kondukteri u Ar-prevozu su cesto nasmejani
:angry:Kez od uva do uva.......Moja NOCNA MORA.......HVALA BOGU JOS UVEK JE RASPUST
XEXE,cak sta vise bi morali da prave pauzu u Mladenovcu u onoj banji kako bi svi kolektivno iz busa isli na oporavak i rehabilitaciju,pa nastavak do BG.pa u neku hiperbaricnu komoru xexe

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer
Posted 07 July 2007 - 01:12 PM
kad idem uglavnom sednem, zato sto udjem na BAS-u, ali da stojim, pa znas kad bih im platio kartu..trazio bih putni nalog i broj mesta za stajanje ma medjumesnoj liniji i nekog da ih zatvori

Svet pokreæemo zajedno
Posted 07 July 2007 - 01:59 PM
Posted 07 July 2007 - 02:06 PM
rufrajder, on Jul 7 2007, 02:59 PM, said:
U pravu si 100%. Jebale ih bombone. Ceo bus smrdi na svinjac.
Posted 07 July 2007 - 10:35 PM

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer
Posted 08 July 2007 - 10:21 AM
rufrajder, on Jul 7 2007, 02:59 PM, said:
Ubite i ove iz AS-a.
Posted 08 July 2007 - 11:50 AM
Predlazem da pocnemo da skupljamo pare i da otvorimo zajedno "Arandjelovcani Prevoz" .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account