Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Aradjelovac-prevoz

97 replies to this topic

#1 rankulja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 191 posts

Posted 04 July 2007 - 05:51 PM

Sta se desava kada seljak iz ranilovica dobije dozvolu da organizuje medjugradski saobracaj.Vec duze vreme koristim usluge Laste,ali se desi da ponekad zaglavim u autobusu Ar-prevoza i tada mi se sve smuci i pomislim zar nema neko da zaustavi ovakav kosmar.Sramota ne samo za nas grad vec i sire,jer ima neko ideju kako da se zaustavi maltretiranje nasih sugradjana i retkih turista koji rese da posete banju?Serem im se u bombonjeru!

#2 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts
  • Interests:Ham Radio

Posted 04 July 2007 - 09:22 PM

View Postrankulja, on Jul 4 2007, 06:51 PM, said:

Sta se desava kada seljak iz ranilovica dobije dozvolu da organizuje medjugradski saobracaj.Vec duze vreme koristim usluge Laste,ali se desi da ponekad zaglavim u autobusu Ar-prevoza i tada mi se sve smuci i pomislim zar nema neko da zaustavi ovakav kosmar.Sramota ne samo za nas grad vec i sire,jer ima neko ideju kako da se zaustavi maltretiranje nasih sugradjana i retkih turista koji rese da posete banju?Serem im se u bombonjeru!

Ma usluga im je na nivou,dobijas sem bombona i besplatno grejanje u busu(bez obzira na godisnje doba).Al to je valjda tako normalno za nas grad
Vidis kakav bus vozi knjazove radnike xexe,moz s njim oko sveta i da zivis u njemu.Bice bolje......jednog dana
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

#3 Sandra86

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,943 posts

Posted 04 July 2007 - 09:27 PM

Ne znate po kakvim se ja bass-ovima patim kad idem na fax u Kg, (AS KG),ocaj su,arandjelovac prevoz su za as -ove autobuse SPEJS SATL.
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA

#4 rankulja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 191 posts

Posted 04 July 2007 - 09:30 PM

Da usluga im je na nivou za organizovanja ekskurzije za bolesnike "Laza Lazarevic"

#5 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 04 July 2007 - 09:33 PM

rankulja said:

Sta reci ... do skora totalni monopolisti a i sada imaju vecinski udeo u prevozu do Beograda.Sto slabija konkurencija to slabija usluga i vece cene.
Lasta je malo poboljsala situaciju od kako je uvela jos nekoliko polazaka ali to i dalje nije dovoljno..
Mislim da je i dalje veliki broj dnevnih polazaka i popust za studente ono sto je na strani Arandjelovac-prevoza.
Putovanje narocito u ovim vrelim danima je vise nego pakao kod ovog prevoznika.Vecina Lastinih autobusa je klimatizovano pa samim tim i prilicno privlacnije u odnosu na konkurenciju.(mada mi se neki dan zadesio Lastin autobus jos gori od ovih iz Ranilovica tako da sam sve proklinjao,sebe prvog sto nisam putovao automobilom :wacko: )

Kako zaustaviti ovakvo maltretiranje nasih sugradjana? Tesko.
Za sada kao jedini realan i blizak odgovor cini mi se je to da Lasta ponudi razne pogodnosti uz uslugu i naravno veci broj polazaka i mislim da ce skoro svi putnici preci kod njih jer vecina ljudi je nezadovoljna Ar-prevozom koliko sam ja imao prilike da cujem do sada.
Ili eventualno ulazak jos nekog "ozbiljnijeg" konkurenta u buducnosti..

A sto se tice retkih turista koje si spomenuo,mogu navesti jedan primer: Zena sa dvoje dece koja je dosla iz Beograda na nekoliko dana(Lastom) i slucajno se zadesila u autobusu Ar-prevoza u povratku,cudila se kako joj je cena povratka skoro duplo veca u odnosu na onu cenu koju je platila u Lasti.Naime u Arandjelovac Prevozu su joj i naplatili dobar deo celog iznosa i za malu decu u odnosu na Lastu.Ajde ta mala pretrpljena neprijatnost na pocetku ali zamislite posle, autobus izlazi na autoput i pri brzini otvara se poklopac na patosu autobusa tako da veoma jako strujanje vazduha ulazi u unutrasnjost i dize prasinu i duva pravo na nju i decu,a da nikog za to nije briga..Iole kulturna zena(kako sam mogao zakljuciti na grubo) je ipak odlucila da se pozali po mom shvatanju pijanom ili ludom vozacu i vratila se samo sa nekoliko psovki koje mrmljala u sebi..Mislite da ce ikada vise putovati ovakvim prevozom.Ja mislim da joj je muka kada i pomisli na rec Arandjelovac jer se nalazi i na natpisu na autobusima :mellow:
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#6 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts

Posted 04 July 2007 - 09:37 PM

Nista dok nam se ne zavrsi stanica i onda ce valjda neki bolji basevi u prolazu voziti za BG npr NIS EXPRES,oni nisu losi,a ovako jedino sto kaze darco,lasta se provlaci na misice
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer

#7 Slucajni Prolaznik

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 541 posts

Posted 04 July 2007 - 09:47 PM

Nikad bre niste zadovoljni,budite malo pozitivniji. :ar:
sve je nista

#8 dynamic

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,258 posts

Posted 05 July 2007 - 01:58 AM

dobro je dok kotrlja a dokle-ne zna se :ag:

View Postmaza06, on Jul 4 2007, 10:27 PM, said:

Ne znate po kakvim se ja bass-ovima patim kad idem na fax u Kg, (AS KG),ocaj su,arandjelovac prevoz su za as -ove autobuse SPEJS SATL.

AS prevoz ima bolje busove putujem cesto jednim i drugima pa znam
NeVeR WaLk AlOnE! DaNgEr iS eVeRy way!

#9 malena BGD

Prolaznik

• Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 05 July 2007 - 07:39 PM

e jednom sam sela u ar prevoz na nagovor drugarice i nikad vise htela sam da poubijam sve tri drugarice za te pare sam mogla ko covek taxijem ili makar da su sacekale lastu..pa ar prevoz staje na svakoj banderi ...jos je bilo uzasno prljavo ljudi su stajali u busu bukvalno na jednoj nozi..a bus skoro original iz filma ko to tamo peva...ali sta ces otada znam posto cesto dolazim lasta je najbolji izbor ako vec ne mogu da nateram decka da dodje po mene ili tatu da me vozi ..nesto mi se ne daju tolike pare za taxi al kad pomislim na ar prevoz nije mi zao neljubazni su tretiraju ljude ko stoku....ZAR JE MOGUCE DA NIKO TAMO NE MOZE DA UVEDE NEKE STANDARDE

#10 Aca

Extra AR forumas/ica

• Moderator
  • 8,432 posts

Posted 05 July 2007 - 09:04 PM

Sreca moja pa se ne vozim Ar-prevozom kad idem za BG idem kolima.
Sta reci za Ar-prevoz dovoljno je videti kad prodje pored vas koji dim ostavi iza sebe kao da je pala (crna) magla!
Stvarno jadno izgleda!!!
Posted Image

#11 Boza

Wanted

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,884 posts
  • Interests:...

Posted 05 July 2007 - 10:59 PM

Ne putujem cesto ali su nasi busevi uglavnom ocaj zivi.
THE MOST WANTED AFTER PARTY.

#12 Majaaa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,570 posts

Posted 06 July 2007 - 12:54 AM

View PostSlucajni Prolaznik, on Jul 4 2007, 10:47 PM, said:

Nikad bre niste zadovoljni,budite malo pozitivniji. :ar:

Budi ti pozitivan,kad bi isao sa Ar-prevozom u skolu u Bg,pa krenes na vreme,a stignes pola sata ili sat kasnije.Bus koji staje na svakih 5 minuta do Auto-puta,pa i onom kome nije muka pripasce uz takvo cimanje.A bombone ti dodju kao SLAG NA TORTU:)
Kada stignem na lastin,osecam se kao na Dedinju:)A kondukteri u Ar-prevozu su cesto nasmejani :angry: :angry: :angry:
:angry:Kez od uva do uva.......Moja NOCNA MORA.......HVALA BOGU JOS UVEK JE RASPUST :D :D

#13 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts

Posted 06 July 2007 - 06:52 AM

View PostMajaaa, on Jul 6 2007, 01:54 AM, said:

Budi ti pozitivan,kad bi isao sa Ar-prevozom u skolu u Bg,pa krenes na vreme,a stignes pola sata ili sat kasnije.Bus koji staje na svakih 5 minuta do Auto-puta,pa i onom kome nije muka pripasce uz takvo cimanje.A bombone ti dodju kao SLAG NA TORTU:)
Kada stignem na lastin,osecam se kao na Dedinju:)A kondukteri u Ar-prevozu su cesto nasmejani :angry: :angry: :angry:
:angry:Kez od uva do uva.......Moja NOCNA MORA.......HVALA BOGU JOS UVEK JE RASPUST :D :D

XEXE,cak sta vise bi morali da prave pauzu u Mladenovcu u onoj banji kako bi svi kolektivno iz busa isli na oporavak i rehabilitaciju,pa nastavak do BG.pa u neku hiperbaricnu komoru xexe
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer

#14 mikelandjelo-Ar-hehe

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 445 posts

Posted 07 July 2007 - 03:11 AM

Bez ikakve ljutnje stvarno su uzasni autobusi!

tata jesi video kako koci skoro u mestu :lol:
Image too large! Removed

#15 ivanche

Super Član

• Moderator
  • 867 posts

Posted 07 July 2007 - 01:12 PM

100 ljudi po busu i onaj rad: ajmo malo nazad, ajmo jos malo nazad ima mesta
kad idem uglavnom sednem, zato sto udjem na BAS-u, ali da stojim, pa znas kad bih im platio kartu..trazio bih putni nalog i broj mesta za stajanje ma medjumesnoj liniji i nekog da ih zatvori
Posted Image
Svet pokreæemo zajedno

#16 rufrajder

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 85 posts

Posted 07 July 2007 - 01:59 PM

JA SE IZVINJAVAM STO CU OVO NAPISATI ALI VALJDA JE SLOBODAN OVO FORUM I NIKOGA NE VREDJAM OD PRISUTNIH - j***ao IM JA MATER SELJACKU,SVE BI IH POBIO U AR PREVOZU OD ONIH ODVRATNIH DEBELIH,SMRDLJIVIH I BRKATIH KONDUKTERKI DO ONIH NESPOSOBNIH (TEK SISLI SA TRAKTORA) VOZACA.AKO NEKO IMA SA OVIM STO SAM NAPISAO PROBLEM NEKA SE JAVI ALI MISLIM DA CE VECINA SLOZITI SA OVIM STO SAM NAPISAO! ZNACI PO KRATKOM POSTUPKU :guns:

#17 Boza

Wanted

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,884 posts

Posted 07 July 2007 - 02:06 PM

View Postrufrajder, on Jul 7 2007, 02:59 PM, said:

JA SE IZVINJAVAM STO CU OVO NAPISATI ALI VALJDA JE SLOBODAN OVO FORUM I NIKOGA NE VREDJAM OD PRISUTNIH - j***ao IM JA MATER SELJACKU,SVE BI IH POBIO U AR PREVOZU OD ONIH ODVRATNIH DEBELIH,SMRDLJIVIH I BRKATIH KONDUKTERKI DO ONIH NESPOSOBNIH (TEK SISLI SA TRAKTORA) VOZACA.AKO NEKO IMA SA OVIM STO SAM NAPISAO PROBLEM NEKA SE JAVI ALI MISLIM DA CE VECINA SLOZITI SA OVIM STO SAM NAPISAO! ZNACI PO KRATKOM POSTUPKU :guns:

U pravu si 100%. Jebale ih bombone. Ceo bus smrdi na svinjac.
THE MOST WANTED AFTER PARTY.

#18 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts

Posted 07 July 2007 - 10:35 PM

Sta ce ljudi,navikli na sporohodnu i ne izbacuju iz nje,evo ja predlazem da se u njihove buseve ubace LCD i i nek non stop pici film, Ko To Tamo Peva i onda se hvalimo svima kako smo ucestvovali u filmu i kako nas je Misko vozio 2 kilometra vezanih ociju.Ko zna mozda pokupimo i neke svinje usput xexe :rolleyes:
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
Chopy Electronic Keyer

#19 Sandra86

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,943 posts

Posted 08 July 2007 - 10:21 AM

View Postrufrajder, on Jul 7 2007, 02:59 PM, said:

Ubite i ove iz AS-a.
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA

#20 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 08 July 2007 - 11:50 AM

Tacno sam i pretpostavljao da ima ovoliko ogorcenih sto je opravdano ali je jadno sto i dalje vecina putuje tim prevozom jer cesto je primorana(prvi ja..)

Predlazem da pocnemo da skupljamo pare i da otvorimo zajedno "Arandjelovcani Prevoz" . :) (za clanove sajta besplatno :) )
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users