Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Vojska
Started by zikson, Mar 11 2006 11:34 AM
381 replies to this topic
Posted 12 March 2006 - 01:26 AM
Pa naravno redovno majku mu ako smo mushkarci pa nemamo dzabe kitu medju nogama!!!
Posted 22 March 2006 - 12:52 AM
A shta da radish u civilnoj??? Da te bace u bolnicu da menjash pelene babama i dedama... joj a zamislite MRTVACHNICA!!! Pa vi idite u civilnu!!!
Posted 22 March 2006 - 04:00 PM
Takovac, on Mar 22 2006, 12:52 AM, said:
A shta da radish u civilnoj??? Da te bace u bolnicu da menjash pelene babama i dedama... joj a zamislite MRTVACHNICA!!! Pa vi idite u civilnu!!!
HA HA a sta ako te bace na fakultet kao sto kod mene ima slucajeva,ehhh mnogo lakse priznajte od onog mucenja sa puskom!!
Posted 22 March 2006 - 04:36 PM
Mora da se obrazlozi zasto je bolje redovno a zasto civilno.
Attached File(s)
-
Image_071_.jpg (42.57K)
Number of downloads: 34
Posted 24 March 2006 - 02:37 AM
Ma meni je to civilno mnogo GAY!!!
Posted 01 May 2006 - 12:46 AM
Elez Srdjan, on Apr 29 2006, 05:42 PM, said:
Mislis Presevo, bujanovac i medvedja 
Bio sam tamo tako da znam o cemu se radi. Glupo je sto se mnogi oglasavaju kao da su sve to preziveli a u stvari sve to su culi samo iz price. Ne znaju kako je to biti u stanju opste pripravnosti kada je u pitanju mrtva straza negde izmedju Vranja i Bujanovca u kopnenoj zoni bezbednosti, kada je metak u cevi 24h i jedino na sta smes da se oslonis su 2 obucena kera koja reaguju na svaki sum. Ne znas da li je u pitanju grupa naoruzanih albanaca ili pak samo jedan uplaseni jazavac ili lisica u potrazi za hranom. Ovo govorim iz licnog iskustva jer sam bio vezista na jednoj od baza u takozvanom "KZB"-u gde sam proveo citava 3 meseca bez odlaska kuci.
"Bolje vrabac u ruci nego slon na drvetu"
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account