Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Vojska

• You cannot reply to this topic
381 replies to this topic

Poll: Vojska

Redovno ili civilno sluzenje vojnog roka?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#41 phhh

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 98 posts

Posted 24 October 2006 - 12:13 PM

Iskulirati vojsku do 2010., posle je ukidaju

#42 simke

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 60 posts

Posted 25 October 2006 - 12:39 AM

Civilna je dobra ali za studente i poslovne osobe a redovna da sto brze zavrsis.I da skines taj teret i da nerazmisljas mada dananji uslovi u vojsci SCG nisu idealni i to nimalo nelici kako matorci pricaju.

#43 Aca

Extra AR forumas/ica

• Moderator
  • 8,432 posts

Posted 25 October 2006 - 01:16 PM

View Postsimke, on Oct 25 2006, 01:39 AM, said:

mada dananji uslovi u vojsci SCG

Mislis Srbije
Posted Image

#44 simke

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 60 posts

Posted 25 October 2006 - 02:15 PM

Da Srbije!

#45 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts
  • Interests:kartam shaha

Posted 26 October 2006 - 08:49 AM

Nikada nisam bezao od psihofizickog bola.15 godina sam trenirao atletiku i dobro znam sta znaci na ivici. Oni koji me poznaju veoma dobro znaju na sta sa spreman i koliko mogu,ali iskreno mislim da vojnicka disciplina ili maltretiranje nije vise zanimljivo kao sto je pre bilo.Nisam bio u vojsci ali od onih koji su bili cujem da je obuka ok ali posle se smaraju do kraja.
Ja sam licno za profi vosku.BAr kada stavljas glavu u torbu radi to za lovu.Ima ljudi koji se pale na to a neko ne vidi sebe u tome.I sami znate da u jednom razredu osnovne skole imate i pametne i debele i lepe i sportiste ,pa tako je i za pusku .Nemoze svako da puca a nemoze ni svako da pise pesme.Pa ko sta voli neka to radi. A na kraju krajeva ja bi vise voleo da ovu zemlju brani jedan sposoban,obucen,hrabar vojnik nego tri pesnika,umetnika ili plasljivaca(ne kazem da su umetnici plasljivi)

Nisu svi rodjeni da budu ratnici.
Drzavi placamo porez,racune,faks.Bilo bi lepo kada bi i drzava platila ljude da sacuva svoje granice.Ja bih bas voleo da zaratujemo sa evropskom unijom i da nas oni pobede i da budemo njihovi hahahahah salim se

#46 simke

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 60 posts

Posted 26 October 2006 - 03:04 PM

Pametan govor.Bravo!I ja se slazem sa tobom.

#47 gesha

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 141 posts

Posted 26 October 2006 - 10:31 PM

I ja se slazem,ali bi drzava morala da kesira ogromnu lovu da bi stimulirala nekoga na takav korak.

#48 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 26 October 2006 - 10:42 PM

[znam da zvuci surovo,ali drzavu vise kosta mrtav vojnik nego ziv vojnik.za svakog mrtvog vojnika drzava placa odstetu i gubi poverenje,dok za profesionalnog vojnika treba da se izdvoji dosta novca ali sam pomenuo da je jedan profi vojnik u stanju da na zamisljenom poligonu ubije 5 vojnika,stoga smatram da vojsku treba smanjiti i modernizovati. One silne pastete i konzerve i one papazjanije cime hrane 40 000 vojnika mogu da smanje na pristojan broj ali kvalitetne hrane isto vazi i za opremu ,naoruzanje .....

#49 mikelandjelo-Ar-hehe

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 445 posts

Posted 27 October 2006 - 10:04 AM

Ma nema nista od ukidanja vojske rekli su da ce da je ukinu 2006 pa nisu pa onda 2007 a koliko vidim nema nista ni od toga pa sad navodno 2010.
Ja sam za redovnu i idem u martu 2007 . Jedva cekam da mi daju pusku da ubijem nekoga ha ha ha salim se!!!
Image too large! Removed

#50 riki

Član

• Members
  • PipPip
  • 25 posts

Posted 27 October 2006 - 10:41 AM

imam ja jednu pesmu koja ide ovako:
Vojsko moja,vooojsko moja ne zovi me sadaaaa

Ja sam za protiv! Pravio sam drvene puskice kad sam bio mali,drzap sam pistolj koji ispaljuje kuglice,cak sam jednom i pucao iz vazdusne puske! Mislim da sam dovoljno strucan a u vojsku necu da idem jer mi je smesna,nerviracu ljude dzabe.Moze da mi obuka traje citav vojni rok i opet mi je smesno.Cek da se nasmejem vuhahahahahahhahaha

#51 bora

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 27 October 2006 - 10:47 AM

View Postriki, on Oct 27 2006, 09:41 PM, said:

imam ja jednu pesmu koja ide ovako:
Vojsko moja,vooojsko moja ne zovi me sadaaaa

Ja sam za protiv! Pravio sam drvene puskice kad sam bio mali,drzap sam pistolj koji ispaljuje kuglice,cak sam jednom i pucao iz vazdusne puske! Mislim da sam dovoljno strucan a u vojsku necu da idem jer mi je smesna,nerviracu ljude dzabe.Moze da mi obuka traje citav vojni rok i opet mi je smesno.Cek da se nasmejem vuhahahahahahhahaha

U pravu si RIki ,Sta nama mogu da urade a da nam bude tesko.Jel se secas Divcibara: 18km pre dorucka a posle rucka 10x500m a izmedju svega sklekovi ,trbusnjaci i ta sranja.Da mi je blizu onaj HAri zadavio bi ga

#52 riki

Član

• Members
  • PipPip
  • 25 posts

Posted 27 October 2006 - 10:53 AM

mislim Boro sve to a jos nas i mali Elez zajebava,sto znaci da smo izdrzavali i psihicki bol.E to je posao!

#53 Sandra86

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,943 posts

Posted 19 June 2007 - 01:36 PM

Ma kakva vojska,to treba ukinuti.Ne sme vise biti rata!!!! Zato nam vojska ne treba. I svo oruzje sveta treba unistiti. Vodite ljubav a ne rat!!!
UOPSTE NIJE DOBRO BITI JA

#54 Aca

Extra AR forumas/ica

• Moderator
  • 8,432 posts

Posted 19 June 2007 - 01:57 PM

View Postmaza06, on Jun 19 2007, 02:36 PM, said:

Ma kakva vojska,to treba ukinuti.Ne sme vise biti rata!!!! Zato nam vojska ne treba. I svo oruzje sveta treba unistiti. Vodite ljubav a ne rat!!!

I u ljubavi ima rata :D
Posted Image

#55 chrome

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 189 posts

Posted 19 June 2007 - 01:59 PM

View Postmaza06, on Jun 19 2007, 02:36 PM, said:

Kratko i jasno,svaka cast Mazo!

#56 gigante drummere di provincia

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,482 posts
  • Interests:drummer, programer

Posted 19 June 2007 - 02:35 PM

najbolje je iskulirati koji cu moj u vojsku
Moonlight is start to transform some people into strange creatures who drive others mad!

#57 Basivity

Super Član

• Global Moderators
  • 535 posts

Posted 19 June 2007 - 07:34 PM

ma vojska ce brzo da se vrati na godinu dana... sem toga provod je do jaja upoznas gomilu ludaka sa svih strana ... zezanje maksimalno
Posted ImagePosted Image

#58 miha

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 135 posts

Posted 20 June 2007 - 02:31 PM

View PostTakovac, on Mar 12 2006, 02:26 AM, said:

Pa naravno redovno majku mu ako smo mushkarci pa nemamo dzabe kitu medju nogama!!!

View PostTakovac, on Mar 22 2006, 01:52 AM, said:

A shta da radish u civilnoj??? Da te bace u bolnicu da menjash pelene babama i dedama... joj a zamislite MRTVACHNICA!!! Pa vi idite u civilnu!!!

Ne bi ti u mrtvacnicu a Tale ?
Ja bih rado (u vojnike) u mrtvacnicu kad bi mi dozvolili da vrsim obdukcije. :death:
Ako nece, sta da im radim...
Postoji teorija koja kaze da će, ukoliko ikada iko bude otkrio koja je svrha Vaseljene i zašto ona postoji,
ova smesta iščeznuti i biti zamenjena nečim još neobičnijim i neobjašnjivijim.
Postoji i druga teorija koja tvrdi da se sve to već desilo.

#59 dusan p

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 257 posts

Posted 21 June 2007 - 12:21 AM

Samo picajzle od ljudi i gejovi ne sluze pravu vojsku nego idu na civilno sluzenje.

#60 Milosavljevic Marko

Extra AR forumas/ica

• Global Moderators
  • 1,392 posts

Posted 21 June 2007 - 11:45 AM

View Postdusan p, on Jun 20 2007, 11:21 PM, said:

Samo picajzle od ljudi i gejovi ne sluze pravu vojsku nego idu na civilno sluzenje.

jos jedna srbenda boli me k za vojsku ,a ako mislis da ces da postanes muskarac tako sto ces da odes tamo nekgde da te neko zajebava onda stvarno trebas malo da se zamislis.A ova nasa zemlja i jeste u govnima zbog ljudi koji su kao ti ili slicni tebi .

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users