Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Vojska
Started by zikson, Mar 11 2006 11:34 AM
381 replies to this topic
Posted 26 October 2006 - 08:49 AM
Nikada nisam bezao od psihofizickog bola.15 godina sam trenirao atletiku i dobro znam sta znaci na ivici. Oni koji me poznaju veoma dobro znaju na sta sa spreman i koliko mogu,ali iskreno mislim da vojnicka disciplina ili maltretiranje nije vise zanimljivo kao sto je pre bilo.Nisam bio u vojsci ali od onih koji su bili cujem da je obuka ok ali posle se smaraju do kraja.
Ja sam licno za profi vosku.BAr kada stavljas glavu u torbu radi to za lovu.Ima ljudi koji se pale na to a neko ne vidi sebe u tome.I sami znate da u jednom razredu osnovne skole imate i pametne i debele i lepe i sportiste ,pa tako je i za pusku .Nemoze svako da puca a nemoze ni svako da pise pesme.Pa ko sta voli neka to radi. A na kraju krajeva ja bi vise voleo da ovu zemlju brani jedan sposoban,obucen,hrabar vojnik nego tri pesnika,umetnika ili plasljivaca(ne kazem da su umetnici plasljivi)
Nisu svi rodjeni da budu ratnici.
Drzavi placamo porez,racune,faks.Bilo bi lepo kada bi i drzava platila ljude da sacuva svoje granice.Ja bih bas voleo da zaratujemo sa evropskom unijom i da nas oni pobede i da budemo njihovi hahahahah salim se
Ja sam licno za profi vosku.BAr kada stavljas glavu u torbu radi to za lovu.Ima ljudi koji se pale na to a neko ne vidi sebe u tome.I sami znate da u jednom razredu osnovne skole imate i pametne i debele i lepe i sportiste ,pa tako je i za pusku .Nemoze svako da puca a nemoze ni svako da pise pesme.Pa ko sta voli neka to radi. A na kraju krajeva ja bi vise voleo da ovu zemlju brani jedan sposoban,obucen,hrabar vojnik nego tri pesnika,umetnika ili plasljivaca(ne kazem da su umetnici plasljivi)
Nisu svi rodjeni da budu ratnici.
Drzavi placamo porez,racune,faks.Bilo bi lepo kada bi i drzava platila ljude da sacuva svoje granice.Ja bih bas voleo da zaratujemo sa evropskom unijom i da nas oni pobede i da budemo njihovi hahahahah salim se
Posted 26 October 2006 - 10:42 PM
[znam da zvuci surovo,ali drzavu vise kosta mrtav vojnik nego ziv vojnik.za svakog mrtvog vojnika drzava placa odstetu i gubi poverenje,dok za profesionalnog vojnika treba da se izdvoji dosta novca ali sam pomenuo da je jedan profi vojnik u stanju da na zamisljenom poligonu ubije 5 vojnika,stoga smatram da vojsku treba smanjiti i modernizovati. One silne pastete i konzerve i one papazjanije cime hrane 40 000 vojnika mogu da smanje na pristojan broj ali kvalitetne hrane isto vazi i za opremu ,naoruzanje .....
Posted 27 October 2006 - 10:04 AM
Ma nema nista od ukidanja vojske rekli su da ce da je ukinu 2006 pa nisu pa onda 2007 a koliko vidim nema nista ni od toga pa sad navodno 2010.
Ja sam za redovnu i idem u martu 2007 . Jedva cekam da mi daju pusku da ubijem nekoga ha ha ha salim se!!!
Ja sam za redovnu i idem u martu 2007 . Jedva cekam da mi daju pusku da ubijem nekoga ha ha ha salim se!!!
Image too large! Removed
Posted 27 October 2006 - 10:41 AM
imam ja jednu pesmu koja ide ovako:
Vojsko moja,vooojsko moja ne zovi me sadaaaa
Ja sam za protiv! Pravio sam drvene puskice kad sam bio mali,drzap sam pistolj koji ispaljuje kuglice,cak sam jednom i pucao iz vazdusne puske! Mislim da sam dovoljno strucan a u vojsku necu da idem jer mi je smesna,nerviracu ljude dzabe.Moze da mi obuka traje citav vojni rok i opet mi je smesno.Cek da se nasmejem vuhahahahahahhahaha
Ja sam za protiv! Pravio sam drvene puskice kad sam bio mali,drzap sam pistolj koji ispaljuje kuglice,cak sam jednom i pucao iz vazdusne puske! Mislim da sam dovoljno strucan a u vojsku necu da idem jer mi je smesna,nerviracu ljude dzabe.Moze da mi obuka traje citav vojni rok i opet mi je smesno.Cek da se nasmejem vuhahahahahahhahaha
Posted 27 October 2006 - 10:47 AM
riki, on Oct 27 2006, 09:41 PM, said:
imam ja jednu pesmu koja ide ovako:
U pravu si RIki ,Sta nama mogu da urade a da nam bude tesko.Jel se secas Divcibara: 18km pre dorucka a posle rucka 10x500m a izmedju svega sklekovi ,trbusnjaci i ta sranja.Da mi je blizu onaj HAri zadavio bi ga
Posted 20 June 2007 - 02:31 PM
Takovac, on Mar 12 2006, 02:26 AM, said:
Pa naravno redovno majku mu ako smo mushkarci pa nemamo dzabe kitu medju nogama!!!
Takovac, on Mar 22 2006, 01:52 AM, said:
A shta da radish u civilnoj??? Da te bace u bolnicu da menjash pelene babama i dedama... joj a zamislite MRTVACHNICA!!! Pa vi idite u civilnu!!!
Ne bi ti u mrtvacnicu a Tale ?
Ja bih rado (u vojnike) u mrtvacnicu kad bi mi dozvolili da vrsim obdukcije.
Ako nece, sta da im radim...
Postoji teorija koja kaze da će, ukoliko ikada iko bude otkrio koja je svrha Vaseljene i zašto ona postoji,
ova smesta iščeznuti i biti zamenjena nečim još neobičnijim i neobjašnjivijim.
Postoji i druga teorija koja tvrdi da se sve to već desilo.
ova smesta iščeznuti i biti zamenjena nečim još neobičnijim i neobjašnjivijim.
Postoji i druga teorija koja tvrdi da se sve to već desilo.
Posted 21 June 2007 - 11:45 AM
dusan p, on Jun 20 2007, 11:21 PM, said:
Samo picajzle od ljudi i gejovi ne sluze pravu vojsku nego idu na civilno sluzenje.
jos jedna srbenda boli me k za vojsku ,a ako mislis da ces da postanes muskarac tako sto ces da odes tamo nekgde da te neko zajebava onda stvarno trebas malo da se zamislis.A ova nasa zemlja i jeste u govnima zbog ljudi koji su kao ti ili slicni tebi .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account