Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Iskusna ili nevina devojka?
Started by GoRDon, Aug 11 2007 12:34 PM
233 replies to this topic
Posted 10 July 2009 - 01:46 AM
silverrush, on Aug 14 2007, 12:22 PM, said:
Najlepse je kada vodis ljubav sa devojkom koju mnogo volis
Pametno receno...
How I wish, how I wish you were here...
We're just two lost souls
swimming in a fish bowl,
year after year...
Running over the same old ground,
what have we found?
The same old fears...
Wish you were here....
We're just two lost souls
swimming in a fish bowl,
year after year...
Running over the same old ground,
what have we found?
The same old fears...
Wish you were here....
Posted 10 July 2009 - 09:19 PM
Sve je relativno.... I nevina devojka moze da bude podjednako dobra kao iskusna, nema veze sto nje nikada imala seksualne odnose sa nekim. Moze da bude mastovita, da radi sve sta joj padne na pamet, da ti se prepusti i da uzivate oboje. Tiha voda breg roni....
A iskusna....moze da ima pozamasan broj muskaraca u svom zivotu, ali isto tako moze da bude nikakva u krevetu. To nema veze sa brojem musakaraca sa kojima je spavala.
A iskusna....moze da ima pozamasan broj muskaraca u svom zivotu, ali isto tako moze da bude nikakva u krevetu. To nema veze sa brojem musakaraca sa kojima je spavala.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 21 July 2009 - 11:55 AM
Shopaholic, on Jul 10 2009, 10:19 PM, said:
Sve je relativno.... I nevina devojka moze da bude podjednako dobra kao iskusna, nema veze sto nje nikada imala seksualne odnose sa nekim. Moze da bude mastovita, da radi sve sta joj padne na pamet, da ti se prepusti i da uzivate oboje. Tiha voda breg roni....
Sve to stoji, ali kad je devojka nevina, dosta joj je teze da se opusti, ima izuzetaka. Ja ne znam za sta bi se odlucio, ako ne zelim nista vise, onda iskusna, a ako zelim da se zadrzim na toj devojci onda nevina. Opet ponavljam tesko je odluciti se!
IS BANNED FROM THIS FORUM!
Posted 22 July 2009 - 01:00 AM
Ma sve moze, a ako moze obe odjednom to bi bilo full!

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 09 January 2010 - 04:36 PM
Znas,da me neko pita,jeli jel bi vise voleo da igras karte sa iskusnim partnerom ili sa ne iskusnim pa bi ko iz topa rekao sa iskusnim.Onda jeste smaranje ako ovom ispadaju karte dok ih deli,pa se pola sata misli sta ce baci,pa ne zna da sabira...itd,ee ali ovo je fluid,ovo je ljubav.Ja bi u biti obe ako moze al' ne moze.Od ne iskusne uvek mozes napraviti iskusnu tako da je zanimljivije biti sa ne iskusnom,veci je prostor u svemu.Kod iskusne znas gde su granice postavljene i njih je tesko preci ili pomerati.Ne iskusna cica po pravilu ne mora biti uvek nevina devojka,vidim da mahom svi to tako dozivljavaju,moze to biti i starija devojka.Mada generalno privlacnost i emocije su iznad svih tih dilema.
Posted 09 January 2010 - 04:44 PM
A da,promasio sam temu,sad vidim kad sam izasao napolje.Tema je iskusna ili nevina a ne iskusna ili ne iskusna.Izvinjavam se autoru teme,a i nije mi prvi put da omasim.Svakako ne nevina jer sam u godinama kada mi ne prilici da me vide sa nekom klinkom.Kad cu ja jednom da procitam naslov teme kako valja.Popusta mi koncentracija,mozda mi je vreme da se vratim ukrstenim recima : ) .
Posted 17 January 2010 - 08:49 PM
Danilo14, on 13 January 2010 - 11:34 PM, said:
Sad da si nevina, jel bi volela da ti prvi bude nevin ili iskusan? da mozes da biras... 
Danilo, ovde sam najmanje ja bitna!
''Mrav radi, tegli i od njega nije postalo nista. A majmun se zezao po drvecu i od njega je postao covek.''
Posted 18 January 2010 - 09:52 PM
Nadjite nevinu devojku (mislim devojcicu, nevinih devojaka nema
) i nabite joj komplekse da ste imali mnogo partnerki i da su sve bile "full ribe u krevetu". Glupa klinka je prosta, lako se zaljubi, da vidite na sta ce sve da pristane, samo da zadovolji kako treba i da moze da parira tim prethodnim partnerkama. Onda bude mnogo bolja od iskusne.
Slatke male maloletnice.... Jeste da ja sad malo vredjam zenski rod, ali morate da se pomirite devojke i devojcice sa tim da je zadnje vreme doslo, sto trazite to i dobijete.
Slatke male maloletnice.... Jeste da ja sad malo vredjam zenski rod, ali morate da se pomirite devojke i devojcice sa tim da je zadnje vreme doslo, sto trazite to i dobijete.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 19 January 2010 - 05:24 PM
otvoren ili neotvoren jogurt.. ukus nije isti..
- Radomir Paunovic likes this
- Like This
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account