Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Najveci Bend Arandjelovca Ikada?
Started by Hasan Salihamidzic, Apr 19 2006 11:14 PM
342 replies to this topic
Posted 22 April 2006 - 05:42 PM
(Main guitar) Joca dredonja, sada oshishani ima mnogo dobar bend , sjajni su muzichari, bend se zove Soft Voice a sviraju metal ili neshto na tu foru... ja po malo slusham takvu vrstu muzike ali kad sam njih chuo odushevio sam se. Veoma su mladi a do jaja sviraju bar po meni shto se tiche, svidja mi se shto gitara ima u nekoliko pesama dosta efekata a Chaush (Drums) svira pa ubija. Jedino mi malo smeta pevach Filip (Vocals) koji super peva samo se glupira i vrishti na mikrofon tako da nekad unishti dobru svirku. Imaju i pevaljku ona super peva i ima lep glasic (ne mogu da se setim kako se zove pa bog...). Nadam se da ce se probiti jer sviraju mnogo bolje od ostalih izvikanih bendova.
Posted 26 April 2006 - 11:05 PM
Takovac, on Apr 22 2006, 06:42 PM, said:
(Main guitar) Joca dredonja, sada oshishani ima mnogo dobar bend , sjajni su muzichari, bend se zove Soft Voice a sviraju metal ili neshto na tu foru... ja po malo slusham takvu vrstu muzike ali kad sam njih chuo odushevio sam se. Veoma su mladi a do jaja sviraju bar po meni shto se tiche, svidja mi se shto gitara ima u nekoliko pesama dosta efekata a Chaush (Drums) svira pa ubija. Jedino mi malo smeta pevach Filip (Vocals) koji super peva samo se glupira i vrishti na mikrofon tako da nekad unishti dobru svirku. Imaju i pevaljku ona super peva i ima lep glasic (ne mogu da se setim kako se zove pa bog...). Nadam se da ce se probiti jer sviraju mnogo bolje od ostalih izvikanih bendova.
"pevaljka" je sladja. Meni su oni Ok samo imaju mnogo malo autorskih stvari i moze da nervira to sto i imaju pevaju na engleskom. Momci napreduju SVAKA CAST
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 02 May 2006 - 04:39 PM
Why not,Rihter,In Memoriam,Blockhead,Sirup
Attached File(s)
-
disk_omot_01.jpg (122.76K)
Number of downloads: 23
Posted 05 May 2006 - 01:21 AM
Milosavljevic Marko, on Apr 24 2006, 10:25 PM, said:
starh od insekata je na jaci nas bend sigurno , ali i znak pitanja nije los ima nekoliko dobrih pesama sto se tice malo starijih bendova a trenutno je ne prikosnoven SOFT VOICE
Ne moras da se cepis!!!!
Znas ti dobro zbog cega!
Posted 07 December 2006 - 04:00 PM
glupo je da ja pricam o tome koji je najbolji bend u AR jer ipak ja sam clan benda SOFT VOICE ali ono sto mogu da kazem da:
grupa soft voice ima 15 autorskih stvari sto i nije tako malo za jedan ipak demo band
a drugo te stvari su u rangu sa boljim jugoslovenskim metal bendovima samo sto nama fali sponzor da se to kvalitetno snimi i izproducira
a da kad smo vec kod toga zelim da se zahvalim organizaciji Omladina Arandjelovca sto nam nisu pomogli da snimimo album koji su obecali
a sto se tice ostalih bendova gledajuci na kvalitet i vrstu svirke bez obzira koliko zelim biti subjektivan mislim da je soft voice ipak daleko ispred ostalih bendova sto je naravno postigao pozrtvovanim radom i vezbom a ne dugom kosom i spustenim pantalonama
big up to all crew
grupa soft voice ima 15 autorskih stvari sto i nije tako malo za jedan ipak demo band
a drugo te stvari su u rangu sa boljim jugoslovenskim metal bendovima samo sto nama fali sponzor da se to kvalitetno snimi i izproducira
a da kad smo vec kod toga zelim da se zahvalim organizaciji Omladina Arandjelovca sto nam nisu pomogli da snimimo album koji su obecali
a sto se tice ostalih bendova gledajuci na kvalitet i vrstu svirke bez obzira koliko zelim biti subjektivan mislim da je soft voice ipak daleko ispred ostalih bendova sto je naravno postigao pozrtvovanim radom i vezbom a ne dugom kosom i spustenim pantalonama
big up to all crew
Moonlight is start to transform some people into strange creatures who drive others mad!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account