Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Najveci Bend Arandjelovca Ikada?
Started by Hasan Salihamidzic, Apr 19 2006 11:14 PM
342 replies to this topic
Posted 07 December 2006 - 04:07 PM
jedna je stvar truditi se i svirati i napredovati u muzici u muzickom i psihickom smislu a druga stvar svirati da bi neko drugi mogao da kaze kako si ti muzicar. ja sam bubnjar i odgovorno mogu da potvrdim da u arandjelovcu postoji 100 bubnjara od kojih mozda 2 znaju stvarno da sviraju bubanj na neko visokom da nekazem svetskom nivou a ostali se samo zovu bubnjari.....
tako je i za ostale instrumentaliste pa cak i za cele grupe evo na primer hund ima odlicnu ideju ali svi mnogo slabo sviraju.....
ostale mislim da ne vredi ni pominjati jedino svaka cast nezvanicnoj verziji.....
i grupi u kojoj je nekad svirao matori mita gitarista i maksa i ekipa.....
tako je i za ostale instrumentaliste pa cak i za cele grupe evo na primer hund ima odlicnu ideju ali svi mnogo slabo sviraju.....
ostale mislim da ne vredi ni pominjati jedino svaka cast nezvanicnoj verziji.....
i grupi u kojoj je nekad svirao matori mita gitarista i maksa i ekipa.....
Moonlight is start to transform some people into strange creatures who drive others mad!
Posted 18 January 2007 - 01:09 PM
kad smo vec kod sirupa da li ste culi da se sirup opet okuplja u staroj postavi koja je svirala pre par godina:
brka vocal
denis guitar
fikus bass guitar
chaush drums and percussions
mozda bude i neke svirke uskoro
brka vocal
denis guitar
fikus bass guitar
chaush drums and percussions
mozda bude i neke svirke uskoro
Moonlight is start to transform some people into strange creatures who drive others mad!
Posted 18 January 2007 - 05:16 PM
POZDRAV ZA MOG BRATA CHAUSHA(GIGANTE DRUMMERE...) SVAKA IM CAST NA OGROMNOM NAPREDOVANJU ZA OVIH NEKOLIKO GODINA, ISKRENO KAD SMO BILI KLINCI CHAUSH, DULE (ISTO MOJ BRAT ALI RODJENI) I JA, IMALI SMO NEKU IDEJU DA NAPRAVIMO BEND KOJE CE SE ZVATI "bROTHERS BAND"
ALI POSTO JE MENE MRZELO DA VEZBAM GITARU NIJE OD TOGA NISTA ISPALO! INACE IMAJU OSNOVA DA IME "SOFT VOICE" PREIMENUJU U "BROTHERS BAND" JER IPAK IMA DVA BRATA U BENDU....ALI TO JE SAD GOTOVA PRICA JER SU SE PROBILI POD TIM IMENOM!
INACE DOBRI BENDOVA IMA I PORED SOFT VOICE-A KAO STO SU SIRUP, SOI.....ALI ONI NISU TOLIKO AKTIVNI KAO STO JE TO SLUCAJ SA SOFT VOICEOM TAKO DA MOJ GLAS IDE NJIMA
INACE DOBRI BENDOVA IMA I PORED SOFT VOICE-A KAO STO SU SIRUP, SOI.....ALI ONI NISU TOLIKO AKTIVNI KAO STO JE TO SLUCAJ SA SOFT VOICEOM TAKO DA MOJ GLAS IDE NJIMA

"We can have the sun
We can have the moon
We can have the walk on every sunny afternoon
Reasons to love
You give me freedom to love..."
Posted 23 January 2007 - 11:16 AM
ponovo okupljam sirup pa cemo napraviti zajedno svirku taman kad nam bude promocija novog diska mislim na soft voice .
svi ste pozvani naravno ono koji slusaju tu muziku
Posted 07 February 2007 - 11:21 PM
gigante drummere di provincia, on Jan 23 2007, 10:16 AM, said:
To sto ti odsviras ja ne bih slusao (kako se kaze) NI ZA SPAS. Treba kontaktirati Administratora da se takvi likovi kao sto si ti izbace sa foruma trajno.
Edited by Marko, 07 February 2007 - 11:23 PM.
Posted 08 February 2007 - 01:25 PM
DA TAKVI KAO TI SLUSAJU OVO STO JA SVIRAM JA BI GA DAVNO BATALIO
DRAGO MI JE STO TI NISI ADMINISTRATOR
ZA TEBE JE VEROVATNO NAJBOLJI AR BEND KOKTEL BEND ALI BRATE ONI NISU IZ AR
DRAGO MI JE STO TI NISI ADMINISTRATOR
ZA TEBE JE VEROVATNO NAJBOLJI AR BEND KOKTEL BEND ALI BRATE ONI NISU IZ AR
Posted 09 February 2007 - 11:09 AM
SKORO SVE BUBNJARE IZ BENDOVA KOJE SI NAVEO SAM JA UCIO DA SVIRAJU OSIM LOME KOJEG JEDINO POSTUJEM
OSTALI NE VREDE NI ZA K..AC
JA SAM VISE ZABORAVIO NEGO STO SU ONI NAUCILI A AKO BAS HOCES DA ZNAS JA SAM DOBIJAO POZIV OD MUZICKOG UREDNIKA RTS1 DA SVIRAM NA ONIM SMRDLJIVIM EMISIJAMA SA NARODNJACIMA ALI SAM GA NARAVNO OTERAO U TRI IDIOTSKE LEPE PM
U OVOG GRADU NEMA DOBRIH BENDOVA A I OVO STO IMA SVODI SE NA PAR DOBRIH MUZICARA
OSTALI NE VREDE NI ZA K..AC
JA SAM VISE ZABORAVIO NEGO STO SU ONI NAUCILI A AKO BAS HOCES DA ZNAS JA SAM DOBIJAO POZIV OD MUZICKOG UREDNIKA RTS1 DA SVIRAM NA ONIM SMRDLJIVIM EMISIJAMA SA NARODNJACIMA ALI SAM GA NARAVNO OTERAO U TRI IDIOTSKE LEPE PM
U OVOG GRADU NEMA DOBRIH BENDOVA A I OVO STO IMA SVODI SE NA PAR DOBRIH MUZICARA
Posted 07 June 2007 - 09:31 AM
najveci proslavljeni i na daleko poznati arandjelovacki band je
Nekadasnje SKITNICE
marko gitarista
filip basista
duginac Harmonika
Radisha Bubnjevi
mece vokal
jesu narodnjaci ali su bas bili popularni nekad
RESPECT to OLD SCHOOL
Nekadasnje SKITNICE
marko gitarista
filip basista
duginac Harmonika
Radisha Bubnjevi
mece vokal
jesu narodnjaci ali su bas bili popularni nekad
RESPECT to OLD SCHOOL
Posted 20 August 2007 - 11:16 AM
Da li je moguce da niko ne pominje Dan pos' (Dan Posle)?
Ako ste se ikad zapitali ko je u stvari Smrt...
"Ma, dajte, ljudi, pa ne ujedam ja..."
Spam Sindikat!!!
Idejni Tvorac i Mesija SS-a
Hear me now
Words I vow
No fucking regrets
Fuck these chains
No god damn slave
I will be different
I'll stand here defiantly
My middle finger raised
Fuck your prejudice
"Ma, dajte, ljudi, pa ne ujedam ja..."
Spam Sindikat!!!
Idejni Tvorac i Mesija SS-a
Hear me now
Words I vow
No fucking regrets
Fuck these chains
No god damn slave
I will be different
I'll stand here defiantly
My middle finger raised
Fuck your prejudice
Posted 20 August 2007 - 09:28 PM
Hund a dobri su i Pogresila roda ali oni nemaju autorske stvari samo prepevavaju
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account