Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Najveci Bend Arandjelovca Ikada?

• You cannot reply to this topic
342 replies to this topic

#41 BoleQ

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 317 posts

Posted 21 August 2007 - 02:01 AM

Jbg ne postoje vise
"Lusha and stiff little fingers"
Sorry, If you mind going back, this is a 1st class. It's nothing personal, it's just that we are better than you!

#42 silverrush

Jelly For The Babies

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,392 posts
  • Interests:Music, Basketball

Posted 21 August 2007 - 02:58 AM

U Rodama je dobar samo Hocevar!A boga mi i onaj mali bubnjar zna da baratatata!
take it easy....it's all right...my eyes are open but im lazy to stay...lazy to go...let's get together on the floor :)

#43 gigante drummere di provincia

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,482 posts
  • Interests:drummer, programer

Posted 21 August 2007 - 02:42 PM

jedini problem sto jedna lasta ne cini prolece

pevac je pola benda a u gradu trenutno ja ne vidim nikoga koga bi pomenuo kao prosecan
Moonlight is start to transform some people into strange creatures who drive others mad!

#44 silverrush

Jelly For The Babies

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,392 posts
  • Interests:Music, Basketball

Posted 21 August 2007 - 03:07 PM

To si upravu!Ja neznam bukvalno nijednog koji ima dobar glas!Urlanje te necini pevacem a za primer......retko ko,gotovo niko nemoze da izvuce glas 99% pesama....primera.....White Snake.....sta znam......
take it easy....it's all right...my eyes are open but im lazy to stay...lazy to go...let's get together on the floor :)

#45 AmohS NrobeR

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 322 posts

Posted 21 August 2007 - 04:03 PM

Kako nisi cuo za Dan Pos'?
Andra nekadasnji vlasnik najbolje igraonice u gradu,ikada,inace je svirao bass,
mladji Tondja,i jos dva lika,ne mogu da se setim kako se zovi,ali svirali su do jaja;
imali su svoje stvari,svirali su u bioskopu sa jos gomilom ondasnjih bendova...
Ako ste se ikad zapitali ko je u stvari Smrt...

"Ma, dajte, ljudi, pa ne ujedam ja..."

Spam Sindikat!!!

Idejni Tvorac i Mesija SS-a

Hear me now
Words I vow
No fucking regrets

Fuck these chains
No god damn slave
I will be different

I'll stand here defiantly
My middle finger raised
Fuck your prejudice

#46 AmohS NrobeR

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 322 posts

Posted 21 August 2007 - 04:08 PM

e,vidis!
tesko da bilo ko u gradu moze da peva whitesnake,ili deep purple,ali ti to ne mozes da objasnis ljudima,
kao ni cinjenicu da je bolje svirati 3 pesme,ali da to stvarno zvuci,nego 20,pa da ti posle 3-ce pesme 80% ljudi napusti svirku...
Ako ste se ikad zapitali ko je u stvari Smrt...

"Ma, dajte, ljudi, pa ne ujedam ja..."

Spam Sindikat!!!

Idejni Tvorac i Mesija SS-a

Hear me now
Words I vow
No fucking regrets

Fuck these chains
No god damn slave
I will be different

I'll stand here defiantly
My middle finger raised
Fuck your prejudice

#47 RODA

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,557 posts

Posted 27 August 2007 - 10:05 AM

View PostAmohS NrobeR, on Aug 21 2007, 05:08 PM, said:

e,vidis!
tesko da bilo ko u gradu moze da peva whitesnake,ili deep purple,ali ti to ne mozes da objasnis ljudima,
kao ni cinjenicu da je bolje svirati 3 pesme,ali da to stvarno zvuci,nego 20,pa da ti posle 3-ce pesme 80% ljudi napusti svirku...

Mi sviramo Whitesnake-Fool for your loving(mislim da stvarno dobro sviramo tu pesmu,osim sto Goran gresi tekst...)
DeepPurple-Burn:Fireball:Smoke...

Poblem je samo sto nemamo autorske pesme,ali polse ovih nekoliko svirki u "Papilonu" povucicemo se i pocecemo da radimo na autorskim stvarima...

u gradu najbolji bend je "Nezvanicna verzija",a Hund ima najbolje autorske pesme.
Posted Image
Posted Image

Posted Image
Posted Image

Posted Image
Posted Image

#48 gigante drummere di provincia

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,482 posts

Posted 27 August 2007 - 02:37 PM

View PostRODA, on Aug 27 2007, 11:05 AM, said:

Mi sviramo Whitesnake-Fool for your loving(mislim da stvarno dobro sviramo tu pesmu,osim sto Goran gresi tekst...)
DeepPurple-Burn:Fireball:Smoke...

Poblem je samo sto nemamo autorske pesme,ali polse ovih nekoliko svirki u "Papilonu" povucicemo se i pocecemo da radimo na autorskim stvarima...

u gradu najbolji bend je "Nezvanicna verzija",a Hund ima najbolje autorske pesme.

decaci vasa greska je u tome sto svirate stvari koje su izuzetno teske sto za sviranje mada mnogo vise za pevanje kao sto su purple,snake i ostali bendovi tog tipa koji ako se ne odpevaju kako treba pesma gubi smisao dzaba vama sto je mozda i ne odsvirate toliko lose......

mada iskreno ja do sada nisam cuo ni jedan band koji svira gore navedene grupe a da to lici na nesto... bez uvrede......

kada bi nezvanicna verzija svirala pesme od hunda to i bio najbolji band u AR slazem se. jednima fali kreativnost a drugima malo tehnike i muzickog umeca......ali zajedno bi bili vrh
Moonlight is start to transform some people into strange creatures who drive others mad!

#49 RODA

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,557 posts

Posted 27 August 2007 - 06:42 PM

View Postgigante drummere di provincia, on Aug 27 2007, 03:37 PM, said:

decaci vasa greska je u tome sto svirate stvari koje su izuzetno teske sto za sviranje mada mnogo vise za pevanje kao sto su purple,snake i ostali bendovi tog tipa koji ako se ne odpevaju kako treba pesma gubi smisao dzaba vama sto je mozda i ne odsvirate toliko lose......

mada iskreno ja do sada nisam cuo ni jedan band koji svira gore navedene grupe a da to lici na nesto... bez uvrede......

kada bi nezvanicna verzija svirala pesme od hunda to i bio najbolji band u AR slazem se. jednima fali kreativnost a drugima malo tehnike i muzickog umeca......ali zajedno bi bili vrh

slazem se...Ali ja mislim da smo ja i Hocevar odlicno odsvirali te stvari...Ostali manje vise...Sto se tice Nezvanicne verzije,ona je najskolovaniji bend u gradu(koliko sam ja cuo),a Hundu to bas treba...Jel Verzija ima neke svoje stvari?Ja bih vam iskreno preporucio da ne svirate Greenday(nemislim nista lose)samo je ono vece to najgore zvucalo...Koliko su vas dole placali????? :rolleyes:Odo sad na Balkaniku...Odo sad da slusam Balkaniku.............Odlazim...................................................
.................

Edited by RODA, 27 August 2007 - 06:46 PM.

Posted Image
Posted Image

Posted Image
Posted Image

Posted Image
Posted Image

#50 tunchi

Član

• Members
  • PipPip
  • 12 posts

Posted 27 August 2007 - 07:08 PM

jel moze neko da mi kaze gde svira mali mixer, jel on u soft voice bendu ili negde drugde, skoro sam ga slusao i odusevio sam se

#51 Jimi

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 79 posts

Posted 27 August 2007 - 08:01 PM

Sta ce Hundima tehnika kad oni sviraju pankericu? :) Mis'im pank i potencira na takvim stvarima.

Inace, mislim da su bas oni najpoznatija ar grupa ikada. A Nezvanicna verzija je klasican tezgaski bend, koji btw savrseno zvuci.

Soft voice nesto posustaje, mada da ste malo ublazili stil i da niste potencirali na autorskim stvarima, i da ste imali stalne vikend-svirke po par lokala u gradu ili okolini, mozda bi i bili malo popularniji... I naravno, da vas nisu ispalili one jajare iz Omladinske lopovske organizacije...

Pozdrav za drummare-a ;)

PS: Jajara = sitan lopov. Neko ko providno ukrade 30 000 dinara (ili manje) iz gradskog budzeta i ode na more. Ako mi ne verujete, potrazite u Vujakliji :)
Posted Image

#52 gigante drummere di provincia

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,482 posts

Posted 28 August 2007 - 12:51 PM

jimi :respekt:

potpuno si u pravu ali ne zelimo svi da budemo u tezgaroskom bendu i da od toga zaradjujemo pare

(da to zelim odavno bi svirao narodnjake.........) zbog toga je stil takav kakav je

da mikser je poceo da svira sa nama i vec na sledecoj svirci cemo pokazati zasto smo jedan od (ako ne i najbolji) band u ar a bogami mozda i sire samo jos jednu zabunu da resimo

band koji svira povremeno u papilonu nije soft voice jer u njemu je samo pola benda odnosno 3 njegova clana druga trojica ne sviraju prema tome MELON nije isto sto i SOFT VOICE

melon jos uvek tanko zvuci jel smo tek poceli zajedno da sviramo ali sto se tice SOFT VOICE-a uvek usvirani i mislim da AR poznavaoci muzike znaju dobro kako moze da zvuci koncert SOFT VOICE-a bilo na trgu u domu ili u papilonu

veliki pozdrav............

#53 Valheru

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,060 posts

Posted 28 August 2007 - 01:25 PM

View Postsilverrush, on Aug 21 2007, 03:58 AM, said:

U Rodama je dobar samo Hocevar!A boga mi i onaj mali bubnjar zna da baratatata!

Upravo obrnuto, hocevar naj vise koci zato sto ga mrzi da vezba, a vule je trenutno naj bolji bubnjar u gradu. Ostali su stariji od njega ali im treba jos doosta da vezbaju da bi ga stigli.
Posted Image Posted Image
Ако смо живи никада нећемо умрети...
BiteFight

#54 gigante drummere di provincia

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,482 posts

Posted 28 August 2007 - 02:54 PM

View PostValheru, on Aug 28 2007, 02:25 PM, said:

Upravo obrnuto, hocevar naj vise koci zato sto ga mrzi da vezba, a vule je trenutno naj bolji bubnjar u gradu. Ostali su stariji od njega ali im treba jos doosta da vezbaju da bi ga stigli.

Vule je pre svega dobar decko

mozda jednog dana postane dobar bubnjar ali sada je definitivno mnogo daleko od toga mada mlad je ima vremena samo treba da nastavi da vezba.... a sto se tice izjave da je neko najbolji bubnjar u gradu ja se najezim kad to cujem.....

ovo ljudi nije sport pa da je neko najbolji u sviranju nekog instrumenta

a sto se tice vuleta u stadijumu u kojem je trenutno nije najbolji bubnjar ni u svojoj kuci a kamoli u gradu (bez uvrede jer vuletov cale je dobar bubnjar....) ali opet kazem mlad je ima vremena ima sanse da postane dobar ali ima jos mnogo da prodje vremena ...... znam ja iz iskustva.............

#55 RODA

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,557 posts

Posted 28 August 2007 - 05:19 PM

View PostValheru, on Aug 28 2007, 02:25 PM, said:

Pricao sam za Whitesnake,a u principu to je istina,i nazalos jos veca istina je to sto njega mrzi da smislja kompozicije.Vule je odlican bubnjar ali zbog godina i iskustva ne bi rekao da je najbolji u gradu...Njegov veliki problem je sto on ne zeli da svira kompozicije u kojima bubnjevi drze obican ritam i onda on u takvim kompozicijama ispada iz ritma,ali ja mislim da ce od njega postati odlican bubnjar,samo kada bi slusao druge POSEBNO njegovog cala koji ga uvek kritikuje na probama.NJegov cale stvarno dobro svira bubanj i ako bi vec raspravljali ko najbolje svira u gradu bubnjeve definitivno bi to bio njegov cale :bi: ,ali to nije za poredjenje jer svako ,kao i kod girate i ostalih instrumenata tako i kod bubnjeva,gradi svoj stil[][][]

BEZ zabune I Ssada on je ODLICAN BUBNJAR...

Edited by RODA, 28 August 2007 - 05:25 PM.

Posted Image
Posted Image

Posted Image
Posted Image

Posted Image
Posted Image

#56 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 28 August 2007 - 05:21 PM

View PostMilosavljevic Marko, on May 5 2006, 12:43 AM, said:

Najaca pesma od blockhead je NO MORE diesel

Mozda si u pravu,u ono vreme je to bilo vrlo provokativno jer smo se cak i potukli sa tkzv. dizelasima jer smo svirali tu pesmu,valjda ih je ubola u srce!
clan ex Blockhead-a
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#57 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 28 August 2007 - 05:42 PM

Svaki bend ima svoje dobre i lose strane,pitanje je samo kojih je vise.Ima jos bendova koji nisu pomenuti a bili su dobri svojevremeno.

Edited by Lincoln Burrows, 28 August 2007 - 05:47 PM.

Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#58 RODA

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,557 posts

Posted 28 August 2007 - 05:43 PM

View Postgigante drummere di provincia, on Aug 28 2007, 03:54 PM, said:

Vule je pre svega dobar decko

mozda jednog dana postane dobar bubnjar ali sada je definitivno mnogo daleko od toga mada mlad je ima vremena samo treba da nastavi da vezba.... a sto se tice izjave da je neko najbolji bubnjar u gradu ja se najezim kad to cujem.....

ovo ljudi nije sport pa da je neko najbolji u sviranju nekog instrumenta

a sto se tice vuleta u stadijumu u kojem je trenutno nije najbolji bubnjar ni u svojoj kuci a kamoli u gradu (bez uvrede jer vuletov cale je dobar bubnjar....) ali opet kazem mlad je ima vremena ima sanse da postane dobar ali ima jos mnogo da prodje vremena ...... znam ja iz iskustva.............

Definitivno ne mogu da se slozim sa tim da po tvom misljenju Vule jos nije"dobar bubnjar"
Posted Image
Posted Image

Posted Image
Posted Image

Posted Image
Posted Image

#59 Valheru

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,060 posts

Posted 29 August 2007 - 01:24 AM

Vule veoma dobro svira i Deep Purple i WhiteSnake, sta vise u papilonu je svirao bez greske dok je bubnjar Melona ispadao iz ritma vise puta na mnogo laksim pesmama.

A koliko ja znam Gar6 vise ne svira bubnjeve, tako da je vule jedini iz te kuce koji jos uvek aktivno vezba.
Posted Image Posted Image
Ако смо живи никада нећемо умрети...
BiteFight

#60 gigante drummere di provincia

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,482 posts

Posted 29 August 2007 - 08:25 AM

View PostValheru, on Aug 29 2007, 02:24 AM, said:

Vule veoma dobro svira i Deep Purple i WhiteSnake, sta vise u papilonu je svirao bez greske dok je bubnjar Melona ispadao iz ritma vise puta na mnogo laksim pesmama.

A koliko ja znam Gar6 vise ne svira bubnjeve, tako da je vule jedini iz te kuce koji jos uvek aktivno vezba.

hahahahahah ovo je najveca glupost koju sam ja cuo na svoj racun hahahahaahahahaha

decko ja sam zadnji put ispao iz ritma svirajuci bubnjeve u 5. razredu

to sto ja radim u svojos svirci a tebi lici na ispadanje iz ritma svakako je rudiment u sviranju za koji ti jos verovatno nisi ni cuo ni video jel mozda se ne bavis muzikom otkud znam kako god u glavnom nemoj pricati o stvarima u koje se ne razumes ...... a sto se tice vise toga ko je najbolji u gradu zabole me bas..... ja nemam sta vise ovde u gradu da dokazujem o sviranju bubnja ........ mnogo sam daleko otisao i definitivno od kako je umro novica u gradu ne postoji bubnjar koji moze da odsvira pola stvari od onih koje ja sviram ukljucujuci sve vrste muzike a ne samo parple i whitesnake....

e i ja sam cudan lik raspravljam se sa klincima........ ideite negde malo na stranu da svirate izadjite iz ar pa cete da vidite koliko ste dobri.............

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users