Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Sta uraditi ako vam se bivsa ljubav opet javi?
Started by GoRDon, Sep 27 2007 10:31 PM
122 replies to this topic
Posted 14 October 2007 - 12:36 PM
mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan. molimo pozovite kasnije...za desetak godina....
Attached File(s)
-
imagesfdf.jpg (3.49K)
Number of downloads: 0
...
#47 Guest_mitrica_*
Posted 07 November 2007 - 11:09 AM
"Sta uraditi ako vam se bivsa ljubav opet javi?"
Dogodila su mi se dva ovakva slucaja.
Kada me prvi kontaktirao,bila sam u dugoj vezi sa deckom iz istog grada(tj. ovog). No,meni nije bio problem da se nadjem sa njim i porazgovaram o svemu.Nije mi ni padalo na pamet da obnovimo vezu,a kad smo se nasli i porazgovarali,primetila sam da nema potrebe da menjam misljenje.To sto smo imali nekada davno, stvarno je bilo extra,ali smo se oboje promenili i po mom misljenju, ali ne i njegovom,ne bi imalo svrhe krenuti ponovo.
Ovaj drugi lik mi se javio bas u nevreme. To jest, u vreme kad sam izgradjivala sadasnju vezu.
Sa njim sam imala izuzetnu vezu, ali koja je pukla zbog razdaljine.Ovaj put me zvao da zivimo zajedno,sto bi znacilo da ja trebam da se odreknem mog posla ili on njegovog,pa da zivimo od mog. Nekako nisam za te kombinacije (pogotovo da izdrzavam druge ili da me drugi koriste), tako da ni ovaj lik nije imao ponovnog uspeha sa mnom.
Sve u svemu,po meni - treba pruziti priliku starim ljubavima,izaci sa njima, porazgovarati,moguce je da su se promenili,svi se mi menjamo.
Dogodila su mi se dva ovakva slucaja.
Kada me prvi kontaktirao,bila sam u dugoj vezi sa deckom iz istog grada(tj. ovog). No,meni nije bio problem da se nadjem sa njim i porazgovaram o svemu.Nije mi ni padalo na pamet da obnovimo vezu,a kad smo se nasli i porazgovarali,primetila sam da nema potrebe da menjam misljenje.To sto smo imali nekada davno, stvarno je bilo extra,ali smo se oboje promenili i po mom misljenju, ali ne i njegovom,ne bi imalo svrhe krenuti ponovo.
Ovaj drugi lik mi se javio bas u nevreme. To jest, u vreme kad sam izgradjivala sadasnju vezu.
Sa njim sam imala izuzetnu vezu, ali koja je pukla zbog razdaljine.Ovaj put me zvao da zivimo zajedno,sto bi znacilo da ja trebam da se odreknem mog posla ili on njegovog,pa da zivimo od mog. Nekako nisam za te kombinacije (pogotovo da izdrzavam druge ili da me drugi koriste), tako da ni ovaj lik nije imao ponovnog uspeha sa mnom.
Sve u svemu,po meni - treba pruziti priliku starim ljubavima,izaci sa njima, porazgovarati,moguce je da su se promenili,svi se mi menjamo.
Posted 11 November 2007 - 12:05 AM
Pa uglavnom mi se sve stare ljubavi javljaju.. Nema tu nista chudno.. Ako mislite "javi" u smislu "hoce ponovo da budete zajedno" hm.. u tom slucaju lepo objasnila da to ne ide.. Osim ako naravno ne osecam nesto prema toj osobi i ako je razlog naseg raskida bio banalan..
Sezame,otvori se.. Hocu napolje.. :)
Meco VT :*
Posted 11 November 2007 - 01:05 PM
Ja se mojoj bivsoj ljubavi nikada ne bih javila,niti bih mu pruzila priliku da mi bilo sta objasni,ma ne bih volela uopste da ga vidim...neznam mozda postoji samo jedan decko sa kojim bih mogla da razgovaram i to je sve..ali ovo sto je bilo dosada ne bih obnavljala...
Edited by ticolino, 11 November 2007 - 01:07 PM.
Posted 11 November 2007 - 01:19 PM
i ja cu da joj se javim
CAOOOO...hhehehe.....sta znam.....zavisi kako ste raskinuli vezu....sporazumno....svadjom....jbg.....ima tu dosta primera.....
ako je bila dooga veza onda uvek ostaje,kako god da ste raskinuli,nesto sto ce te osecati prema toj osobi (bar tako mislim) i uglavnom pokusavate da nadjete utehu u drugoj osobi......
ako je bila dooga veza onda uvek ostaje,kako god da ste raskinuli,nesto sto ce te osecati prema toj osobi (bar tako mislim) i uglavnom pokusavate da nadjete utehu u drugoj osobi......
take it easy....it's all right...my eyes are open but im lazy to stay...lazy to go...let's get together on the floor :)
Posted 14 November 2007 - 11:04 PM
Meni na primer jeste.. I znala sam da ce samo meni skoditi ta veza,a opet sam se pomirila.. Ma chudno je to.. Mada je tada sve to bilo sveze.. Nije proslo ni mesec dana.. A mozda sam tako postupila zato sto nismo mi odluchivali,nego visa sila.. Tj. daljina.. Verovatno bih u nekoj drugoj situaciji pokusala da ostanem pribrana.. Definitivno ne znam sta bih uradila i mogu samo da nagadjam i kazem ono sto bih volela.. a to je upravo to da je proslost ostala za nama.. ali nije bas uvek tako ;/
Posted 14 November 2007 - 11:21 PM
Sveeeeee se zaboravljaaaaa.. malo sutraaaaa.. tesna dusha,tesna koza.. sa zivcima sam davno looosa
la la la la
A ja sto se borim godinu dana? Sto povredjujem druge jer im ne pruzam koliko oni meni?
Ali dobro
Ne gubim ja nadu
Ali dobro
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account