Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Bukulja (unutrasnjost)

153 replies to this topic

#141 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 22 June 2009 - 11:42 AM

View PostVanHelsing, on Jun 22 2009, 09:44 AM, said:

Valjalo bi da se otvori da izadje taj ustajao vazduh malo,da se proluftira da se ne uhvati memla po zidovima,a mogla bi i da bude najveca fabrika sampinjona na Balkanu :lol: :lol: :lol:

Ja sam za demilitarizaciju Arandjelovca u potpunosti.Neka idu tamo gde ih vole!!

demilitarizacija arandjelovca.. sta bi to predstavljalo?
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#142 Aca

Extra AR forumas/ica

• Moderator
  • 8,432 posts

Posted 22 June 2009 - 12:15 PM

Dosta ljudi ovde laze neki se i zezaju a Roda tebi ne verujem iz razloga sto sam sedeo pre par meseci u drustvu u beogradu sa nekim ljudima i bio je covek vojno lice koji je bio po sluzbi na Bukulji i kroz pricu o vojsci i o svemu o cemu su pricali taj gospodin je tako pomenuo da je godinu dana proveo na sluzbi u Arandjelovcu, moj teca ga je pitao jel smes da kazes sta se krije pod Bukuljom, a covek mu je odgovorio da je to vojna tajna i da ljudi koji dolaze na Bukulju po sluzbi prolaze specijalne testove i obuku da ne bi progovorili i da u Bukulju ne moze svako da udje, cak je rekao da su dva coveka likvidirana jer im je popustio nervni sistem i plasili su se da ne odkriju tajnu nekome. To je sve sto je rekao da i rekao je vojska koja se nalazi gore nema dozvoli da udje unutra nego samo rade na cuvanju ulaza.
Posted Image

#143 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 22 June 2009 - 12:58 PM

View PostAca, on Jun 22 2009, 01:15 PM, said:

..rekao da su dva coveka likvidirana jer im je popustio nervni sistem i plasili su se da ne odkriju tajnu nekome...

:ag::ag:
to je filip gadjao stoju po porudzbini al omasio..
FRoX ForevA..

#144 VanHelsing

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 22 June 2009 - 01:51 PM

View PostHasan Salihamidzic, on Jun 22 2009, 12:42 PM, said:

Mudar momak a pravi se naivan!

#145 VanHelsing

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 22 June 2009 - 02:10 PM

Dosta ljudi ovde laze neki se i zezaju a Roda tebi ne verujem iz razloga sto sam sedeo pre par meseci u drustvu u beogradu sa nekim ljudima i bio je covek vojno lice koji je bio po sluzbi na Bukulji i kroz pricu o vojsci i o svemu o cemu su pricali taj gospodin je tako pomenuo da je godinu dana proveo na sluzbi u Arandjelovcu, moj teca ga je pitao jel smes da kazes sta se krije pod Bukuljom, a covek mu je odgovorio da je to vojna tajna i da ljudi koji dolaze na Bukulju po sluzbi prolaze specijalne testove i obuku da ne bi progovorili i da u Bukulju ne moze svako da udje, cak je rekao da su dva coveka likvidirana jer im je popustio nervni sistem i plasili su se da ne odkriju tajnu nekome. To je sve sto je rekao da i rekao je vojska koja se nalazi gore nema dozvoli da udje unutra nego samo rade na cuvanju ulaza.

Ma j***s njihovu doktrinu vise,i specijalne pripreme,ceo zivot su se spremali za odbranu zemlje,i ocuvanje drzave,a prvi su pukli,i videlo se koliko su sposobni,nismo imali 6 sposobnih generala da izvrse puc i stanu bandi na rep!Najvece razocarenje moje licno je JNA!
Dosta vise praznih prica o njihovim tajnama i sposobnostima.Tajni o njima vise nema,samo trose pare ovom narodu,a nikakve vajde od njih!
Sve to treba profesionalizovati,liberalizovati i svesti na najmanju mogucu meru jer mi mozemo ratovati samo sa Tunguzijom!

A i ne znam ko bi od njih zasluzio da se krije u Bukulji!

Antrax :respekt:

Edited by zikson, 22 June 2009 - 09:41 PM.

#146 Hugo Cavez

Član

• Members
  • PipPip
  • 34 posts

Posted 22 June 2009 - 03:06 PM

View PostHasan Salihamidzic, on Jun 22 2009, 12:42 PM, said:

Imas mnogo blizih i strucnijih oko sebe da ti to preciznije objasne,a i sto te uostalom briga kad ces ti svoju srecu potraziti negde drugo.. ti ne pripadas ovde!

" ja cu svoju srecu potraziti negde drugo.. ja ne pripadam ovde "

Ovo zadnje su vase reci!

#147 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 22 June 2009 - 04:14 PM

View PostVanHelsing, on Jun 22 2009, 02:51 PM, said:

Mudar momak a pravi se naivan!

pa u kom smislu demilitarizovati? da li vi to vidjate vojsku negde u arandjelovcu pa to govorite?
Ja sam prvi za profesionalizaciju vojske, i za njeno kolektivno izbegavanje ali i dalje mi nije jasno ko vam dise za vratom?

View PostHugo Cavez, on Jun 22 2009, 04:06 PM, said:

Imas mnogo blizih i strucnijih oko sebe da ti to preciznije objasne,a i sto te uostalom briga kad ces ti svoju srecu potraziti negde drugo.. ti ne pripadas ovde!

" ja cu svoju srecu potraziti negde drugo.. ja ne pripadam ovde "

Ovo zadnje su vase reci!

Ja vidim da ocigledno pokusavate nesto da mi kazete vec par postova unazad..
nema potrebe da trazim objasnjenje Helsingove recenice od drugih ljudi "men bliskijih" kad mogu to direktno od njega da dobijem..

p.s. odlucite se dal cete me persirati ili ne, ovako cudno izgleda kad je pola pola.. sto se mene tice, ja bih ipak vise voleo da me persirate..
FRoX ForevA..

#148 kaca

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 224 posts

Posted 22 June 2009 - 08:37 PM

Hoce li meni konacno neko da objasni zasto na forumu vise ne postoji moja tema pod nazivom 'Mutanti na Bukulji'? To je sa onom zabom. Vec sam jednom pitala, ali nema odgovora...

#149 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 June 2009 - 09:02 PM

View PostHugo Cavez, on Jun 18 2009, 07:06 PM, said:

Mozda moj lapsus mada bih ja pre rekao vasa iskrivljena mentalna slika poimanja stvarnosti,kao i Jovanina naravno

...:o odakle ti znas da se ona zove Jovana..ti si meni ispricao neku drugu pricu(skola u Francuskoj,pa Vrsac..:lol:) hmmm..;)

moj teca ga je pitao jel smes da kazes sta se krije pod Bukuljom, a covek mu je odgovorio da je to vojna tajna i da ljudi koji dolaze na Bukulju po sluzbi prolaze specijalne testove i obuku da ne bi progovorili i da u Bukulju ne moze svako da udje

....Ovo je dokaz da vojska nema pojma..kakva crna vojna tajna..Ja nikakve testove nisam prolazila,i ulazila sam tamo kad god sam htela..eh,sta sve ta Bukulja krije,kakve tajne..:stidimse: Kada bi ona suma progovorila,rasturila bi sve veze i brakove u Arandjelovcu..:lol:
Ima jedna pesmica iz moje mladosti o Bukulji,a pevala se u Kacari u ranim jutarnjim satima..ide ovako nekako: Bukuljo,Bukuljo,ti borici mali,ko se nije ljubio neka se pohvali..itd,itd..:ag:
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#150 Hugo Cavez

Član

• Members
  • PipPip
  • 34 posts

Posted 22 June 2009 - 11:45 PM

[quote name='CeDiNiCa' date='Jun 22 2009, 10:02 PM' post='225013']
...:o odakle ti znas da se ona zove Jovana..ti si meni ispricao neku drugu pricu(skola u Francuskoj,pa Vrsac..:lol:) hmmm..;)

Vi ste neki islednik ovde ili sta?Mozda ste vi bukuljski inspektor iz rupe a necete da nam kazete? :D

Edited by Hugo Cavez, 22 June 2009 - 11:46 PM.

#151 anthrax

Član

• Members
  • PipPip
  • 39 posts

Posted 23 June 2009 - 06:50 AM

http://forum.krstari...hp/t-57052.html

http://www.arcor.de/...albumID=4207403

http://forum.srpskinacionalisti.com/viewto...3&start=600

- Po luksuzu skloniste kod AranÄ‘elovca malo zaostaje za Konjicem. Ako je tamo „Hajat“, ovo na Bukulji moglo bi da bude „Interkontinental“.

A ako nekoga interesuje kako je u Konjicu NEKA POGLEDA
http://blip.tv/file/869504

#152 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 23 June 2009 - 12:12 PM

Offtopic obrisan.
Ako zelite da pisete o drugim stvarima,otvorite novu temu.

Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#153 VanHelsing

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 25 June 2009 - 11:29 PM

View PostHasan Salihamidzic, on Jun 22 2009, 05:14 PM, said:

pa u kom smislu demilitarizovati? da li vi to vidjate vojsku negde u arandjelovcu pa to govorite?
Ja sam prvi za profesionalizaciju vojske, i za njeno kolektivno izbegavanje ali i dalje mi nije jasno ko vam dise za vratom?

Pa bas da ti crtam sad ne mogu u detalje,razmisli malo sam,mozda je za tebe samo kasarna pojam vojske,za mene je to institucija u ovoj nesrecnoj zemlji vrlo indoktrinirana,korumpirana,temelji se na lazima i virtuelnoj realnosti.To sve sto imamo u gradu a pod vojnom je sapom nista nam vala ne treba!Nek naprave kafic u rupi,a jos bolje i kupleraj,vece bi vajde imali svi!

#154 SkypeWalker

Član

• Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 26 June 2009 - 12:41 AM

Ja znam sta ima, ali ako ti kazem, moracu da te ubijem.

Pa ti gledaj sta ces.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users