Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Vesti i Novosti
Started by dARco, Oct 16 2007 09:17 PM
17 replies to this topic
Posted 16 October 2007 - 09:21 PM
Dosta puta bacim pogleda na neke vesti...bilo to na okviru foruma ili portala...portal koristim iskljucivo za info o vremenu
a vesti na forumu,pa odem pogledam ako ima nesto zanimljivo,procitam i tako...milim da je korisno imati nesto tako na forumu!!!
A.G. Matos
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
Posted 17 October 2007 - 08:07 AM
Chovek iznosi sve vesti i to treba podrzati u svakom sluchaju. Pa i u dnevnim novinama ne pishe samo ono zelite da chujete nego ima za svakoga po neshto i naravno prochitate samo ono shto vas zanima. Govorim kao neko sa strane kome vesti u vashem gradu nisu toliko bitne ali mogu da budu zanimljive pa ih zato prochitam ponekad. Go Alek!!!
Posted 17 October 2007 - 08:21 AM
Ja samo ovde i citam vesti vezane za Arandjelovac i to mi se svidja jer sam za mnoga desavanja saznao preko ovog sajta.Retko slusam i gledam RTV Sumadiju i ne pratim lokalne medije ako uopste jos i postoji neko ,tako da mi dosta znaci ono sto o Arandjelovcu saznam ovde.
sve je nista
Posted 17 October 2007 - 09:34 AM
Posto u nasem gradu i nema nekih desavanja,dobro je procitati vesti pa makar one bile i za krpljenje nasih ionako losih ulica.Kad citam dnevne novine sav se izbedacim kad vidim da po desetak dana nema nista o desavanjima u nasem gradu,dakle ako vec neko ima bilo kakve informacije o desavanjima u AR. neka to slobodno napise,ma sta ko mislio o tome,mene bas obraduje.
VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!
Posted 17 October 2007 - 10:04 PM
nesmeta mi to,ima ponekad nesto lepo da se procita mada je ovo truo grad do jaja pa samo na forumu mogu da procitam sta se desava...samo zvrljajte!
Posted 18 October 2007 - 10:35 AM
Obicno samo pogledam o cemu se radi, pa ako me nesto zanima procitam ceo clanak. Naravno da me ne zanimaju sve novosti ali sto rece Drogba, ima za svakoga po nesto. Mislim da treba tako i da se nastavi.

.............................................
............................................[SRB][ZlatijaForce]Samson
Spam Sindikat
Ministar alkoholizma
Posted 20 October 2007 - 12:45 PM
Slabo posto nisam uopste bio aktivan do sada, a od sada cemo pokusati malo aktivnije.
Friedrich Nietzsche said:
All beings so far have created something beyond themselves; and do you want to be the ebb of this great flood and even go back to the beasts rather than overcome man? What is the ape to man? A laughingstock or a painful embarrassment. And man shall be just that for the overman: a laughingstock or a painful embarrassment. You have made your way from worm to man, and much in you is still worm. Once you were apes, and even now, too, man is more ape than any ape.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account