Edited by GoRDon, 18 October 2007 - 07:43 PM.
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Sta radite kada vas pocne cimati nepoznati broj?
Started by GoRDon, Oct 18 2007 07:43 PM
80 replies to this topic
Posted 18 October 2007 - 07:45 PM
Kad cima nepoznat br.ne mogu nista da uradim,jer kad stavi onaj prefiks #31# ne mogu da mu uzvratim br 
A sto se tice br.koga nemam u imeniku,ako cimne,naravno da cu zvati,mozda cima neko ko nema kredita sa nekog drugog broja,ali ako mi salje poruke,to ne volim,jer ne volim da neko preko poruka izjavljuje ljubav ili prvo poruke pa onda upoznavanje...Brate pridji ako zelis nesto....
A sto se tice br.koga nemam u imeniku,ako cimne,naravno da cu zvati,mozda cima neko ko nema kredita sa nekog drugog broja,ali ako mi salje poruke,to ne volim,jer ne volim da neko preko poruka izjavljuje ljubav ili prvo poruke pa onda upoznavanje...Brate pridji ako zelis nesto....
Posted 18 October 2007 - 08:18 PM
Obicno saznam cij je to broj u roku od pola sata. Neki put mi treba duze vreme da saznam ko je to ali mi se nikada nije desilo da ne saznam.

.............................................
............................................[SRB][ZlatijaForce]Samson
Spam Sindikat
Ministar alkoholizma
Posted 18 October 2007 - 08:53 PM
Samson, on Oct 18 2007, 09:18 PM, said:
Obicno saznam cij je to broj u roku od pola sata. Neki put mi treba duze vreme da saznam ko je to ali mi se nikada nije desilo da ne saznam.
Ma Samson radi u CIA,ne zajebavajte se sa njim.

Posted 18 October 2007 - 09:27 PM
Comi, on Oct 18 2007, 10:22 PM, said:
ponekad me neki cimaju, npr. jedanput jedna starija zena, pa me je zvala posle pita ko sam....a ona mene prva cimala. ili jedna klinka se nalozila, ali se razocarala kada je saznala da sam zensko...ma svasta ima..
Prvo se nalozi, pa te onda pita da li si musko ili zensko!
Kuda ide danasnja omladina?
Edited by Samson, 18 October 2007 - 09:28 PM.

.............................................
............................................[SRB][ZlatijaForce]Samson
Spam Sindikat
Ministar alkoholizma
Posted 18 October 2007 - 11:38 PM
Prvo pozovem da vidim da li je musko ili zensko.Onda iskuliram xexe.Znate kako,u zadnje vreme ima debila koji tako zovu i cimaju nepoznate ljude.Meni se na primer desilo da su me pozvale neke ludace iz NS-a ali prvo su se predstavile kao shiptari iz Ulcinja...
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 19 October 2007 - 12:02 AM
Ja iskuliram... Stvarno nerazumem znacenje cimanja... Cimne ako nema kred e pa kad uplate neka zovu.. Mrzim kad neko sakrije broj.. Imala sam nekog kretena koji je zvao mene,drugaricu,i druga non stop pretio.. Posle nekog vremena dobio je batine i iskulirao... Uglavnom iskuliram!!!!!!!!!!!!
***Ve$eL@ DrUzIn@ Ar~DiSnEy~L@Nd***
ANDREA~

aKa Little Mermaid
Ako neko uspe na suncu kockom leda napisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!
Jednom se radja, jednom se dise, jednom se voli i nikad vise
VoLiM sLoVo D Jer Se LakO pIsE, voLim sAMOoo DaMiRa i nIkoGa Vise!!!
ANDREA~

aKa Little MermaidAko neko uspe na suncu kockom leda napisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!
Posted 19 October 2007 - 12:10 AM
Kad me neko cimne,a da nemam taj broj..pozovem jer mozda nekom trebam zaista!
Kad me neko cimne sa nepoznatog broja...iskuliram...sta drugo mogu da uradim(mada ne razumem cimanje sa nepoznatog)
Kad mi neko poslaje poruku odg. bio slucaj da imam ili nemam taj br....jer nema koga da se plasim!
Kad me neko cimne sa nepoznatog broja...iskuliram...sta drugo mogu da uradim(mada ne razumem cimanje sa nepoznatog)
Kad mi neko poslaje poruku odg. bio slucaj da imam ili nemam taj br....jer nema koga da se plasim!
A.G. Matos
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
Posted 19 October 2007 - 12:20 AM
Nije poenta u tome da se plasis vec ako im trebas neka te zovu.. Ok ti si musko pa mozda proveravas dal nije neka riba hehe ali kad me cimne muski br uzastopno da ga okrenem to stvarno smara ako si musko uplati kred i zovi... Ne bitno ko cima i drugarice znaju da me cimaju milion put sto smara...
***Ve$eL@ DrUzIn@ Ar~DiSnEy~L@Nd***
ANDREA~

aKa Little Mermaid
Ako neko uspe na suncu kockom leda napisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!
ANDREA~

aKa Little MermaidAko neko uspe na suncu kockom leda napisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!
Posted 19 October 2007 - 11:01 AM
Milosavljevic Marko, on Oct 19 2007, 11:56 AM, said:
Hm kad me cipa nepoznati broj pozove taj isti broj i upitam druze je ste li vi malocas zvali ,e pa hoce centrala da pogresi jedanput ali ne sto puta j...m li ti majku majkinu mrs mrs dzukelo jedna 
Znaci da te ne cimam sa drugog broja
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account