Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Poruka staroj ljubavi...
Started by Majaaa, Nov 07 2007 01:24 AM
109 replies to this topic
Posted 05 June 2008 - 05:10 PM
cone95, on Jun 5 2008, 03:37 PM, said:
sad si sa nekim pacerima a bilo nam je isuvise dobro vise te ne zelim muvaj se sa pacerima 
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
BUT is being in love with YOU that makes me happy.
Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;
love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.
Posted 05 June 2008 - 05:16 PM
Kaja*, on May 5 2008, 09:24 PM, said:
Ili:
,,Znam ja dobro kako ti je sa njom,
cak sam i tvoj novi broj pre nje znala.
Dugo jos bi ti nju varao,da moju sliku tad nije nasla..
Znam da si isti ko pre,jos drhti ti ruka,
i srce ti lupa kad zoves me...
,,Znam ja dobro kako ti je sa njom,
cak sam i tvoj novi broj pre nje znala.
Dugo jos bi ti nju varao,da moju sliku tad nije nasla..
Znam da si isti ko pre,jos drhti ti ruka,
i srce ti lupa kad zoves me...
Zasto ste toliko sigurne da se taj neko jos lozi na vas....... ne treba se tripovati toliko.... bez uvrede!
Ja mojo mogu reci samo: eeeeeejjjjjjjjjjjjjjj breeeeeeeeeeeeee kapelaaaaaaaaaaaaaaaa
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Pravda za Frox-a!
Posted 05 June 2008 - 05:16 PM
cone95, on Jun 5 2008, 05:37 PM, said:
sad si sa nekim pacerima a bilo nam je isuvise dobro vise te ne zelim muvaj se sa pacerima 
ahahahaah
ak si joj rekao
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Pravda za Frox-a!
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Pravda za Frox-a!
Posted 05 June 2008 - 06:32 PM
Rasa, on Jun 5 2008, 06:16 PM, said:
eeeeeejjjjjjjjjjjjjjj breeeeeeeeeeeeee kapelaaaaaaaaaaaaaaaa
njiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Pravda za Frox-a!
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Pravda za Frox-a!
Posted 14 June 2008 - 07:56 PM
Trazim te. U masi razlicitih likova, razlicitih ljudi. Tvoje oci su posebne. Ocekujem da se tvoj pogled pojavi iza nekog ugla, iz zadimljenog polumraka, da me tvoje oci presretnu i nasmese mi se. Misli su mi sa tobom. Hocu da te vidim. Zelim...
Mogu te prepoznati iz velike udaljenosti. Srce mi potvrdi da si to ti, zadrhti kad oseti ma koji deo tebe. Ono me je i sada nateralo da dodjem, izadjem u grad i potrazim te. Tebe tako lepu i daleku poput prividjenja. Hteo bih da te imam, da si moja. Hteo bih da ti poklonim svaki deo sebe, da ti se poverim kao sto nisam nikome. Da se smejemo, da tugujemo zajedno. Da budem tvoj, zauvek.
Zasto ti se uvek vracam? Zasto me proganjas? Pokusao sam da te izbrisem iz secanja. Pokusao sam da volim druge, da te zaboravim.
Da ubedim sebe da si ti cista fikcija. Proizvod moja luckaste maste, nesto trenutno i prolazno. Najvise sto sam uspeo je da te samo "zaturim",sakrijem od samog sebe u neku "fijoku" svoje podsvesti, ali ne i da te nepovratno izgubim.
Uvek sam te pronalazio, cak i onda kad to nisam hteo. Srce mi govori da cemo se mi jednom ipak spojiti, da ce se moje bice potpuno uklopiti u tvoje, kao delovi slagalice i da ce tek tada moj zivot postati potpun. Jednostavno osecam da si ti jedina prava osoba za mene, da si ti onaj deo mozaika koji nedostaje. Zivot je pred nama. Verujem u dane, mesece, godine koje nam predstoje.
Mozda zato sto iako nemam razloga, verujem u tebe. Zato sto zelim da i ti mene potrazis i pronadjes u masi momaka koje si volela, u sarenilu ociju, kao sto i ja upravo trazim tebe.
Mogu te prepoznati iz velike udaljenosti. Srce mi potvrdi da si to ti, zadrhti kad oseti ma koji deo tebe. Ono me je i sada nateralo da dodjem, izadjem u grad i potrazim te. Tebe tako lepu i daleku poput prividjenja. Hteo bih da te imam, da si moja. Hteo bih da ti poklonim svaki deo sebe, da ti se poverim kao sto nisam nikome. Da se smejemo, da tugujemo zajedno. Da budem tvoj, zauvek.
Zasto ti se uvek vracam? Zasto me proganjas? Pokusao sam da te izbrisem iz secanja. Pokusao sam da volim druge, da te zaboravim.
Da ubedim sebe da si ti cista fikcija. Proizvod moja luckaste maste, nesto trenutno i prolazno. Najvise sto sam uspeo je da te samo "zaturim",sakrijem od samog sebe u neku "fijoku" svoje podsvesti, ali ne i da te nepovratno izgubim.
Uvek sam te pronalazio, cak i onda kad to nisam hteo. Srce mi govori da cemo se mi jednom ipak spojiti, da ce se moje bice potpuno uklopiti u tvoje, kao delovi slagalice i da ce tek tada moj zivot postati potpun. Jednostavno osecam da si ti jedina prava osoba za mene, da si ti onaj deo mozaika koji nedostaje. Zivot je pred nama. Verujem u dane, mesece, godine koje nam predstoje.
Mozda zato sto iako nemam razloga, verujem u tebe. Zato sto zelim da i ti mene potrazis i pronadjes u masi momaka koje si volela, u sarenilu ociju, kao sto i ja upravo trazim tebe.
ELITE KRIPTONIT GENIJE
Don't piss me off - I'm running out of places to hide the bodies
My karma ran over your dogma
Can I have a picture? So I can show Santa EXACTLY what I want for Christmas!!!
...Be careful what you wish for 'cause you just might get it...
Don't piss me off - I'm running out of places to hide the bodies
My karma ran over your dogma
Can I have a picture? So I can show Santa EXACTLY what I want for Christmas!!!
...Be careful what you wish for 'cause you just might get it...
Posted 14 June 2008 - 08:17 PM
[quote name='Genije' date='Jun 14 2008, 06:56 PM' post='138823']
Trazim te. U masi razlicitih likova, razlicitih ljudi. Tvoje oci su posebne. Ocekujem da se tvoj pogled pojavi iza nekog ugla, iz zadimljenog polumraka, da me tvoje oci presretnu i nasmese mi se. Misli su mi sa tobom. Hocu da te vidim. Zelim...
[/quote
Prijavi se za "IZBOR ZA NAJ PRICU"...bas je dobro..
Sto se mene tice..hm..sve zavrsim odmah,i ne postoje vise reci,ili neka prica kasnije. Samo jednoj osobi sam imala puno toga da kazem..ali zivot je surov,nema ga vise,i uvek cu zaliti sto nismo imali vremena...
[/quote
Prijavi se za "IZBOR ZA NAJ PRICU"...bas je dobro..
Sto se mene tice..hm..sve zavrsim odmah,i ne postoje vise reci,ili neka prica kasnije. Samo jednoj osobi sam imala puno toga da kazem..ali zivot je surov,nema ga vise,i uvek cu zaliti sto nismo imali vremena...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account