Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Drugarstvo posle raskida...

• You cannot reply to this topic
144 replies to this topic

#141 Monty Burns

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 348 posts

Posted 11 January 2010 - 01:24 PM

View PostShopaholic, on 11 January 2010 - 10:13 AM, said:

I sta cemo ako se posle nekog vremena ta strast i ta ljubav opet "razbukta"? Moguce je.
Hocemo li biti drugovi?
Moze li taj decko da bude srecan sa nekom drugom osobom, ako zna da ima bivsu kao drugaricu?
Hoce li mu ta bivsa reci "E vidis druze ova je za tebe, ova nije za tebe itd" ako zna da time mozda ide u korist svoje stete? Hoce li uopste biti devojke koja je za njega?
Hoce li ta nova devojka prihvatiti bivsu kao njegovu drugaricu, a ne kao pretnju da joj to moze rasturiti vezu?

Ne zanosite se. Niko od to dvoje ne zna sta je u glavi onog drugog, i na koji ga nacin drugi gleda.

Sa normalnim ljudima sve to moze da se sredi i da se lepo dogovori...:)
Bombonica-Maca...

#142 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 11 January 2010 - 04:20 PM

Ipak mislim da to nema veze sa tim ko je normalan, a ko nije, sve je do principa i do granice tolerancije. Ako neko zeli da bude najbolji drug sa bivsim/om, ja nemam nista protiv, ali se unapred zna da su te osobe osudjene na propast u ljubavi, jer za sobom "vuku" nekoga, ne mogu da zapocnu nista novo....

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#143 Monty Burns

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 348 posts

Posted 11 January 2010 - 05:02 PM

View PostShopaholic, on 11 January 2010 - 10:13 AM, said:

I sta cemo ako se posle nekog vremena ta strast i ta ljubav opet "razbukta"? Moguce je.
Hocemo li biti drugovi?
Moze li taj decko da bude srecan sa nekom drugom osobom, ako zna da ima bivsu kao drugaricu?
Hoce li mu ta bivsa reci "E vidis druze ova je za tebe, ova nije za tebe itd" ako zna da time mozda ide u korist svoje stete? Hoce li uopste biti devojke koja je za njega?
Hoce li ta nova devojka prihvatiti bivsu kao njegovu drugaricu, a ne kao pretnju da joj to moze rasturiti vezu?

Ne zanosite se. Niko od to dvoje ne zna sta je u glavi onog drugog, i na koji ga nacin drugi gleda.

e sad sam lepo spavao pa da komentarisem sve :D
ako to desi jbg...desilo se opet i tako ce biti zasto da bude drugacije...
zasto ne bi bio srecan ako ima bivsu kao drugaricu?
ako je bivsa takva da o tim stvarima prica u svoju korist,onda decko treba da razmisli sa kim je bio i sa kim se druzi...
naravno da ce biti...samo treba da se nadje...
opet ako nova devojka nece da prihvati bivsu kao drugaricu,onda ima neki problem ili kompleks i tu ne treba veza ni da bude...:)
Bombonica-Maca...

#144 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 12 January 2010 - 02:17 PM

View PostMonty Burns, on 11 January 2010 - 05:02 PM, said:

e sad sam lepo spavao pa da komentarisem sve :D
ako to desi jbg...desilo se opet i tako ce biti zasto da bude drugacije...
zasto ne bi bio srecan ako ima bivsu kao drugaricu?
ako je bivsa takva da o tim stvarima prica u svoju korist,onda decko treba da razmisli sa kim je bio i sa kim se druzi...
naravno da ce biti...samo treba da se nadje...
opet ako nova devojka nece da prihvati bivsu kao drugaricu,onda ima neki problem ili kompleks i tu ne treba veza ni da bude...:)

:lol: Onda su nova i bivsa bile u nekakvoj lezbejskoj vezi. :ag:
Allmighty Itachi... mozemo ovako da teramo do besvesti i da krcamo postove, sustina je u tome da je sve relativno. :)
Ja sam za neke "ok odnose" a ne za neko prijateljstvo bog zna kakvo, mora da se zna neki red.

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#145 Monty Burns

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 348 posts

Posted 12 January 2010 - 02:34 PM

View PostShopaholic, on 12 January 2010 - 02:17 PM, said:

:lol: Onda su nova i bivsa bile u nekakvoj lezbejskoj vezi. :ag:
Allmighty Itachi... mozemo ovako da teramo do besvesti i da krcamo postove, sustina je u tome da je sve relativno. :)
Ja sam za neke "ok odnose" a ne za neko prijateljstvo bog zna kakvo, mora da se zna neki red.

Allmighty Itachi...to sam ja da se zna :D :D :D
slazem se...ja samo kazem da moze da bude prijateljstvo...ni preveliko ni premalo...:)
Bombonica-Maca...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users