A vas????????????
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Upoznavanje
Started by konan_slaven, May 12 2006 09:24 PM
183 replies to this topic
Posted 17 July 2006 - 04:49 PM
Cao,ja ne bih bas da kazem ime inace izgleda da sam najstarija od devojaka na forumu,inace imam 21 god.
Inace vidim da ima dosta klinaca na forumu,ali i starijih zbog kojih se ne bih predstavljala!!!ali dobro inace moj zivotni moto je NEMA ODMORA DOK TRAJE OBNOVA!!!
Inace vidim da ima dosta klinaca na forumu,ali i starijih zbog kojih se ne bih predstavljala!!!ali dobro inace moj zivotni moto je NEMA ODMORA DOK TRAJE OBNOVA!!!
Posted 17 July 2006 - 05:02 PM
SandraBulock, on Jul 17 2006, 05:49 PM, said:
Cao,ja ne bih bas da kazem ime inace izgleda da sam najstarija od devojaka na forumu,inace imam 21 god.
Ako je ovo tacno sto si napisala onda nema potrebe da se predstavljas, a i nema potrebe da krijes identitet, nisi ti nikakav zlocinac vec clan ovog foruma. Ne verujem da ovde neko zeli nekome da naudi ili smeta, ovde smo da se druzimo.
Ime:
xxxxxxxxx
Pozdrav za sve clanove foruma
edit by dARco: Post edited!!
Nemoj iznositi privatne informacije clanova ako to sami nisu ucinilil!
Edited by dARco, 18 August 2006 - 12:24 PM.
Posted 28 September 2006 - 06:03 PM
lekler, on Sep 28 2006, 04:58 PM, said:
Ja nisam odavde,ja sam sa planete Vikler!
Svaka ti cast brate, neumoran si sa svojim komentarima koji nemaju veze sa vezom. Izgleda da svaki forum mora da ima nekog kao sto si ti, ukljucis se u bilo koju temu odvalis neku glupost i teras dalje. Samo kljucna stvar u svemu ovome sto hocu da kazem je da me je skoro svaki tvoj glupi komentar zasmejao, samo tako i natavi. Pozdrav.
Posted 28 September 2006 - 06:31 PM
Rade-PCMAX, on Sep 28 2006, 07:03 PM, said:
Svaka ti cast brate, neumoran si sa svojim komentarima koji nemaju veze sa vezom. Izgleda da svaki forum mora da ima nekog kao sto si ti, ukljucis se u bilo koju temu odvalis neku glupost i teras dalje. Samo kljucna stvar u svemu ovome sto hocu da kazem je da me je skoro svaki tvoj glupi komentar zasmejao, samo tako i natavi. Pozdrav.
Koliko je tema ozbiljna toliko je i komentar...
edited by GoRDon; Tema jeste ozbiljna ali ti izgleda to ne mozes shvatiti!!!
Edited by GoRDon, 28 September 2006 - 06:45 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account