Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Treba li ARANDJELOVCANIMA ovakva lokalna vlast?
Posted 27 January 2008 - 06:29 PM
Posted 27 January 2008 - 06:42 PM
...TiJaNa..., on Jan 27 2008, 06:29 PM, said:
Slazem se! Svi su oni Arandjelovcani, nebitno iz koje stranke!
Ko god da dodje na vlast rodjak mu je ili prijatelj iz druge i te vanstranacke koalicije su nam dosle glave...
Sve jedno je za koju stranku glasamo na lokalu kad ce u skupstini sedeti isti ljudi, ako ne ispred ove onda ispred one druge stranke!
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 15 February 2008 - 12:29 AM
Sale Rankovic, on Dec 26 2007, 09:32 PM, said:
Mislim da nisi u pravu.
Ja sam video Svabica sa lopatom do kolena u blatu, ÄŒedu ÐorÄ‘evica vozi bager a Ljuba Stankovic razvlaci neke kablove po kanalu.
Posted 15 February 2008 - 12:53 AM
Hasan Salihamidzic, on Jan 27 2008, 06:42 PM, said:
Ako sam te dobro razumeo onaj Drvoseca iz radikala je ustvari Baja iz DSS-a... samo drugacije izgleda
Posted 15 February 2008 - 01:06 AM
...TiJaNa..., on Jan 27 2008, 06:29 PM, said:
On im je pomogao tako sto im kancelarija ne zvrji prazna na par sati nedeljno. A budzetu je pomogao tako sto ga je olaksao za nekoliko desetaka hilj din vise nego prethodna direktorka.
Posted 15 February 2008 - 01:36 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 20 October 2008 - 08:19 AM
Zasto Arandjelovac propada?
Zato sto svi hoce da se "utale", od gradonacelnika do sefa gradilista.
U koji god grad ili palanku da odem u Srbiji, svuda se nesto desava. Nije sjajno, ali nesto se radi.
Kod nas rade samo banke i kladionice.
Opstinska vlast (u nekim drugim gradovima), investitoru daje zemljiste, prikljucak za struju, vodu, kanalizaciju, oslobadja ga poreza nekoliko godina, samo da otvori pogon, jer to znaci nova radna mesta.
Ovde kad cuju da neko hoce da radi, prvo gradonacelniku treba ovliko, gradskom menadzeru ovoliko, pa onda lokalnoj mafiji ovoliko.
Kad covek sabere kome sve treba da plati da bi poceo da radi, pokupi se i ode u neki drugi grad.
U gradskoj vlasti jos uvek nisam video nekog da ima zelju da nesto zaista promeni.
Isti ljudi se vrte u krug, a filozofija je "ja tebi, ti meni" i "ruka ruku mije".
A za to vreme Arandjelovac ostaje "crna rupa" i "slepo crevo".
Edited by Leverquin, 20 October 2008 - 08:20 AM.
"Samo u Srbiji kad je neko nesposoban, onda ga od miloste zovu nacionalistom." Z.Dj.
Posted 20 October 2008 - 09:45 AM
Leverquin, on Oct 20 2008, 09:19 AM, said:
Zasto Arandjelovac propada?
Zato sto svi hoce da se "utale", od gradonacelnika do sefa gradilista.
U koji god grad ili palanku da odem u Srbiji, svuda se nesto desava. Nije sjajno, ali nesto se radi.
Kod nas rade samo banke i kladionice.
Opstinska vlast (u nekim drugim gradovima), investitoru daje zemljiste, prikljucak za struju, vodu, kanalizaciju, oslobadja ga poreza nekoliko godina, samo da otvori pogon, jer to znaci nova radna mesta.
Ovde kad cuju da neko hoce da radi, prvo gradonacelniku treba ovliko, gradskom menadzeru ovoliko, pa onda lokalnoj mafiji ovoliko.
Kad covek sabere kome sve treba da plati da bi poceo da radi, pokupi se i ode u neki drugi grad.
U gradskoj vlasti jos uvek nisam video nekog da ima zelju da nesto zaista promeni.
Isti ljudi se vrte u krug, a filozofija je "ja tebi, ti meni" i "ruka ruku mije".
A za to vreme Arandjelovac ostaje "crna rupa" i "slepo crevo".
Nazalost,sve je tacno sto si napisao:(
Posted 20 October 2008 - 01:48 PM
2.bog - Pantelic Nikola
3.The Creator - Obradovic Dusan
4.GSX-R- Krstovic Ilija
5.Itachi - Ciric Aleksandar
6.Dete - Milivojevic Luka
7.Imodium - Milosavljevic Marko
8.Goku-Novakovic Aleksandar
9.Nezzony - Komnenovic Nemanja
10.Ljuba Zemunac - Prodanovic Danilo
11.LovaC - Djukanovic Petar
12.Lincoln GTX - Lukic Marko
13.dr pop - Vukadinovic Milos
14.Exactly- Mladenoviæ Lazar
15.CrueLz -.- - Vojislav Lazarevic
15.Mali_Lovac^^-Bogdan Djukanovic
D.M.F.|Crew...
Nismo zgodni al' smo zato nezgodni!
Posted 20 October 2008 - 03:04 PM
Onu fontanu su gradili toliko dugo,kao da prave magichne fontane iz Barselone.
Onakvu fontanu sam mogao i ja da im ozidam.
Edited by Antraxex, 20 October 2008 - 03:06 PM.
Posted 28 November 2008 - 11:17 AM

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 28 November 2008 - 09:56 PM
Edited by CeDiNiCa, 28 November 2008 - 10:00 PM.
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 02 December 2008 - 09:21 AM
CeDiNiCa, on Nov 28 2008, 10:56 PM, said:
...Dok se i oni ne nakradu,ne zaposle svoje svalerke,zene i ostalu rodbinu, pa i od njih da se posle ocekuju odgovori...kako ne vidite da je to sve ista bagra kojoj je zajednicki interes svih nas koji zivimo u Ar deveta rupa na svirali?
Edited by Slucajni Prolaznik, 02 December 2008 - 09:23 AM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account