Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Biti prevaren ili ostavljen?, Sta je teze podneti?
Posted 13 December 2007 - 10:21 PM
Edited by Mrvica, 13 December 2007 - 10:22 PM.
who talk shit about me,
l just give a fuck about you,
'cause l'm something that you can never be...!!!
Posted 13 December 2007 - 11:03 PM
Ruz Bolton, on Dec 13 2007, 10:51 PM, said:
Naravno,Ruz Bolton, kako god ti kazes
Edited by Mrvica, 13 December 2007 - 11:04 PM.
who talk shit about me,
l just give a fuck about you,
'cause l'm something that you can never be...!!!
Posted 14 December 2007 - 02:28 AM
Mene je samo jedan decko ostavio...Ostavio,mislim raskinuo samnom,ko ga j*ebe.....Mislim sada je tako u tom trenutku nije bilo bas super,al` jedan jedini
Tako da kako je biti ostavljen,ne znam bas a niko me hvala Bogu do sad nije prevario a nadam se da nece,bar nema razloga...
Posted 14 December 2007 - 07:54 PM
Posted 15 December 2007 - 05:02 PM
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
Posted 18 December 2007 - 09:14 PM
danilo14, on Dec 18 2007, 10:22 AM, said:
Nije to bas tako, naravno svako ima pravo na svoje misljenje, ako malo bolje razmislis videces da je bolje biti ostavljen nego prevaren. Ako si dugo u vezi, imas dosta vremena iza sebe koje ste zajedno proveli, mnogo lepih trenutaka, poverenje koje je medju vama.....i jos dosta toga...Ti si joj verovao a posle se uveris da u to sto si verovao ne postoji, da se sve to sruslilo u trenutku kada si saznao da te je ta osoba kojoj si toliko verovao slagala, prevarila.
Biti ostavljen nije toliko tesko podneti,naravno da nije lako ali ako ona nista ne oseca prema tebi onda je bolje da se razidjete, tj. bilo ko od vas.Vezu ne treba zasnivati na navikama ili cemu vec, vec na osecanjima.Ako ih nema onda se pozdravite i svako na svoju stranu.
Posted 19 December 2007 - 02:57 AM
GoRDon, on Dec 18 2007, 09:14 PM, said:
Biti ostavljen nije toliko tesko podneti,naravno da nije lako ali ako ona nista ne oseca prema tebi onda je bolje da se razidjete, tj. bilo ko od vas.Vezu ne treba zasnivati na navikama ili cemu vec, vec na osecanjima.Ako ih nema onda se pozdravite i svako na svoju stranu.
EVO PRAVOG ODGOVORA NA TOPIC!!!
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
Posted 20 December 2007 - 12:28 PM
Elem...ako te ostavi neko,postavljas sebi pitanje...zasto,kako,zbog cega,sta sam uradio/la?
Ako te prevari voljena osoba...e to je vec drugo.Tu niko drugi nije kriv no ona osoba koja je prevarena.Ljudi su ko knjige,neki su klasican A4 format a neki imaju vise strana-lica.
Nisam ni ja cvecka,varao sam neke svoje devojke,ali samo one za koje me je boleo bas k....e to!
A onda sam nasao onu jedinu i pravu,zbog koje bi dao da mi odgrizu muda pre nego da je prevarim!
Ona je toliko zasluzila od mene...dok sam sa njom,sa njom sam i to je to,nema sa strane!!
A i ostavljale su me devojke dosta puta jer sam bio konj nekada i ako su i trebale.
E sad,ne znam da li su me varale...u to ne ulazim.Za jednu jedinu sam siguran da nije i nikad nece a za sve druge bas me zabole!
Edited by CTPAX, 20 December 2007 - 12:30 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account