Prevaru tolerisem,cak mi je i terminologija kojom se ona koristi malo bzvz,ko da je u pitanju neki kriminal a ne musko zenski odnos.Znas niko nije savrsen i cesto neke ne dostatke koje godinama zauzimaju hronicni oblik i ne daju se korigovati kod partnera sa kojim si,izazivaju potrebu za nekom kres kombinacijom.Ta kres kombinacija,naravno ako ostane dobro skrivena,moze cak i da unapredi do tada zbrckan odnos koji najcesce ulazi u kolotecinu sa tom osobom sa kojom zivis ili si uzbiljnijoj vezi.Nagna te na razmisljanje kao,e a sto nebi bilo tako dobro kao i sa ovom cicom sa kojom sam proveo neko vreme.Coveka dize i vraca mu osecaj da se moze nesto uciniti za tu ozbiljnu vezu koja u pomracini cuci i tavori.A kod drugog partnera koji je glavni krivac zbog koga ta veza tavori budi skrivenu energiju kojom ce se boriti za opstanak te njihove ozbiljne veze.Prosto si treba birati slicnog partnera koji o ovome slicno razmislja.Znaci kres kombinacija ok ali ostavljanje to je gadno ako se desi iznenada,bez najave.Tad pucas.Mada ako je to neko zbog koga ce se ta osoba bolje osecati nego pored vas i poceti zdravije da funkcionise i da zivi onda i to sto da ne.Treba oprostiti.
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Biti prevaren ili ostavljen?, Sta je teze podneti?
Started by GoRDon, Dec 13 2007 10:13 PM
141 replies to this topic
Posted 05 January 2011 - 12:24 AM
Po meni je najteze biti ostavljen, a da tek nakon toga saznas da si bio prevaren, ponizen i iskoriscen. A doticna osoba i dalje glumi princezu na zrnu graska i objasnjava zajednickim prijateljima kako sam zapravo ja odgovaran za raspad veze... Zaprepastilo me kada sam video koliko osoba moze da se promeni za kratko vreme.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account