Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Klizanje
Started by DoCmI_RiRoRa, Dec 15 2007 08:48 AM
485 replies to this topic
Posted 23 December 2007 - 03:19 AM
extra , ali mogli su malo led da srede ( ne radi im mashina pa rucno ciste ) da ne padam onako po onom ledu ko da skacem u vodu , zmajski sam se prosula tri puta i to \bog sugavih rupa ali dobro , bitno je da ima klizaliste i da nam je bilo extra !!!!!!
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon !
Posted 23 December 2007 - 09:22 AM
bilo je gala!!! bas smo se super druzili, ali opet nisam nikog upoznao od "novih"forumasa i forumasica....ako veceras stignem dolazim jer sam u bgd na treningu paintballa. ali ako stignem sigurno sam gore!!!

"We can have the sun
We can have the moon
We can have the walk on every sunny afternoon
Reasons to love
You give me freedom to love..."
Posted 23 December 2007 - 02:06 PM
Uuuuu meni je bilo bash extra.. cak sam sam sebe iznenadio sto donekle znam da klizam 
Veceras naravno opet ali ja sam bas za sto kasnije ,npr oko 21-22h ,jer nadam se da u tim kasnijim casovima nece biti bar one male dece,rizicno mi je..
Mada s'druge strane led ce cini mi se uvece biti unisten zbog celodnevnoig klizanja,ne znam da li popravljaju uopste u toku dana ..
Veceras naravno opet ali ja sam bas za sto kasnije ,npr oko 21-22h ,jer nadam se da u tim kasnijim casovima nece biti bar one male dece,rizicno mi je..
Mada s'druge strane led ce cini mi se uvece biti unisten zbog celodnevnoig klizanja,ne znam da li popravljaju uopste u toku dana ..
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account