Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Konkurs moderatora
Started by dARco, Dec 28 2007 01:34 PM
106 replies to this topic
Posted 28 December 2007 - 01:34 PM
Konkurs za moderatore,saradnike sajta i foruma www.arandjelovcani.com
Konkurs za urednicki tim jedine arandjelovacke online zajednice,za ljude koji zele da doprinose istoj..
Evo i konacne prijave sa bitnim detaljima,zahtevima za buduce moderatore..
Potrebno je da pogledate zahteve za odredjene pozicije na sajtu,da obavezno popunite sve forme i prijavite se za moderatora odredjenog foruma...
>> click here <<
Clanovi koji po misljenju management-a sajta zadovoljavaju kriterijume ce biti kontaktirani u kratkom vremenskom roku,zavisno od pristiglih prijava...
Ovom postupku prethodio je vec raspisani konkurs,analize prijavljenih clanova i sl..
Posted 29 March 2008 - 12:12 PM
Vidim da se ljudi prijavljuju,a znam da je potrebna pomoc i Adminima i vec postojecim Moderatorima,tako da ako ima neki podforum u kojem imate manjka tu sam,mada bih ipak vise voleo da je to podforum Razne teme,mislim da tamo ima najvise posla.
StA cU kAd SaM LoOd?!?!?
Posted 24 April 2008 - 03:59 PM
Ja sam se prijavio za Zabava-Humor-Igre ali mi nisu nista odgovorili osim da moram da smanjim slike za signature!!
Posted 04 June 2008 - 09:19 PM
Konkurs za moderatore je ponovo otvoren. Zamolio bih clanove koji su se prijavili i nisu dobili odgovor da ponovo posalju zahtev.
>> PRIJAVA <<
>> PRIJAVA <<
Posted 04 June 2008 - 09:33 PM
HM..Tu sam za uvrnute topike,i za smaranje
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 05 June 2008 - 01:27 PM
Ja sam se opet prijavio za Zabava-Humor-Igre
Posted 05 June 2008 - 09:09 PM
zikson, on Jun 4 2008, 08:19 PM, said:
Konkurs za moderatore je ponovo otvoren. Zamolio bih clanove koji su se prijavili i nisu dobili odgovor da ponovo posalju zahtev.
>> PRIJAVA <<
>> PRIJAVA <<
Our records indicate that you have already submitted an application. Please wait until that application is approved or denied before submitting another one.
Probao ali ovo obavestenje uvek izadje.
Samo vas gledam
mislite o tome
mislite o tome
Posted 20 June 2008 - 03:40 PM
Evo dosadasnje liste prijavljanih clanova u obnovljenom konkursu za moderatore, uskoro cemo i definitivno podeliti pozicije pojedinima..
Heidi - Arandjelovacki kutak
Rasa - Novosti
Vitko - Zabava-Humor-Igre
Comi - Skole u AR
WishmasteR - Computers
Aca - Sport
Ubica ratara - Razne teme
Spirit Evolution - Mobilni
Lincoln Burrows - Music
Leverquin - razne teme;sport;muzika;film, tv, pozoriste
Antraxex - Film-TV-Pozoriste
Svi ostali clanovi koji misle da su dovoljno ozbiljni,koji zele da doprinesu kvalitetu foruma,koji su spremni i sposobni da zrtvuju vreme za uredjenje istog mogu se prijaviti >> ovde !
Clanovi koji su se vec prijavili mogu slobodno ,pored navedenog, navesti jos jedan forum/podforum za koji bi bili u mogucnosti da se zalazu.
Napomena: Prijave relativno novih clanova,problematicnih clanova(u smislu stalnih upozorenja i sl.) ce verovatno biti u startu odbacene..
Lista azurirana 22.06.'08
Heidi - Arandjelovacki kutak
Rasa - Novosti
Vitko - Zabava-Humor-Igre
Comi - Skole u AR
WishmasteR - Computers
Aca - Sport
Ubica ratara - Razne teme
Spirit Evolution - Mobilni
Lincoln Burrows - Music
Leverquin - razne teme;sport;muzika;film, tv, pozoriste
Antraxex - Film-TV-Pozoriste
Svi ostali clanovi koji misle da su dovoljno ozbiljni,koji zele da doprinesu kvalitetu foruma,koji su spremni i sposobni da zrtvuju vreme za uredjenje istog mogu se prijaviti >> ovde !
Clanovi koji su se vec prijavili mogu slobodno ,pored navedenog, navesti jos jedan forum/podforum za koji bi bili u mogucnosti da se zalazu.
Napomena: Prijave relativno novih clanova,problematicnih clanova(u smislu stalnih upozorenja i sl.) ce verovatno biti u startu odbacene..
Lista azurirana 22.06.'08
Posted 20 June 2008 - 04:55 PM
ahhahahahha ubica ratara sa svijih 80% warna 
Za mene necete se pokajati
Za mene necete se pokajati
Edited by Rasa, 20 June 2008 - 04:58 PM.
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!