hmmmmm
Cisto sumnjam da ce imati svrhe da se prijavim,al' ajde.........
hteo bih da se prijavim za Ljubav-Sex(jer sam najcesce tamo)
ili Sport jer mi se cini da tamo ima dosta bespotrebnih rasprava.............
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Konkurs moderatora
Started by dARco, Dec 28 2007 01:34 PM
106 replies to this topic
Posted 19 September 2008 - 03:17 AM
Majaaa, on Jul 9 2008, 09:29 PM, said:
Ako treba obrazlozenje...DARKU...onda je to ovako:
Ja sam se prijavila za moderatora jos dok sam bila VIP clan,ali ti si to iskulirao,a kada pogledamo malo jasnije stvari,ja imam najvise tema,u kojima su najvise teme sa najvecim brojem postova....Ja sam prva na listi sa postovima....I nista nije bilo dovoljno.Ja se ne bunim oko moderatora,znam koliko je cimanje i sve to,niti bih zelela da budem moderator,ja samo zelim da se vrati VIP status clana,npr prvih 10 najaktivnijih....Mislim nije u redu,zar ne?Neki moderatori ne dodju na forum po mesec dana
Ja sam se prijavila za moderatora jos dok sam bila VIP clan,ali ti si to iskulirao,a kada pogledamo malo jasnije stvari,ja imam najvise tema,u kojima su najvise teme sa najvecim brojem postova....Ja sam prva na listi sa postovima....I nista nije bilo dovoljno.Ja se ne bunim oko moderatora,znam koliko je cimanje i sve to,niti bih zelela da budem moderator,ja samo zelim da se vrati VIP status clana,npr prvih 10 najaktivnijih....Mislim nije u redu,zar ne?Neki moderatori ne dodju na forum po mesec dana
Ocu i ja da budem VIP clan
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,