Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Tema za razmatranje...
Started by VisualDemon, Jan 03 2008 02:45 PM
77 replies to this topic
Posted 10 January 2008 - 09:41 AM
Ma da bre,spamera koliko volis
,ja sam trazio da se obrisu svi moji postovi iz zabava humora i igara
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 10 January 2008 - 09:52 AM
CTPAX, mislim da gresis... VIP i extra forumasi nikako ne mogu da budu isti kao i oni koji svrate jednom u mesec dana da samo prelistaju galeriju.
Reci mi kako drugacije da nagradimo clanove koji su tu stalno i koji nesto doprinose forumu?
Reci mi kako drugacije da nagradimo clanove koji su tu stalno i koji nesto doprinose forumu?
Posted 10 January 2008 - 10:07 AM
Brate moj...mogu sad da ti nabrojim 80 posto "vip" osoba koje nisu nista uradili za forum.
Necu da imenujem,jer ne bih da ulazim ni sa kim u konflikt.Opusteno Ziks,meni oni ne smetaju,
samo sam izneo svoje misljenje.Postujem sto su stalno "tu" i sto su najaktivniji u postovima o
kojim pricamo u temi.
Ja na drugim forumima sam samo vidjao grupe "administratori" i to je to.
Ok,fora je da se razlikujemo,postujem. Lepa ideja.
Necu da imenujem,jer ne bih da ulazim ni sa kim u konflikt.Opusteno Ziks,meni oni ne smetaju,
samo sam izneo svoje misljenje.Postujem sto su stalno "tu" i sto su najaktivniji u postovima o
kojim pricamo u temi.
Posted 10 January 2008 - 03:47 PM
CTPAX, on Jan 10 2008, 10:07 AM, said:
Brate moj...mogu sad da ti nabrojim 80 posto "vip" osoba koje nisu nista uradili za forum.
kojim pricamo u temi.
kojim pricamo u temi.
Na drugim forumima,normalno ima i moderatora ako nisi znao
Posted 10 January 2008 - 04:00 PM
Ja sam za to da se za teme , sta mislite o osobi iznad vas, na sta vas podseca nik iznad i sve slicne iskljuci brojanje postova, i da se ponovo presaberu postovi svih clanova, kad se oduzmu postovi iz tih tema!!!!
Posted 10 January 2008 - 07:17 PM
ststeva, on Jan 10 2008, 04:00 PM, said:
Ja sam za to da se za teme , sta mislite o osobi iznad vas, na sta vas podseca nik iznad i sve slicne iskljuci brojanje postova, i da se ponovo presaberu postovi svih clanova, kad se oduzmu postovi iz tih tema!!!!
Ma ne moraju ni da se oduzmu..

Posted 19 March 2008 - 05:10 PM
Pa treba biti slep pa ne videti da se topici tipa ocenite avatar,signature,sta mislite o osobi iznad,kaladont i jos gomila njih koriste za krcanje postova.Sta mi znaci sto cu biti extra forumas sa 2000 postova u kaladontu?!To ce bas znaciti forumu.
Samo vas gledam
mislite o tome
mislite o tome
Posted 19 March 2008 - 08:50 PM
Meni je bzvz to sto ste ukinuli VIP... Nije fer prema tim ljudima koji su maltene ovde otkad forum postoji, otkad vecina nas nije ni znalo za njega. Treba bre da se zna ko kosi, a ko vodu nosi!
Grubo receno/napisano, al' hajd'. Najnormalnije je da oni imaju veca prava od nas koji nemamo toliko postova i koji nismo ucestvovali u tolikoj meri... I ne mogu da shvatim da nekome moze uopste da zasmeta to ili da im usernames u boji bodu oci. Samo je trebalo i muski clanovi da dobijaju bojicu... Meni je bas naprotiv mnogo lepse bilo kad vidim da svakim danom ima sve vise raznobojnih imena
Ali, malo sam se kasno setila da postujem u ovoj temi, tek sam je sad ugledala, kad je sve gotojo.
I da ne zaboravim, super je sto se postovi u Offtopic sobama ne broje!
Ali, malo sam se kasno setila da postujem u ovoj temi, tek sam je sad ugledala, kad je sve gotojo.
I da ne zaboravim, super je sto se postovi u Offtopic sobama ne broje!
Edited by vedrana, 19 March 2008 - 08:59 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account