Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Kako Omasoviti Ovaj Forum!

• You cannot reply to this topic
46 replies to this topic

#1 rankulja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 191 posts

Posted 06 June 2006 - 10:01 PM

Mislim da je forum sasvim ok!Medjutim treba napraviti strategiju omasovljavanja istog!Ima mozda 20-ak dana, a ja po nekoliko puta posecujem forum i sve vise shvatam neophodnost sirenja istog!Mozda zbog samog mrtvila koje je obuzelo ovaj grad i zelje da izadje iz istog.Dobio sam informaciju da ovaj forum aktivno posecuje oko stotinak Arandjelovcana,mozda nebi bilo lose da svako od nas obavesti jos bar 10 e-mail adresa da ovakav forum postoji,ili da nas nekoliko dobrovoljaca uletimo neku kintu u reklamu foruma na lokalnim tv i radio stanicama,mislim da to nebi bilo lose i da ne zahteva velika ulaganja!INTERES zbog cega ovo pisem!!!Ovaj grad je postao odavno kao oni mrtvi gradovi iz stripova koje smo nekada citali!
Ovde mi mogle da dodju do izrazaja i realizacije ideje koje ni na jednom drugom mestu nebi dospele do odredjenih ljudi!Zato potrudimo se da ovaj forum posecuju direktori javnih preduzeca,odbornici u nasoj opstini,rukovodioci arandjelovackih drustvenih i privatnih firmi,predsednik opstine i ostala muda naseg lepoga grada.Tako bismo plasirali razne ideje,a politicke partije bi i na ovaj nacin "oslusnuli"glas naroda!
Srdacan pozdrav!!!Rankulja

p.s.Ukoliko ste zainteresovani mozemo se dogovoriti sa Ar.medijima da okacimo njihovu raklamu na foum,a oni da reklamiraju forum!!!INTERES GRADA IZNAD SVEGA

Attached File(s)

#2 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 07 June 2006 - 10:05 AM

Kao prvo hvala na pohvalama za forum,i za shvatanje njegove svrhe sto nam takodje jeste bitno ...
Sto se mene licno tice razmisljam o omasovljavanju vec duze vreme,sta i kako...Uvek sam shvatao da su ciljna grupa "skolarci" i omladina jer ih ima najvise i mozda najvise koriste internet,ali tvoja ideja mi se evo sada isto tako ucini zanimljivom da se forumu pridruze neki vazniji ljudi Arandjelovca pa bi se tako digla malo i ozbiljnost i znacaj ovog foruma.(kao sto negde napisah da i sam forum postane odlika grada)
E sad pitanje koje me brine: Da li mozemo omasoviti forum ako nije ni koriscenje interneta medju ljudima u gradu bas toliko masovno??To su pitanja koja mi se stalno motaju po glavi kada pomislim na razvoj foruma...
A sto se tice ovoga:

...da svako od nas obavesti jos bar 10 e-mail adresa da ovakav forum postoji

Ne znam za druge ali ja sam od februara,marta poceo masovno da sirim vesti o forumu i ne znam da li neko ko poznaje mene ne zna za forum,ali sad, koliko ih zna a koliko ih koristi redovno to ih ne mogu silom naterati...
Navlacio sam ljude koji cak mozda ni e-mail ne znaju da koriste,a kamoli da im saljem obavestenje e-mail-om..(pomenuti problem nekoriscenja net-a)
Nadam se da ce od svih ovih ideja i planova izroditi nesto jer bitan je ishod a ne plan i sto se mene tice pokusacu da preduzmem neke akcije ali nazalost ne u skorije vreme jer sad jun-jul ispitni rok me ubija u pojam...
A i tebi hvala za ponudjenu saradnju i ideju da prosirimo ovo sto smo zapoceli.
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#3 dusan p

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 257 posts

Posted 07 June 2006 - 09:35 PM

Mnogo je rigidno da je samo registrovanim korisnicima dozvoljeno da gledaju naslove a ne i sadrÃć’…Ãâ€s¾aj tema,time ste se liÃć’…Ãâ€s¡ili nekih potencijalnih posetilaca.Čak bi valjalo,ako je moguće,omogućiti registraciju samo odabirom nickname-a i passworda,bez aktiviranja preko e-maila.
Ako hoćete da omasovite forum otvorite podforum koji se bavi politikom i aktuelnim deÃć’…Ãâ€s¡avanjima,ne u Aranđelovcu,već globalno pa će ljudi posećivati forum da se svađaju.Treba postaviti liberalna pravila,da je dozvoljen svaki sadrÃć’…Ãâ€s¾aj sem onoga Ãć’…Ãâ€s¡to je protivno zakonu(krivičnom za ostale nema veze).
Uz takav sadrÃć’…Ãâ€s¾aj bi mogle i da se provlače naÃć’…Ãâ€s¡e lokalne teme.
Forum koji je usmeren na isključivo lokalne teme,osuđen je na propast jer je ovo malo mesto sa vrlo malo korisnika interneta,a samo mali deo njih će svraćati na forum.
Rukovodeća garnitura u gradu je apsolutno neupućena u internet,ne znaju ni Ãć’…Ãâ€s¡ta je forum od njih se ne moÃć’…Ãâ€s¾e očekivati bilo kakvo posredno ili neposredno učeÃć’…Ãâ€s¡će.
To Ãć’…Ãâ€s¡to stotinak ljudi posećuje je ohrabrujuće,ali to je nedovoljna kritična masa da bude dnevno 2-3 topica.

#4 Ivic@

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 296 posts

Posted 08 June 2006 - 08:55 AM

Osmislite letak A4 formata kao poziv sugradjanima da se pridruze forumu a ja cu odstampati u 50-100 primeraka pa da lepimo po gradu. Imam kolor laser...
"Bolje vrabac u ruci nego slon na drvetu"

#5 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 08 June 2006 - 11:44 AM

Pa sad se vracamo opet na staro,postoji tema reklama u kojoj smo razglabali dosta o tome i da ne ponavljam ono sto je tamo opet, govorili smo kako se ne treba reklamirati dok se ne uzme neka bolja adresa foruma itd...

@ dusan p

Mnogo je rigidno da je samo registrovanim korisnicima dozvoljeno da gledaju naslove a ne i sadržaj tema

Gosti koji nisu registrovani mogu gledati veeeliki deo foruma,to sto je zabranjeno je samo za forume Sugradjenke,sugradjani i Tracevi, cini mi se, jer su to ipak malo skakljive teme,znaci SAMO to.

Forum koji je usmeren na isključivo lokalne teme,osuđen je na propast..

Sto se tice ovoga, to jeste donekle tako ali nama je uvek bio primarni cilj da napravimo forum koji je obelezje Arandjelovca i cija su obelezja lokalne teme.Mi smo ubacili i nesto opstih tema pored lokalnih,ono sto je neophodno,vodjen sam tom logikom da: sto bi ljudi pisali mnogo o opstim temama na nasem malom forumu od 100-200 clanova kada mogu diskutovati sa hiljadama na nekim drugim "opstim" forumima.
Ovo za rukovodecu garnituru verujem i na zalost vecina je takva,ne samo oni.
U svakom slucaju hvala zato sto vas interesuje da diskutujemo svi zajedno na ovu temu a ne samo"uprava" foruma..

Ej da,hvala Ivice na velikodusnoj ponudi imacemo te u vidu :ay:
Lepo i korisno :
------------------------

#6 konan_slaven

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 128 posts
  • Interests:sport, posebno rukomet

Posted 08 June 2006 - 07:36 PM

ja sam jos uvek u srednjoj skolii trudim koliko mogu da razlasim o ovom forumu ali mnogo njih nije zainteresovano tako da mislim da bi bilo da uradimo nesto sto ce privuci nase sugradjane, ali mislim da je ovde glavno pitanje STA URADITI DA BI PRIVUKLI PAZNJU...Ja mislim da je to nas glavni problem...lako je uraditi reklamu kad uradimo nesto sto ce nase sugradjane zadrzati ovde i sto ce ih naterati da nas pohvale...a sto se tice stampanja nas korisnik "LEKLER" ima stampariju...
P.S. To je moje mislenje, ako neko ima neki drugi predlog neka kaze...
UZIVAJTE U ZIVOTU DA SE POSLE NEBI KAJALI

#7 rankulja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 191 posts

Posted 08 June 2006 - 08:49 PM

Sto se tice masovnijeg koriscenja interneta mislim da u bliskoj buducnosti sigurno mozemo ocekivati booooom!
Da je to tako tvrdim jer kako sami vidimo kompjuteri su usli u verujem 60% domova nasih sugradjana,
a cene internet usluga padaju iz dana u dan.Ako dodamo tome da postoji i wireless provajder u Ar-u i
da u planovima telekoma u skorijoj buducnosti postoji i ADSL onda mislim da su moje tvrdnje tacne.
Sto se tice druge tvrdnje da velika vecina nema pojma o internetu i samom radu na racunaru to stoji,ali
vrlo brzo ce se i to promeniti!Evo moj primer je interesantan jer do pre dve godine nisam znao nista o racunaru,internetu bukvalno da ukljucim kompjuter,(e samo kad se setim kako me je "mudri" drao za
podizanje sistema mal,mal pa 10 evra dok nisam naucio da sam podizem).Dobro nemojte pomisliti da se zalim "Ovce su za sisanje" i to stoji tako da u buducnosti sigurno, koriscenje interneta po meni dostize
80% stanovnistva.Tako da kao i u svakom poslu ko krene nesto prvi da radi nemoze da propadne!
Sto se tice letaka tice dobra je stvar,ali ima dosta kratkotrajni efekat,po meni je mnogo bolje napraviti
kalup od kartona i premazati masnom farbom po trotoaru na nekoliko mesta u centru grada.Nije lose da
organizator foruma dogovori saradnju sa npr."Arandjelovac-prevozom" da oni odstampaju na njihovim
kartama sa rasporedom voznje koje stalno dele po autobusu adresu sajta,a on da okaci njihov baner.
Ideja ima mnogo ali najbitnija je realizacija!

Pozdrav

#8 simkear

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 25 June 2006 - 12:46 AM

Ja sam ti lepo reko jos proslog leta da dodjes da naucis da podizes sistem ali ti se nepojavi.
choose life,choose future

#9 rankulja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 191 posts

Posted 25 June 2006 - 10:18 AM

View Postsimkear, on Jun 25 2006, 01:46 AM, said:

Ja sam ti lepo reko jos proslog leta da dodjes da naucis da podizes sistem ali ti se nepojavi.

Sta ima da dolazim da ti oduzimam dragoceno vreme!Naucio sam sam!

#10 Boza

Wanted

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,884 posts
  • Interests:...

Posted 25 June 2006 - 11:28 PM

View Postrankulja, on Jun 25 2006, 11:18 AM, said:

Sta ima da dolazim da ti oduzimam dragoceno vreme!Naucio sam sam!

Bravo majstorcino, vidis da to nije nista tesko.
OFF TOPIC: Kako radi memorija?
THE MOST WANTED AFTER PARTY.

#11 rankulja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 191 posts

Posted 26 June 2006 - 07:50 AM

Radi super!

#12 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 31 January 2009 - 08:43 PM

Evo Rankulja..posle dve i po godine,forum se "omasovio"..ima nas puno koji radimo na tome(omasovljenju)...:)

Edited by CeDiNiCa, 31 January 2009 - 08:46 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#13 silverrush

Jelly For The Babies

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,392 posts
  • Interests:Music, Basketball

Posted 11 March 2009 - 08:54 AM

vratiti vise onih arkadnih igrica i organizovati neko takmicenje tipaaa...ko jeprvi u toji toj dobija nekakve bodove ili tako nesto...
mozda bi bilo dobro kada bi se nabavila neka online igrica u kojoj mogu da ucestvuju forumasi....nesto slicno igricama sa fejsbuka...
ja bih mnogo voleo da se na radio suncu npr. izdvoji nekih sat vremena emisije samo o forumu...desavanjima na njemu i aktuelnim temama foruma :)
take it easy....it's all right...my eyes are open but im lazy to stay...lazy to go...let's get together on the floor :)

#14 Wuyz@

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 226 posts

Posted 12 March 2009 - 11:45 PM

Znaci da sirim po skype-u,msn-u i tako to.
Toliko od mene...

Posted Image
Posted Image
Napokon vise ne igram CS :)

#15 silverrush

Jelly For The Babies

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,392 posts
  • Interests:Music, Basketball

Posted 16 March 2009 - 08:24 AM

View Postsilverrush, on Mar 11 2009, 08:54 AM, said:

vratiti vise onih arkadnih igrica i organizovati neko takmicenje tipaaa...ko jeprvi u toji toj dobija nekakve bodove ili tako nesto...
mozda bi bilo dobro kada bi se nabavila neka online igrica u kojoj mogu da ucestvuju forumasi....nesto slicno igricama sa fejsbuka...
ja bih mnogo voleo da se na radio suncu npr. izdvoji nekih sat vremena emisije samo o forumu...desavanjima na njemu i aktuelnim temama foruma :)

stvarno mislim da bi trebalo razmisliti za ovu emisiju na radio suncu :)

na primer....subotom u 20h ili nedeljom popodne oko 17h...neki terminkoji bi vecini odgovarao za slusanje :)
take it easy....it's all right...my eyes are open but im lazy to stay...lazy to go...let's get together on the floor :)

#16 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 16 March 2009 - 10:51 AM

Skloniti mene i Cedinicu sa shouta i foruma, i eto novih korisnika, a i onih starih.... :ag:

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#17 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 16 March 2009 - 08:48 PM

View Postsilverrush, on Mar 16 2009, 08:24 AM, said:

stvarno mislim da bi trebalo razmisliti za ovu emisiju na radio suncu :)

na primer....subotom u 20h ili nedeljom popodne oko 17h...neki terminkoji bi vecini odgovarao za slusanje :)

Dobra ideja, videcemo kakve su mogucnosti za realizaciju, mogli bi mozda nesto zanimljivo napraviti, gostovanja nekih clanova, price, najave...
Lepo i korisno :
------------------------

#18 Gorann

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 16 March 2009 - 09:12 PM

View PostShopaholic, on Mar 16 2009, 10:51 AM, said:

Skloniti mene sa shouta i foruma, i eto novih korisnika, a i onih starih.... :ag:

Slazem se sa tobom! :D :D
napusti nas na neko vreme,da se odmorimo ko ljudi! :D :D :D

#19 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 16 March 2009 - 09:21 PM

View PostdARco, on Mar 16 2009, 08:48 PM, said:

Dobra ideja, videcemo kakve su mogucnosti za realizaciju, mogli bi mozda nesto zanimljivo napraviti, gostovanja nekih clanova, price, najave...

Daaaa....Ono kao izaberemo dve-tri teme, i kao da se vodi diskusija.... :lol:
Meni se isto svidja ideja. :)

View PostGorann, on Mar 16 2009, 09:12 PM, said:

Slazem se sa tobom! :D :D
napusti nas na neko vreme,da se odmorimo ko ljudi! :D :D :D

Videcu te sta ces da radis sutra, kad me ne bude bilo ceo dan....
Ko ce da ti izjavljuje ljubav onda?

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#20 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 09 May 2009 - 11:25 AM

Mislim da je krajnje vreme da pocnemo sa novim temama,ili nekom nagradnom igrom..:)
Ja bih ponovo organizovala izbor za Naj dete,kao prosle godine,ako se slazete,i ako me necete bojkotovati opet..;)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users