Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Kako Omasoviti Ovaj Forum!

• You cannot reply to this topic
46 replies to this topic

#41 zikson

YU2ZIX

• Root Admin
  • 3,853 posts
  • Interests:No interests.

Posted 22 July 2009 - 09:10 PM

O kakvim komentarima se radi?

#42 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 July 2009 - 09:24 PM

View Postzikson, on Jul 22 2009, 10:10 PM, said:

O kakvim komentarima se radi?

..pa recimo..o komentarima koji su pisani do danasnjeg dana,a bilo ih je...Vidis da je zadnji(posle brisanja),pisan 16-og jula,a danas je 22.....izvini Ziks,ali sam ja perfekcionista,i svasta mi privuce paznju,sve vidim..mozda je to za vas sitnica,ali sve je obrisano(7 dana),i verujem da je to uradjeno zbog Ajzaklijinog komentara danas...Jeste zasluzio tih 10% koji su ga doveli do 100%,ali zasto su i drugi komentari obrisani,ne razumem..:(
Ako to tako treba,i mora da bude,to treba da nam se saopsti..a ne,dodjem na temu,vidim Silverov komentar,a datum 16.07,a pisalo se do danas....zasto bre..sta je bilo u toj temi sto nije trebalo da bude..:(
Taj koji je obrisao neka nam i kaze,da znamo..ja to cenim i postujem,a ovako ne...Ti si sada pitao,i zato imas moje objasnjenje..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#43 kristina91

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 22 July 2009 - 09:25 PM

Nikako!

''Mrav radi, tegli i od njega nije postalo nista. A majmun se zezao po drvecu i od njega je postao covek.''

#44 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 July 2009 - 09:36 PM

View Postkristina91, on Jul 22 2009, 10:25 PM, said:

Nikako!

To je najlakse reci.. "nikako"...ja ovaj forum stvarno volim(a svi su mislili su da sam dosla tu da reklamiram stranku),jer mi je on nekako najstavrniji u ovom svetu,i poznajem ljude na njemu..
Priznajem da primam k'srcu sve sto se njega tice,i primam kritike zbog toga..ali,meni je to nebitno,ja sam "dala sebe" ovde,i nastavicu dok to budem mogla(dok mi dovole)...Ono sto me veceras iznerviralo,to je: brisanje komentara,zelim da znam zasto,nista vise..:)
Ti se Kristi potrudi da forum omasovis,a ne da kazes "nikako"...za promenu: Otvori neku temu,zanimljiva si devojka,i interesantna,mozda omasovis forum..:)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#45 kristina91

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 22 July 2009 - 09:40 PM

View PostCeDiNiCa, on Jul 22 2009, 10:36 PM, said:

To je najlakse reci.. "nikako"...ja ovaj forum stvarno volim(a svi su mislili su da sam dosla tu da reklamiram stranku),jer mi je on nekako najstavrniji u ovom svetu,i poznajem ljude na njemu..
Priznajem da primam k'srcu sve sto se njega tice,i primam kritike zbog toga..ali,meni je to nebitno,ja sam "dala sebe" ovde,i nastavicu dok to budem mogla(dok mi dovole)...Ono sto me veceras iznerviralo,to je: brisanje komentara,zelim da znam zasto,nista vise..:)
Ti se Kristi potrudi da forum omasovis,a ne da kazes "nikako"...za promenu: Otvori neku temu,zanimljiva si devojka,i interesantna,mozda omasovis forum..:)

Izvini :( nervozna sam :( potrudicu se ja, volim i ja forum, ali ne mogu veceras nista.... Pukla sam... Ne obracajte paznju na moj prethodni post ;)

''Mrav radi, tegli i od njega nije postalo nista. A majmun se zezao po drvecu i od njega je postao covek.''

#46 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 July 2009 - 10:12 PM

U redu je Kristina,i ja sam u slicnom stanju..ja sam isuvise emotivna da bih se bavila desavanjima na forumu,kao i politikom..to sam shvatila..:(
Neka brisu,ne zanima me vise...mene ce biti ovde uvek,dok me ne banuju kao Djuku..:(....:wub:

Don Huan

Visit My Website

#47 kristina91

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 22 July 2009 - 10:18 PM

Za pocetak, neka ovu pretragu poboljsaju, ne moz' nista da nadje :huh: a ja cu se pozabaviti forumom, bar da ne razmisljam o onome sta me sad muci....

Edited by kristina91, 22 July 2009 - 10:18 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users