Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Veliko okupljanje forumasa
Started by Boza, Jan 28 2008 05:12 PM
359 replies to this topic
Posted 31 January 2008 - 12:06 AM
Majaaa, on Jan 31 2008, 12:03 AM, said:
Pa Maki ne vidi se bas po tebi da si uwek za rostilj.
Jbg offtopic sry.
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Pravda za Frox-a!
Posted 31 January 2008 - 12:15 AM
Majaaa, on Jan 31 2008, 12:08 AM, said:
Nije ni moglo da se vidi svi me trpaju pizzama i sendvicima blahh
Od sad samo mesiste
Mora se ugojim 
Od sad samo mesiste
Xexe ako,ako i treba malo xexexexe.
KrIpToNiT gOvNa CrEw
Pravda za Frox-a!
Pravda za Frox-a!
Posted 31 January 2008 - 01:25 PM
Mozda je bolje da okupljanje bude u nedelju. Ja radim do 2 subotom
Posted 31 January 2008 - 01:36 PM
Mozda bi stvarno valjalo da pomerimo za nedelju 2. mart jer moguce je da vise nas ima obaveze subotom,ili subotom ali u popodnevnim casovima
U svakom slucaju dogovoricemo se narednih dana,uostalom i svi vi se pitate koliko i mi pa mozete izneti svoje misljenje,predloge,ideje po pitanju svega , pa cemo tek onda pokrenuti temu/obavestenje sa zvanicnim informacijama.
Ja samo molim Boga da bude lepo vreme,kako bi se preko dana okupili negde u prirodi,uz rostilj,pice,upoznavali,pricali,druzili a onda recimo ako "zanocimo" - padne mrak, sve to moze da predje u lepu zurkicu uz neku muziku i sl..
U svakom slucaju dogovoricemo se narednih dana,uostalom i svi vi se pitate koliko i mi pa mozete izneti svoje misljenje,predloge,ideje po pitanju svega , pa cemo tek onda pokrenuti temu/obavestenje sa zvanicnim informacijama.
Ja samo molim Boga da bude lepo vreme,kako bi se preko dana okupili negde u prirodi,uz rostilj,pice,upoznavali,pricali,druzili a onda recimo ako "zanocimo" - padne mrak, sve to moze da predje u lepu zurkicu uz neku muziku i sl..
Posted 31 January 2008 - 01:40 PM
Najbolje bi bilo da se u subotu skupimo negde oko 1,2...bacimo rostilj,popijemo nesto,organizujemo neki fudbal,nesto...
Mozemo i frizbee da ponesemo to nije lose hehe! A uvece,stvarno organizujemo neku muziku,ozvucenje imamo,ne treba
nista jako...
Moze to lepo da se organizuje....samo da nas vreme posluzi,da ne bude neka kisa ili bas bas hladno.
Mozemo i frizbee da ponesemo to nije lose hehe! A uvece,stvarno organizujemo neku muziku,ozvucenje imamo,ne treba
nista jako...
Moze to lepo da se organizuje....samo da nas vreme posluzi,da ne bude neka kisa ili bas bas hladno.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked