Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
!!! Signatures
Started by dARco, Feb 06 2008 02:41 PM
10 replies to this topic
Posted 06 February 2008 - 02:41 PM
!Obavestenje!
Ocigledno je da nam u poslednje vreme ogromni i "svakakvi" potpisi clanova (signatures) unistavaju forum..
Neprikladni i ogromni potpisi cine teme nepreglednim i teskim za citanje,cine forum neozbiljnim ,sarenim itd..Takodje jedan od problema je sto korisnici sa sporim dial-up vezama moraju cekati veoma dugo ucitavanje stranice samo zbog necijeg potpisa koji ima previse KB.
U Pravila foruma smo sada ubacili i ogranicenja i dimenzije u okviru kojih bi trebalo da bude vas signature.Mislimo da je to veoma dovoljno da izrazite svoj moto,interesovanja,stavove i sl..
Ovo je ujedno i apel na sve clanove kako bi sami sredili svoje potpise u okviru pomenutih ogranicenja i to bi takodje bio deo njihovog malog doprinosa forumu.
Neprikladne potpise cemo ubuduce brisati!
Ocigledno je da nam u poslednje vreme ogromni i "svakakvi" potpisi clanova (signatures) unistavaju forum..
Neprikladni i ogromni potpisi cine teme nepreglednim i teskim za citanje,cine forum neozbiljnim ,sarenim itd..Takodje jedan od problema je sto korisnici sa sporim dial-up vezama moraju cekati veoma dugo ucitavanje stranice samo zbog necijeg potpisa koji ima previse KB.
U Pravila foruma smo sada ubacili i ogranicenja i dimenzije u okviru kojih bi trebalo da bude vas signature.Mislimo da je to veoma dovoljno da izrazite svoj moto,interesovanja,stavove i sl..
Ovo je ujedno i apel na sve clanove kako bi sami sredili svoje potpise u okviru pomenutih ogranicenja i to bi takodje bio deo njihovog malog doprinosa forumu.
Neprikladne potpise cemo ubuduce brisati!
Posted 06 February 2008 - 02:51 PM
Primljeno k' znanju!
Vec ste mi obrisali 2 slike.
Vec ste mi obrisali 2 slike.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 06 February 2008 - 04:13 PM
Lincoln Burrows, on Feb 6 2008, 02:51 PM, said:
Primljeno k' znanju!
Hvala
vedrana, on Feb 6 2008, 02:51 PM, said:
gigante drummere di provincia, on Feb 6 2008, 02:58 PM, said:
udri milicijo da se zna ko je vlast a ko narod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa i ne bas u tom fazonu
Posted 06 February 2008 - 06:24 PM
Stvarno dobra tema...nema bolje!!
Toliko toga sam naucio iz nje i saznao novoga!! Svaka cast!! hahaha salim se!
Ne,stvarno treba neki "filter" na signature,ima dosta ljudi koji dial up-uju forum,nije ok prema njima.
Meni liscno ne smetaju vase slike kakve god da su. Samo nemojte da kacite gole muskrce kako kuvaju
u kuhinji i nije nikakav problem.
Svaka cast administraciji jbt iz dana u dan se sve aktivniji i obazriviji.
Toliko toga sam naucio iz nje i saznao novoga!! Svaka cast!! hahaha salim se!
Ne,stvarno treba neki "filter" na signature,ima dosta ljudi koji dial up-uju forum,nije ok prema njima.
Meni liscno ne smetaju vase slike kakve god da su. Samo nemojte da kacite gole muskrce kako kuvaju
u kuhinji i nije nikakav problem.
Svaka cast administraciji jbt iz dana u dan se sve aktivniji i obazriviji.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account