Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Kako postati clan Forum tima?
Started by Fifty89, Feb 15 2008 09:03 PM
20 replies to this topic
Posted 15 February 2008 - 09:05 PM
Posted 15 February 2008 - 09:10 PM
Zavisi na koji Forum tim mislis 
Poz & Welcom ! GL & HF
Poz & Welcom ! GL & HF
A.G. Matos
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
"Postati covek je lepse nego postati kralj."
Stendal
"Nista nije samo po sebi dobro, ni lose, zavisi samo sta o njemu mislimo."
Onore De Balzak
"Izdrzati, to je temelj vrline."
Paskal
"Zelite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti."
"Ne brinite za mene, brinite za sebe. Ja cu se vec nekako snaci."
DMF CreW...
Posted 16 February 2008 - 10:04 AM
Obican-normalan clan foruma si postao ong trenutka kada si se registrovao i ostavio prvi post.
Zelimo ti dobrodoslicu...
E sad,posto je forum podeljen...na te tzv. VIP i regular members grupe...
To nema ama bas nikakvo znacenje.Ne primaju ti iz VIP grupa platu ovde pa su
u boljem polozaju od regulara,vec eto....glupost.
Imas privilegije kao i svako ovde na forumu...da delis svoje misljenje,da komentarises...bla bla.
A to za te grupe to je cista glupost.
Zelimo ti dobrodoslicu...
E sad,posto je forum podeljen...na te tzv. VIP i regular members grupe...
To nema ama bas nikakvo znacenje.Ne primaju ti iz VIP grupa platu ovde pa su
u boljem polozaju od regulara,vec eto....glupost.
Imas privilegije kao i svako ovde na forumu...da delis svoje misljenje,da komentarises...bla bla.
A to za te grupe to je cista glupost.
Posted 16 February 2008 - 11:11 AM
CTPAX, on Feb 16 2008, 10:04 AM, said:
To nema ama bas nikakvo znacenje.
a http://www.arandjelo...hp?showforum=39 ?
Posted 16 February 2008 - 02:53 PM
Pero DOBRODOSAO u club, dolazi na zurke i upoznaces se sa svima
Posted 16 February 2008 - 03:27 PM
Sa malim zakasnjenjem zelim ti i ja dobrodoslicu.
Vec si na neki nacin postao clan "forum tima" samim tim sto si registrovan i aktivan clan u najavi..
Elem ako si mislio na moderating team foruma onda to zahteva malo truda angazovanja i raznih doprinosa forumu..
Kao sto ti vec rekose na zurkama koje mi podrzavamo mozes upoznati ljude donekle ali najbolje na oficijalnim zurkama i okupljanjima koje organizuje bas www.arandjelovcani.com tim.
Npr. prvo sledece okupljanje koje ti veoma moze pomoci da se upoznas i druzis sa aktivnim clanovima community-a je zajednicki izlet u prirodi koji ce biti pocetkom marta (valjda 2. ali zavisi od vremena)
Link ka temi okuljanja
Vec si na neki nacin postao clan "forum tima" samim tim sto si registrovan i aktivan clan u najavi..
Elem ako si mislio na moderating team foruma onda to zahteva malo truda angazovanja i raznih doprinosa forumu..
Kao sto ti vec rekose na zurkama koje mi podrzavamo mozes upoznati ljude donekle ali najbolje na oficijalnim zurkama i okupljanjima koje organizuje bas www.arandjelovcani.com tim.
Npr. prvo sledece okupljanje koje ti veoma moze pomoci da se upoznas i druzis sa aktivnim clanovima community-a je zajednicki izlet u prirodi koji ce biti pocetkom marta (valjda 2. ali zavisi od vremena)
Link ka temi okuljanja
Posted 16 February 2008 - 07:49 PM
dARco, on Feb 16 2008, 03:27 PM, said:
Sa malim zakasnjenjem zelim ti i ja dobrodoslicu.
Link ka temi okuljanja
Link ka temi okuljanja
Odlicno...Hvala ti na savetu
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account