Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Poslovna organizacija

• You cannot reply to this topic
10 replies to this topic

#1 phhh

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 98 posts

Posted 07 March 2008 - 01:50 PM

Aktivnih clanova na ovom forumu ima taman toliko da sa informacijama i znanjem koje poseduje svaki od njih pojedinacno, mozemo da izgradimo veoma jaku organizaciju. Svima nama matorci, tetke, tece... rade u firmama poput Opstine, Komunalnog, Knjaza, Kubrsnice... Od njih mozemo dobiti info o raznim poslovima, nabavkama softvera, potrebama tih firmi (a tu su jos i nezaobilazne veze), sto se moze veoma kvalitetno iskoristiti. Bitno je samo da se udruzimo i da ne budemo sebicni, a korist ce biti velika. Nista ne gubimo da probamo, a ja cak mislim da je uspeh zagarantovan. Sta mislite o tome?

#2 ivanche

Super Član

• Moderator
  • 867 posts

Posted 07 March 2008 - 02:17 PM

View Postphhh, on Mar 7 2008, 01:50 PM, said:

Od njih mozemo dobiti info o raznim poslovima, nabavkama softvera, potrebama tih firmi

cek cek mislis na ponudu poslova i trenutno otvorene konkurse za posao u firmama?
Posted Image
Svet pokreæemo zajedno

#3 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 07 March 2008 - 02:21 PM

..da radimo kao omladinski zadrugari?
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#4 loptasti

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,233 posts

Posted 07 March 2008 - 02:47 PM

Ma kakva poslovna organizacija bolje NAVIJACKA GRUPA onda bi imali jos veci uticaj :cool2:

We have 1,563 registered members ... da smo malo pametniji otisli bi na Sumadijine(FK) utakmice da napunimo tribine , izgledali bi kao bagra najgora :lol: :lol:

Autobus pun kretena,
Pinball Boys se na put sprema,
Svako pijan svako lud,
Pitaju ih ljudi kud,
"Kud ste momci krenuli,
Tako ruzni,celavi,vas ni
majka ne voli,sve ce vas poubijati..."
"Mi na tekmu matori,
idemo se pobiti,neki ce se napiti,za SUMADIJU cemo navijati....!
Sumadija,Sumadija.Sumadija do Zemuna...
Sumadija,Sumadija,Apsolutni favorit!

:lol: :lol: :lol:
najgori od svu decu...

#5 phhh

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 98 posts

Posted 07 March 2008 - 02:56 PM

Ne mislim na zaposljavanje, vec npr neke od tih firmi trebaju da legalizuju softver ili im je potreban neki konkretan softver za citavu firmu, a mi uletimo sa ok ponudom i solidnim softverom i dobijemo posao pre nego firme iz Bg, Ns... Za to bi bilo potrebno vise ljudi, gde bi svako odradjivao neki deo posla, a zarada bi bila ok. Uz dobru organizaciju, stvarno bi mogli da napravimo nesto dobro. Velika prednost je sto bi nam ulaganja bila minimalna, posto bismo radili na kucnim kompovima, a i to sto bismo preko clanova mogli i da se reklamiramo i da saznajemo za potrebe firmi.

#6 diablo_

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 177 posts

Posted 07 March 2008 - 02:56 PM

Software koji cemo mi razvijati?

Edited by diablo_, 07 March 2008 - 02:57 PM.

Friedrich Nietzsche said:

All beings so far have created something beyond themselves; and do you want to be the ebb of this great flood and even go back to the beasts rather than overcome man? What is the ape to man? A laughingstock or a painful embarrassment. And man shall be just that for the overman: a laughingstock or a painful embarrassment. You have made your way from worm to man, and much in you is still worm. Once you were apes, and even now, too, man is more ape than any ape.

Posted Image

#7 phhh

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 98 posts

Posted 07 March 2008 - 03:38 PM

Pa da, znam da ovde ima ljudi koji se bas dobro razumeju u mreze, ima i onih koji poznaju html, php, asp.net, vs.net, rad sa bazama, sto je u principu sve sto nam je potrebno. Pored toga, moguce je i izaci sa ponudama oko legalizacije softvera, tipa instaliras firmi na sve kompove Open Office, da ne bi placali Microsoftov, mozda im pritom odradis neku skriptu... Ima stvarno raznih mogucnosti.

#8 ivanche

Super Član

• Moderator
  • 867 posts

Posted 07 March 2008 - 03:48 PM

Koliko ljudi bi imalo? nije tako mali posao napraviti informacioni sistem :) i koliko bi se dobilo....tj. da li je recimo opstina spremna da plati recimo 500K do 1.000.000 za jedan IS? i to podeli na recimo 5 ljudi, sto je jako mala cifra za ulozeni trud i dugorocnu obavezu odrzavanja istog
Pored toga nece niko da ti da pare na ruke, vec za to treba pecat i registrovana delatnost sto povlaci dodatne troskove... ostaje samo ideja i dobra volja ;)

Edited by ivanche, 07 March 2008 - 03:50 PM.

Posted Image
Svet pokreæemo zajedno

#9 phhh

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 98 posts

Posted 07 March 2008 - 03:58 PM

Pazi, moja ideja je da se skupi ekipa, vidimo ko je u cemu strucan i kakve su nam mogucnosti. Na osnovu toga bismo mogli i da iznosimo neke ponude. Mislim da nista ne gubimo time sto bismo barem pokusali da sastavimo ekipu, a pocetni poslovi i ne moraju da budu tako veliki, kao posao za Opstinu, barem dok se ne afirmisemo malo. Jbg, nisam ja tu ideju razvijao do detalja, tako da i vi iznesite svoje misljenje.

Snasli bismo se za pecat (u krajnjem slucaju, registrujemo firmu sa min br zaposlenih (po mogucstvu jednim:) na nekoj adresi, a ne treba nam ni lokal, ni kompovi... Neki manji rizik i nije toliko los, vec je dodatna motivacija.

Edited by phhh, 07 March 2008 - 04:02 PM.

#10 diablo_

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 177 posts

Posted 07 March 2008 - 04:26 PM

Zasto da ne, ja cu da radim i za dzabe nije frka :D Cilj mi je da se stekne neko iskustvo i dobra zajebancija :)

Friedrich Nietzsche said:

All beings so far have created something beyond themselves; and do you want to be the ebb of this great flood and even go back to the beasts rather than overcome man? What is the ape to man? A laughingstock or a painful embarrassment. And man shall be just that for the overman: a laughingstock or a painful embarrassment. You have made your way from worm to man, and much in you is still worm. Once you were apes, and even now, too, man is more ape than any ape.

Posted Image

#11 ivanche

Super Član

• Moderator
  • 867 posts

Posted 07 March 2008 - 09:29 PM

ja nemam mnogo vremena da bih ulazio u jos neke projekte (pogotovu volonterske), inace stojim vam na raspologanaju ako zatreba neki hint
ako neko dobro zna php, imam neki poslic za koji nemam vremena pa nek se javi

View Postdiablo_, on Mar 7 2008, 04:26 PM, said:

Zasto da ne, ja cu da radim i za dzabe nije frka :D Cilj mi je da se stekne neko iskustvo i dobra zajebancija :)

To ti je super odluka za iskustvo, nesto sto je neophodno u IT-u
Posted Image
Svet pokreæemo zajedno

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users