Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Veliko pitanje?
Started by Orlovic23, Mar 11 2008 08:48 PM
7 replies to this topic
Posted 11 March 2008 - 08:48 PM
Kako je moguce da se teme iz online razonode, i offtopica, sklone u neki deo koji sluzi samo za zabavu?
Jer kad se ulogujem na forum, i pogledam `View new post` toliko se razocharam da u vecini sluchajeva odustanem i da chitam neke ozbiljnije teme, jer su ih online igre potisnule sa liste???
.....
Molio bih moderatore, admine, i ostalu vlastelu, da mi odgovore na pitanje! Unapred zahvalan, Orlovic.
Jer kad se ulogujem na forum, i pogledam `View new post` toliko se razocharam da u vecini sluchajeva odustanem i da chitam neke ozbiljnije teme, jer su ih online igre potisnule sa liste???
.....
Molio bih moderatore, admine, i ostalu vlastelu, da mi odgovore na pitanje! Unapred zahvalan, Orlovic.
Posted 11 March 2008 - 09:24 PM
Na ovo ti mogu odgovoriti ADMIN-i kada budu videli TOPICK. Mozda ako nadju neki plugin koji bi teme svrstao u "Offtopic" i "Online razonoda" u "Today's Active Topics", pa ko voli nek izvoli. Tako bi bilo lakse da neke iole zanimljive teme isplivaju na povrsinu.
Does It Look Like I Give A Fuck
Posted 12 March 2008 - 02:50 PM
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 12 March 2008 - 08:28 PM
Nemam potrebe da je spamujem, ako zele i nadju za shodno da mi objasne pitanje lepo, a ako nece opet dobro? Samo mi u tom sluchaju nece biti jasno sta oni zele?
Posted 13 March 2008 - 12:45 AM
Hvala, na tako opseznom odgovoru!
edit by dARco : topic closed !
edit by dARco : topic closed !
Edited by dARco, 14 March 2008 - 08:00 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked