Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Chat
Started by GoRDon, Mar 14 2008 11:05 PM
38 replies to this topic
Posted 15 March 2008 - 09:04 AM
Odlicna ideja.Ja sam za.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 16 March 2008 - 02:19 PM
Majaaa, on Mar 15 2008, 01:44 AM, said:
pff imam skype ne treba mi jos i to 
mnogi ljudi dolaze na forum da bi sreli nekoga i ispricali se, upoznali se, zakazivali, otkazivali, videli se, pozdravili se.. to je suvisno u postovima na forumu.. shout je siromasan i javan, zato mislim da je ova ideja dobra i mnogi je praktikuju cim se malo omasovi forum..
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 18 March 2008 - 04:10 PM
zikson, on Mar 14 2008, 11:10 PM, said:
Malo je teze povezati forum (bazu korisnika) sa nekim chatom. Imam u planu to da postavim ali nemam pojma kad ce to biti...
koja je baza koriscena za forum? ja sam nekada davno pravio neki chat applet u javi

Svet pokreæemo zajedno
Posted 18 April 2008 - 12:22 AM
Pa aj i ja sam za! mada niie mi ni Shout los!
Jedan stari Ciroki Indijanac, ispricao je svom unuku:
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"
" U ljudima se odvija neprekidna bitka. Tu se stalno bore dva vuka. Jedan je Zlo. To je strah, gnev, zavist , zalost, kajanje , pohlepa, nadmenost, samosazaljenje, krivica, ogorcenje, inferiornost, lazi, lazni
ponos, superiornost i ego.
Drugi je Dobro. To je radost, mir, ljubav, nada, vedrina, poniznost, dobrota, dobronamernost, saosecanje, velikodusnost, istina, samilost
i vera."
"I koji vuk pobedjuje?" - upita unuk, sa ocima koje su sijale od radoznalosti.
Stari Ciroki odgovori:
"Onaj koga hranis"
Posted 02 July 2008 - 01:07 AM
Pa dragi clanovi,posetioci,korisnici i ucesnici ove nase online zajednice obavestavam vas da je pusten u rad i Aranđelovcani Chat
Chat je integrisan sa bazom korisnika foruma,sto znaci da ce svi moci da mu pristupe bez problema,nekih dodatnih registracija itd..
Uvek ga mozete posetiti klikom na link u vrhu foruma Live Chat
Na dnu foruma,ispod liste aktivnih korisnika foruma,mozete videti spisak clanova koji su trenutno na chatu..
U pitanju je prva i probna verzija,moguce greske i sam chat ce se vremenom po potrebi dorađivati .
Uzivajte !!!
www.arandjelovcani.com
Chat je integrisan sa bazom korisnika foruma,sto znaci da ce svi moci da mu pristupe bez problema,nekih dodatnih registracija itd..
Uvek ga mozete posetiti klikom na link u vrhu foruma Live Chat
Na dnu foruma,ispod liste aktivnih korisnika foruma,mozete videti spisak clanova koji su trenutno na chatu..
U pitanju je prva i probna verzija,moguce greske i sam chat ce se vremenom po potrebi dorađivati .
Uzivajte !!!
www.arandjelovcani.com
Posted 02 July 2008 - 10:21 AM
Extra!
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!

Posted 06 March 2009 - 11:07 AM
Zelim da se svi malo podsetimo da i dalje postoji chat koji je po meni bolji od shout-a....nigde nikog tamo nikada nema,a kako smo se samo radovali kada smo ga dobili..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account