Ajde lepo sad objasni sta ti je izbrisano,koja tema,post,u kom forumu,sta ?? Pa cemo videti..
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Pitanja upucena administratorima, moderatorima...
Started by Majaaa, Mar 23 2008 12:26 PM
143 replies to this topic
Posted 15 July 2008 - 08:54 PM
zikson, on Jul 15 2008, 09:12 PM, said:
I ja bih voleo da znam zasto se poruke brisu bez ikakvog obrazlozenja. Moderatori?
Post je OBRISAN,ali ja ga nisam ni video i ne znam zbog cega...
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 15 July 2008 - 08:57 PM
dARco, on Jul 15 2008, 07:37 PM, said:
Ajde lepo sad objasni sta ti je izbrisano,koja tema,post,u kom forumu,sta ?? Pa cemo videti..
Evo,odmah cu ti objasniti!
Obrisali ste moj post u LJUBAV-SEX,definicija ljubavi...
Razumem da tema postoji,ali mogli ste da je prebacite,a ne da brisete!
Ostavili ste Zvermanovu....uostalom proveri,to je tvoj posao,a ja zelim objasnjenje!
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 15 July 2008 - 10:35 PM
Cedinice bacila si me na ogromaaan i bespotreban posao 
Evo vec duze vreme trazim sve teme na forumu i izbrisane postove i ispostavilo se da nije u pitanju uopste tema Definicija ljubavi i da tvoj post izmedju ostalog nije ni obrisan vec si ti zaboravila gde si ga napisala. Taj post ,o kome pricas, i dan danas stoji u temi Savrsenstvo ili samo masta i nikada nije bio obrisan.
Ne bih ni znao da se radi o toj poruci da je nisi napisala opet u temi O Ljubavi pa sam pomocu search engine-a pronasao.
Zbog ovakvih stvari i vasih gresaka mi ne mozemo gubiti i oko sat vremena posla .
Tako da povucen ovim i slicnim primerima zatvaram temu ,a ubuduce za neizbezna ozbiljna pitanja i nedoumice pitajte administratore preko PM-a .
Evo vec duze vreme trazim sve teme na forumu i izbrisane postove i ispostavilo se da nije u pitanju uopste tema Definicija ljubavi i da tvoj post izmedju ostalog nije ni obrisan vec si ti zaboravila gde si ga napisala. Taj post ,o kome pricas, i dan danas stoji u temi Savrsenstvo ili samo masta i nikada nije bio obrisan.
Ne bih ni znao da se radi o toj poruci da je nisi napisala opet u temi O Ljubavi pa sam pomocu search engine-a pronasao.
Zbog ovakvih stvari i vasih gresaka mi ne mozemo gubiti i oko sat vremena posla .
Tako da povucen ovim i slicnim primerima zatvaram temu ,a ubuduce za neizbezna ozbiljna pitanja i nedoumice pitajte administratore preko PM-a .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked