Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Pitanja upucena administratorima, moderatorima...
Posted 31 May 2008 - 11:40 AM

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 10 June 2008 - 03:41 PM
Nije da me se tice, samo ne razumem...
Edited by vedrana, 10 June 2008 - 03:44 PM.
Posted 10 June 2008 - 04:17 PM
Hans, on Jun 10 2008, 04:59 PM, said:
A i ti,drzis hitlera i imas svabsko ime na forumu.Ja bi se stideo

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 10 June 2008 - 05:00 PM
Hans, on Jun 10 2008, 01:59 PM, said:
Konkretno, Udruzenje NASI (koje malo-malo otvori neku temu), CeDiNiCa (koja je i slikom do skoro, a i username-om reklamirala na neki nacin Ldp) ili VoJiCa, nebitno ko, samo hocu da kazem da je to reklama u svakom slucaju. Ja npr. za NASE nisam ni znala dok nisam na forumu videla temu/e.
Edited by vedrana, 10 June 2008 - 05:01 PM.
Posted 10 June 2008 - 06:11 PM
vedrana, on Jun 10 2008, 04:00 PM, said:
Za Nase si u pravu,,oni sire dalje,a zavrseni su izbori!
A,sto se mene tice..hm..ja se tako zovem,to je moje pravo ime,ok? Ja se ne reklamiram ni na bilo koji nacin!
U pravu si i za Voju,svi se oni reklamiraju,a NASI posebno!
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 11 June 2008 - 04:12 PM
ja mislim da vi treba da se ophodite pravedno prema svim clanovima foruma...ili meni skinite taj warn ili rasi dajte...vas izbor...meni je svejedno...sutra ce neko koga vi mocnici poznajete mene da izvredja,necete mu dati nista a mene cete banujete zbog odgovora na vredjanje...svi smo mi jednaki!
ElItE KRIPTONIT ZVERMAN
Posted 11 June 2008 - 04:18 PM
Imam jedno pitanje moderatorima, sto nece avatar da mi promeni?
ELITE Kripto raShed
foneTag
MANCHESTER UNITED
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 11 June 2008 - 05:41 PM
Zverman87, on Jun 11 2008, 05:12 PM, said:
ja mislim da vi treba da se ophodite pravedno prema svim clanovima foruma...ili meni skinite taj warn ili rasi dajte...vas izbor...meni je svejedno...sutra ce neko koga vi mocnici poznajete mene da izvredja,necete mu dati nista a mene cete banujete zbog odgovora na vredjanje...svi smo mi jednaki!
Kao sto sam ti i napisao, ja ne poznajem ni jednog ni drugog, tako da nemam takav kriterijum po kome odlucuem da li ce neko dobiti warn ili ne. Poruke sam obrisao i vi ste ih samo ponovili za vredjanjem pa si ti dobio warn. Inace nije jedina tema koju si spamovai i gde si vredjao clanove, ne mene, druge. Tvoje prepirke sa cedinicom i ostalo. Ima toga dosta, samo jednom prelije i eto ti odgovora.Nesto se ne secam da je rasa spamovao negde i vredjao nekog. Kada to budem video onda cu to sankcionisati shodno pravilima. U glavnom se svima gleda kroz prste.
Posted 11 June 2008 - 05:48 PM
GoRDon, on Jun 11 2008, 06:41 PM, said:
ja i cedinica se redovno raspravljamo...to je nama normalno...a nemoj da lazes da sam bilo koga ikad vredjao ler to nije istina!
ja nisam ovde da vredjam vec da se zezam...a cednici sam uvek odgovarao na prozivke....i odgovaracu na svacije kad god ih bude...
ElItE KRIPTONIT ZVERMAN
Posted 11 June 2008 - 05:54 PM
Rasa, on Jun 11 2008, 03:18 PM, said:
Nisam ni mod ni admin ali nema veze.Udji u tvoj profil i idi na Reload current page
Edited by Siki, 11 June 2008 - 05:55 PM.
ELITE Kripto Simbe
.....kad setim se odakle je krenulo, koliko se stvari promenilo
od nule do cele priche, kad svi znaju koji si car
i kad znaju da si iscimo sebe do kraja, znaju da si pobednik...
KRIPTO PRIDE, WORLD WIDE...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked