Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Novo okupljanje forumasa???

• You cannot reply to this topic
70 replies to this topic

#61 Brzi88

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,326 posts

Posted 02 April 2008 - 04:00 AM

View PostdARco, on Apr 1 2008, 07:19 PM, said:

Covece tvoji komentari zrace predrasudama i to ne samo ovaj nego svi u kojima se obracas meni..tako da ne smatram tvoje komentare potpuno objektivnim
Mozda si ipak malo dotakao sustinu.
Ja naravno necu i ne zelim zabraniti clanovima da se okupljaju pod zastavom arandjelovcani kako kazes jer dobro znam sta je realni svet a sta virtuelni a ja sam samo admin ovog virtuelnog sveta ali kao sto si rekao mogu naravno zamoliti clanove da ako zele tako nesto ,prvo da se konsultuju sa adminima..tako je i bio u planu,ne znam zasto si se uhvatio odmah za to jer ne znas kompletnu zamisao :)
Kada je vec rec zabrana u pitanju ono sto jedino mogu ja zabraniti je samo da se ne poziva preko foruma(ako to budem zeleo mada za sada jos ne ) sve u cilju boljih buducih okupljanja mozda..
Mozda si razuman decko ali je ocigledno je da se nekako ne razumemo,bas to sto si rekao ja i smisljam,kao i sve ostale ideje na sajtu,mada ne taj finansijski faktor toliko jer nije najbitniji ali bas ovo o cemu sam i pisao ovde me donekle sprecava u tome..pogledaj malo ponovo postove koje sam pisao (ako clanovima dosade "svakodnevna" okupljanja kome cu ja onda organizovati okupljanje,tek onda bih bio vodja nepostojece organizacije ,zar ne?)

Nego... nije nam ni svrha prazno polemisanje,predjimo na konkretnu temu:
Jel ti mislis da je dobro da svako i uvek poziva javno i pravi okupljanja clanova foruma arandjelovcani.
Jel mislis da to nas ne treba da dotice i da ne treba da se pitamo?
Jel mislis da ako jedno "tudje " okupljanje u cijoj organizaciji nismo ucestvovali prodje lose, da je posteno da mozda nasa zvanicna okupljanja nece biti ispostovana tudjom zaslugom?
Jel mislis da ako svi budu i uvek pozivali da to nece ubrzo dosaditi clanovima i da necemo moci vise da napravimo dobro okupljanje skoro svih clanova??

:ay: :ay: :ay:
Deda, ja sad idem da vidi odakle da te surduknem, a ako neko bude dolazio i pitao za koleta, ili Kofni Kola, ti cuti i pravi se mrtav 'ladan!

Posted Image
Saban Saulic- Najlepsa Zeno Vremena Svih

#62 Majaaa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,570 posts
  • Interests:...

Posted 02 April 2008 - 09:22 AM

Ja podrzavam Hasana,vi ovaj forum shvatate poslom :huh: Da ne preteravate?Alii dobroo ja ne smem nista da kazem Darku,ne smem da mu se obratim inace cu popiti ban :unsure: :an:

#63 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 02 April 2008 - 04:31 PM

Cemu ove gluposti Majo ??Evo gledam sad od svih 70 % warn-a koliko imas ja ti nisam dao ni 10% cak i ako ces ikakav ban dobiti bice samo zbog toga,kad dodjes do 100%a ne zbog ikakve subjektivne procene.( i poseti svoju temu o pravopisu,mozda tamo ima nesto vezano za ovo preteravate :) )

Sto se tice teme,nema potrebe da se brise ili zatvara ,Ako Ubica Ratara zeli da organizuje okupljanje ili jos neko sa njim naravno to ucinite i slobodno se dogovorite ovde ali podrska u organizaciji od strane nas nece biti a i mesto na kom smo bili prosli put verovatno nije moguce koristiti ovog puta.(da znate)
Ako su svi odustali od ideje onda mozemo zakljucati topic.
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#64 bla

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 02 April 2008 - 04:34 PM

View PostMajaaa, on Apr 2 2008, 10:22 AM, said:

Ja podrzavam Hasana,vi ovaj forum shvatate poslom :huh: Da ne preteravate?Alii dobroo ja ne smem nista da kazem Darku,ne smem da mu se obratim inace cu popiti ban :unsure: :an:

kaze se PRETERUJETE...

Edited by bla, 02 April 2008 - 04:35 PM.

#65 Coxy

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 847 posts

Posted 02 April 2008 - 04:35 PM

A kako si to veliki admine primetio da je neko odustao??? Pusti bre ljude na miru...nemoj da ih maltretirash!!!!!

#66 Vedrana

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts

Posted 02 April 2008 - 04:39 PM

View PostCoxy, on Apr 2 2008, 02:35 PM, said:

A kako si to veliki admine primetio da je neko odustao??? Pusti bre ljude na miru...nemoj da ih maltretirash!!!!!

View PostUbica ratara, on Apr 1 2008, 07:44 PM, said:

Pazi kad me bas briga.Nemoj da se ljutis nemam nista protiv bilo koga ovde ali ovo vec prerasta u prepucavanje i ne pada mi na pamet da pitam vise bilo sta bilo koga.Sto se mene tice imate slobodu da radite za prvi sta hocete.Izvinjenje upravi i ostalima koji su se uvredili ali ovo ne ide nikuda.Molim da se topic zatvori.

Zna covek da cita, Coxy... Onaj koji je sve ovo i pokrenuo (The One :lol: ) je odustao.

Edited by vedrana, 02 April 2008 - 04:40 PM.

#67 bla

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 360 posts

Posted 02 April 2008 - 04:45 PM

slazem se...

treba zatvoriti ovaj topic.... :ay:

#68 Splinti

Stalni posetilac

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Interests:Muzika<br />Knjige<br />Pivo

Posted 02 April 2008 - 05:21 PM

ja ne smem da se vas vidim...ce me bije neko ni zbog cega

#69 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 03 April 2008 - 01:18 PM

Slazem se sa Coom, jedno je veliko okupljanje, ali mi mozemo da se okupimo po nasem dogovoru, a veliko okupljanje da bude nesto posebno!
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#70 Majaaa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,570 posts
  • Interests:...

Posted 03 April 2008 - 01:29 PM

View PostdARco, on Apr 2 2008, 05:31 PM, said:

Cemu ove gluposti Majo ??Evo gledam sad od svih 70 % warn-a koliko imas ja ti nisam dao ni 10% cak i ako ces ikakav ban dobiti bice samo zbog toga,kad dodjes do 100%a ne zbog ikakve subjektivne procene.( i poseti svoju temu o pravopisu,mozda tamo ima nesto vezano za ovo preteravate :) )

Sto se tice teme,nema potrebe da se brise ili zatvara ,Ako Ubica Ratara zeli da organizuje okupljanje ili jos neko sa njim naravno to ucinite i slobodno se dogovorite ovde ali podrska u organizaciji od strane nas nece biti a i mesto na kom smo bili prosli put verovatno nije moguce koristiti ovog puta.(da znate)
Ako su svi odustali od ideje onda mozemo zakljucati topic.

Totalno nebitna stvar.... :mellow:

#71 Coxy

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 847 posts

Posted 03 April 2008 - 02:45 PM

Ma boli me resa za vas!!!! JA idem i sa vama i bez vas!!!!! A gde..... to samo ja znam!!!!!

P.S. mozda cak ni ja!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users