dARco, on Apr 1 2008, 07:19 PM, said:
Mozda si ipak malo dotakao sustinu.
Ja naravno necu i ne zelim zabraniti clanovima da se okupljaju pod zastavom arandjelovcani kako kazes jer dobro znam sta je realni svet a sta virtuelni a ja sam samo admin ovog virtuelnog sveta ali kao sto si rekao mogu naravno zamoliti clanove da ako zele tako nesto ,prvo da se konsultuju sa adminima..tako je i bio u planu,ne znam zasto si se uhvatio odmah za to jer ne znas kompletnu zamisao
Kada je vec rec zabrana u pitanju ono sto jedino mogu ja zabraniti je samo da se ne poziva preko foruma(ako to budem zeleo mada za sada jos ne ) sve u cilju boljih buducih okupljanja mozda..
Mozda si razuman decko ali je ocigledno je da se nekako ne razumemo,bas to sto si rekao ja i smisljam,kao i sve ostale ideje na sajtu,mada ne taj finansijski faktor toliko jer nije najbitniji ali bas ovo o cemu sam i pisao ovde me donekle sprecava u tome..pogledaj malo ponovo postove koje sam pisao (ako clanovima dosade "svakodnevna" okupljanja kome cu ja onda organizovati okupljanje,tek onda bih bio vodja nepostojece organizacije ,zar ne?)
Nego... nije nam ni svrha prazno polemisanje,predjimo na konkretnu temu:
Jel ti mislis da je dobro da svako i uvek poziva javno i pravi okupljanja clanova foruma arandjelovcani.
Jel mislis da to nas ne treba da dotice i da ne treba da se pitamo?
Jel mislis da ako jedno "tudje " okupljanje u cijoj organizaciji nismo ucestvovali prodje lose, da je posteno da mozda nasa zvanicna okupljanja nece biti ispostovana tudjom zaslugom?
Jel mislis da ako svi budu i uvek pozivali da to nece ubrzo dosaditi clanovima i da necemo moci vise da napravimo dobro okupljanje skoro svih clanova??

Sign In
Create Account