Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Last Sms Message
Started by Voodoo_Sk8, May 07 2008 07:17 PM
637 replies to this topic
Posted 07 May 2008 - 07:22 PM
Moja zadnja poruka glasi ovako: Karavan LDP-SIRI DALJE,pogledaj veceras u 22h,na TV "SUNCE"...............
Danima uglavnom primam poruke konteksta..SIRI DALJE!
Danima uglavnom primam poruke konteksta..SIRI DALJE!
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 08 May 2008 - 01:01 AM
Smrdljivi Partizan.

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 08 May 2008 - 02:30 AM
E gde si?jel dolazis skorije u bg,posto nisam imala vremena u ar?e i stigo je infostan od polovine mart do pola aprila,pa ako bi mogao da das trecinu,on polovine tog racuna...ako hoces da se vidimo,a ja cu ti poneti te racune...
take it easy....it's all right...my eyes are open but im lazy to stay...lazy to go...let's get together on the floor :)
Posted 08 May 2008 - 10:05 AM
Voodoo_Sk8, on May 7 2008, 08:12 PM, said:
Posalji OBAVEZNO karte jer pare nece biti opravdane u suprotnom. Stvarno vise nema smisla..
@Ckame!, ovima izgleda jos nisu stigle karte!
@Ckame!, ovima izgleda jos nisu stigle karte!
Pa kad ih ti saljes!
Ne znam ni sta ste radili sa njima!
Da ne bude offtopic, evo moja zadnja poruka:
E nazalost. Nastavak u sledecoj epizodi!
Caos! Ljubim!

Sanja Vt!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account